Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   BMW E30 M50 Turbo vs +/- 400 cp (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/13948-bmw-e30-m50-turbo-vs-400-cp.html)

WPP 23-09-06 21:05

Re: Urs 2.5 vs +-200 cai

Quote:

Originally Posted by rew (Post 562576)
ploaia nu ne lasa...poate am inteles eu gresit dar ai turbo ? am mai incercat un bmw de 3.5 cu autoblocant (JOP poate il stii) si nu facea fatza.

Nu am turbo!!! Cred ca ai inteles gresit.
In momentul asta nu cred ca exista urs 3.5 care sa traga bine, cel putin eu nu stiu nici unu...
Tu cum stai cu BIV ( cat ii dai )

pepy 24-09-06 02:25

domnul wpp , v-am cautat vro 2-3 zile seara de seara impreuna cu biv ca sa vedem si noi o cursa interesanta, dar nu prea ati avut chef de cursa asta....
pacat!

WPP 24-09-06 03:55

Quote:

Originally Posted by pepy (Post 562986)
domnul wpp , v-am cautat vro 2-3 zile seara de seara impreuna cu biv ca sa vedem si noi o cursa interesanta, dar nu prea ati avut chef de cursa asta....
pacat!

Ma-ti sunat la ora 1 noaptea.... si prima seara am zis ok dar nu ati mai vrut voi si a doua seara bausem si de fel nu ma urc in masina baut...
Cu BIV m-am mai intalnit de cateva ori in ultimele 2 saptamani si a fost din rau spre rau pt. el....am inteles ca are slikuri dar nu cred ca il ajuta prea mult...poate se tine mai bine pe a1a si a2a
Nu e vb de chef..... se va intampla

P.S. Singura masina pe care o stiu si pleaca bine cu tractiune fata este Tigra din TM si nu are slikuri

zGb 24-09-06 04:40

dupa parerea mea (si de obicei o nimeresc cum trebuie) BIV mai are de mancat vreo 3-4 paini sa-l alerge pe WPP!

Lucian 24-09-06 07:53

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 563015)
dupa parerea mea (si de obicei o nimeresc cum trebuie) BIV mai are de mancat vreo 3-4 paini sa-l alerge pe WPP!

Poate s-a dopat si a sarit peste faza cu painea . :twisted:

WPP 24-09-06 17:53

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 563042)
Poate s-a dopat si a sarit peste faza cu painea . :twisted:

Pai s-a dopat sau nu??? El zice ca a pus doar slikuri in rest este la fel...sa inteleg ca este genul care nu zicee ce are (nu este fair play), intreb pt. ca eu am o problema cu persoanele de genu asta.

Lucian 24-09-06 17:57

Quote:

Originally Posted by WPP (Post 563577)
Pai s-a dopat sau nu??? El zice ca a pus doar slikuri in rest este la fel...sa inteleg ca este genul care nu zicee ce are (nu este fair play), intreb pt. ca eu am o problema cu persoanele de genu asta.

Punand slickuri motorul e in sarcina de la turatii mai joase ... deci produce presiune de mai jos in ture. Adik nici nu mai e descult si ii sufla mai bine turbina. Poate i-a dat mai mult din wastegate ... de ce nu incerci sa vezi diferenta ? Te asigur ca nu are azot . Dar presiune mai mare si alta jetare a carburatorului .... chiar trebuie declarat ? :twisted: Bafta la amandoi !

Achim 24-09-06 17:57

Quote:

Originally Posted by WPP (Post 563004)
P.S. Singura masina pe care o stiu si pleaca bine cu tractiune fata este Tigra din TM si nu are slikuri

pleaca inaintea mea!? :(

WPP 24-09-06 18:05

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 563581)
pleaca inaintea mea!? :(

:) Nu stiu daca pleaca inaintea ta dar se tine bine la start

WPP 24-09-06 18:22

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 563580)
Punand slickuri motorul e in sarcina de la turatii mai joase ... deci produce presiune de mai jos in ture. Adik nici nu mai e descult si ii sufla mai bine turbina. Poate i-a dat mai mult din wastegate ... de ce nu incerci sa vezi diferenta ? Te asigur ca nu are azot . Dar presiune mai mare si alta jetare a carburatorului .... chiar trebuie declarat ? :twisted: Bafta la amandoi !

