![]() |
GolfTuning : ceri prea muuult .... :) oricum discutia asta nu se va termina niciodata.....asa ca eu renunt....... :lol: :D :lol: :D
|
pei nu shtiu mah .da ma gandeam shi yo shi oricum cu 8100 iti ieu .... un opel vectra .... super .... bine la SH ...da totushi !!!
|
offtopic:aleluia pentru Horatiu trebuia sa renunte unu pana la urma
|
Aia de 5700 are urmatoarele dotari(cica...): http://dacia-logan.eastrolog.ro/daci...biance-k7j.php
|
ce *** ...... nici geamuri electrice nici oglinzi ...e varza :) din punctu asta de vedere ...in rest ... e bunicica
am sters eu un post al tau ca era dublura - COObra |
pai aia de 5700 nu merita sub nici o forma la ce dotari n-are.... :D
off-topic stai linistit NEbunu o sa renunt cand inchide Gabi topicul dar pana atunci o las mai usor... :) |
tocmai asta zic si eu mai taceti sa poata sa isi exprime si altii pct de vedere
|
Ce topic inchis ma? Ai innebunit? Stai ca mergem cu totii cu mic cu mare, catel, purcel, la drive test Logan si vedem dup-aia e si cum...
|
Golf tuning - dupa cum vezi m-am semnat - deci eu am scris :lol:
am anuntat ca am sters un reply al tau pt ca erau 2 identice am mai sters din offtopic |
deci....cine poate sa-mi spuna cam cat costa un kit complet...ma refer la spoilere,praguri shi eleron...asta exterior...plz un price...mc
|
rog mult un moderator.. sa stearga mesajele \"in afara subiectului\" de pe ultima pagina ()... inclusiv acest post... MULTZUMESC ANTICPAT... :twisted: :twisted:
ps: maine e ultima zi de porti deschise!!! asa ca incolonarea :) si la dealeri sa testati masina... :) Quote:
|
simpaticule ma refeream la tunning la dacia logan ....nu era neaparat in afara topicului
|
mdea .. numa ka cer vechime un an de zile sa o poti testa asha ka eu nu am mai completat formular sa-mi fac programare s-o testez .. da-o dreq oricum e un shtift de masina intre Logan si o SuperNova aleg SuperNova !
intre Logan si o Berlina .. berlina aleg :)) e varza masina eu vreau masina sa fie nervoasa nu sa arate a nush ce OZN si sa mearga ca o prashtie sa ma rada lumea la semafoare ca-s bou si am dat si 8000 euro pe ea... |
bai horatziule ce concluzii ai tras tu ma ca nu au bani sa si-o ia cei care o critik. tu nu ai nici o treaba ma cu masinile dak asa gandesti.
la sf. lunii am de ales intre un logan si un executiv care e mai scump si mai bine cielo chiar dak nu are airbag si abs. intai sa vad io proprietari de logan k au alergat-o 100k si porma sa avd ce zic de ea. nu un hibrid scos de reno vezi doamne carutza poporului |
SIncer asi fi curios ce atuuri are cielo in fata loganului la tine.......am auzit faza ca e motor de megan 1 si e cam vechi da cielo are de kadett dupa ai loganul are si airbaguri si abs......chiar sunt curios ce atuuri are.......
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2026 4Tuning