Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TUNING DAY 2006 (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006.html)
-   -   diverse discutii si pareri pe subiect, propuneri (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006/13837-diverse-discutii-pareri-subiect-propuneri.html)

teo911 02-03-06 21:24

Mai stie cineva ceva de formularele de inscriere pentru cei care vor sa participe la concursuri?

Psycho 03-03-06 02:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Măi nene, maşinile vizitatorilor vor avea acces liber în parcarea de la Prisma 2, care poate adăposti, zic eu, foarte multe. Nu se vor cere bani pentru parcarea maşinilor vizitatorilor.

deci nu ne pune caracatitze daca nu patim parcarea nuh ?! :D

mertan 03-03-06 07:20

Re:

Quote:

Măi nene, maşinile vizitatorilor vor avea acces liber în parcarea de la Prisma 2, care poate adăposti, zic eu, foarte multe. Nu se vor cere bani pentru parcarea maşinilor vizitatorilor.

ma scuzi gabi. nu am fost atent la ce s-a raspuns mai demult. e bine ca nu o sa ne ceara astia bani. dar ep jos ce este? asfalt sau beton?

teo911 03-03-06 10:04

Am sunat de mai multe ori la redactie pe numarul nou de telefon si vad ca nu raspunde nimeni. Care-i treaba?

Hondarul 03-03-06 10:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"teo911\"
Am sunat de mai multe ori la redactie pe numarul nou de telefon si vad ca nu raspunde nimeni. Care-i treaba?

gata sefu' !!! Acum plec in colo... Ne-am culcat tarziu aseara !!! :lol:

ZooM-ZooM 03-03-06 15:13

PREZENT! :)

MKE 03-03-06 17:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
Quote:

ma scuzi gabi. nu am fost atent la ce s-a raspuns mai demult. e bine ca nu o sa ne ceara astia bani. dar ep jos ce este? asfalt sau beton?

Mertan cauta si u in galeria foto , si vei gasi acolo poze din timpul probelor de indemanare... :wink:

BH-15-RIC 04-03-06 23:39

Re: diverse discutii si pareri pe subiect, propuneri

Formulare de inscriere cam pe cind ?

Lucianos 05-03-06 08:37

Vreau si eu sa vin...numa' ca-s din Vaslui si e cam lung drumul pana in Bucuresti...:(.Da' poate-l conving pe tata sa mergem de ziua mea s-a lui(3 respectiv 1 aprilie....:P).

Prelud Hondarescu 05-03-06 10:48

Parere: Ziua lansarii e aleasa cum nu se putea mai prost...Raliul Brasovului e tot pe 1 aprilie :(

Hondarul 05-03-06 11:49

Quote:

Originally Posted by Prelud Hondarescu
Parere: Ziua lansarii e aleasa cum nu se putea mai prost...Raliul Brasovului e tot pe 1 aprilie :(

asa este. Dar cei care vor sa vina, vor fi acolo. Si este vb de 2 zile. In caz ca iubesti si tuningul si raliul, ai 2 zile la dispozitie sa le faci pe amandoua.

BH-15-RIC 05-03-06 16:29

Mai ales ca BRASOVUL nu e chiar asa departe de BUCURESTI .......deci daca vrei poti !!!!!!!!!!!!!!!!!

alias_gsi 05-03-06 19:38

1 Attachment(s)
Prezent!!!

GSI_U

fac_autos 05-03-06 20:59

Re: 4TUNING DAY- salon masini modificate, car-audio, expo-tuning

bai baieti buna treaba ati facut... pe 31 si 1 e raliul brasovului:D...dar o sa venim pe 2 si la voi...4tuning rullzz:))

DJ-23-SLK 06-03-06 04:04

Am si eu o nelamurie...sincer nu am stat sa cistesc chiar tot...da unde are loc party`u ??? eXtreme Racing CRAIOVA e acolo...aaa si ZoliaT salutari de la o "ZBURATOARE"

All times are GMT +2. The time now is 07:59.

- Copyright 2026 4Tuning