El a zis ca vrea sa vada dif ca a pus slickuri si atat. Eu cred ca este normal sa stiu cu ce masina ma dau si ce modificari are, daca ma bate sa stiu si eu cine m-a facut... Poate sa isi puna si azot si ce mai vrea el ca tot ma dau cu el dar sa zica ce are.
Accept orice provocare cu masini de putere/performanta asemanatoare cu a mea sau chiar mai puternice. Singurul pe care l-am refuzat a fost unu tip cu un urs la legalele de la mare de anu asta care s-a pus langa mine la start si stiam ca are turbo dar nu a vrut sa recunoasca.

P.S. cu ar fi o cursa intre NHT si un urs 2.5 normal??? sau intre un R5 stock si unul care merge la 1 bar sau mai mult???

P.S.2 Am vb cu SGM si cu toate ca are nos vreau sa vad cum stam.

Al3xius 24-09-06 21:13

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 563580)
.... chiar trebuie declarat ? :twisted: Bafta la amandoi !

Sa nu mi-o luati in nume de rau dar asta nu`mi place mie in general la voi, bucurestenii ! Numai secrete si numai figuri dinastea...mare cacat sa spui ce ai pe masina! Nu vorbesc in general , dar sunt multi secretomani dinastia ! Iar WPP-u nu se numara printre ei ! Tot respectul pt. asta !

Nu vad de unde pana unde atata mancatorie ...puteti sa va suparati pe mine dar asta e adevarul !

zGb 25-09-06 02:20

multi se cred mai interesanti daca sunt secretosi cand ii intreaba lumea ce au pe masina!

AcSchnitzer 25-09-06 09:36

kestiile astea se numesc fairplay

@Achim.. pleaca grav Tigra din TM.. am fost martor.. parca ar avea RWD

Peace!

biv100 25-09-06 09:43

am slikuri.....si 1masini in fata la plecare,cu ele!!! ma crezi???? p.s.nu ma ascund de nimeni,am 115 cp.imi pare rau pt tine sa-ti zic ca m-am dat la presiune 0.7 cu tine,cum crezi ca ar fi la 1 bar???????????

FMM-ule,nu te supara pe mine,ma cunosti????din curiozitate te intreb?eu nu.... si nu vb despe tine absolut nik.pe bune.....

Lucian 25-09-06 12:02

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 563843)
Sa nu mi-o luati in nume de rau dar asta nu`mi place mie in general la voi, bucurestenii ! Numai secrete si numai figuri dinastea...mare cacat sa spui ce ai pe masina! Nu vorbesc in general , dar sunt multi secretomani dinastia ! Iar WPP-u nu se numara printre ei ! Tot respectul pt. asta !

Nu vad de unde pana unde atata mancatorie ...puteti sa va suparati pe mine dar asta e adevarul !

Stiu eu un renault 5 turbo (un Ghost) care avea alta turbina decat cea stock ... si nu stia nimeni de asta . Ce jiglere are sau va avea BIV sau eu sau SGM e fix treaba noastra . Sunt lucruri care se invata , gen .. nu se spun. Pt tine ca sa nu mai fim secretosi ... iti spun ca am setarile carburatorului de grupa A (daca iti spun ca am tub venturi de 28 iti spune ceva sau te bag in ceata?)- nu am ascuns nimic ... dar ce inseamna acele reglaje ... trebuie sa cauti daca te intereseaza . Iar cu secretomania ... am declarat intotdeauna ce am ... ba mai dadeam si sfaturi unora .

All times are GMT +2. The time now is 11:25.

- Copyright 2026 4Tuning