![]() |
Re: Urs 2.5 vs +-200 cai
Quote:
In momentul asta nu cred ca exista urs 3.5 care sa traga bine, cel putin eu nu stiu nici unu... Tu cum stai cu BIV ( cat ii dai ) |
domnul wpp , v-am cautat vro 2-3 zile seara de seara impreuna cu biv ca sa vedem si noi o cursa interesanta, dar nu prea ati avut chef de cursa asta....
pacat! |
Quote:
Ma-ti sunat la ora 1 noaptea.... si prima seara am zis ok dar nu ati mai vrut voi si a doua seara bausem si de fel nu ma urc in masina baut... Cu BIV m-am mai intalnit de cateva ori in ultimele 2 saptamani si a fost din rau spre rau pt. el....am inteles ca are slikuri dar nu cred ca il ajuta prea mult...poate se tine mai bine pe a1a si a2a Nu e vb de chef..... se va intampla P.S. Singura masina pe care o stiu si pleaca bine cu tractiune fata este Tigra din TM si nu are slikuri |
dupa parerea mea (si de obicei o nimeresc cum trebuie) BIV mai are de mancat vreo 3-4 paini sa-l alerge pe WPP!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Accept orice provocare cu masini de putere/performanta asemanatoare cu a mea sau chiar mai puternice. Singurul pe care l-am refuzat a fost unu tip cu un urs la legalele de la mare de anu asta care s-a pus langa mine la start si stiam ca are turbo dar nu a vrut sa recunoasca. P.S. cu ar fi o cursa intre NHT si un urs 2.5 normal??? sau intre un R5 stock si unul care merge la 1 bar sau mai mult??? P.S.2 Am vb cu SGM si cu toate ca are nos vreau sa vad cum stam. |
Quote:
Nu vad de unde pana unde atata mancatorie ...puteti sa va suparati pe mine dar asta e adevarul ! |
multi se cred mai interesanti daca sunt secretosi cand ii intreaba lumea ce au pe masina!
|
kestiile astea se numesc fairplay
@Achim.. pleaca grav Tigra din TM.. am fost martor.. parca ar avea RWD Peace! |
am slikuri.....si 1masini in fata la plecare,cu ele!!! ma crezi???? p.s.nu ma ascund de nimeni,am 115 cp.imi pare rau pt tine sa-ti zic ca m-am dat la presiune 0.7 cu tine,cum crezi ca ar fi la 1 bar???????????
FMM-ule,nu te supara pe mine,ma cunosti????din curiozitate te intreb?eu nu.... si nu vb despe tine absolut nik.pe bune..... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning