Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Curse de accelerare 402m - Rm Valcea - 25 Iulie 2009 - CURSĂ ANULATĂ (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/131861-curse-accelerare-402m-rm-valcea-25-iulie-2009-cursa-anulata.html)

cryssl 16-07-09 14:49

Re: Curse de accelerare 402m - Rm Valcea - 25 Iulie 2009

felicitari baieti pentru cursa..nu am avut timp sa urmaresc toate paginile

speram sa ajungem si noi cei din slatina

Kaluvr6 16-07-09 16:47

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 2490551)
felicitari baieti pentru cursa..nu am avut timp sa urmaresc toate paginile

speram sa ajungem si noi cei din slatina

vezi ca inscrierea se face obligatoriu pe net. E pe prima pagina un formular si mi`l trimiteti in mail daca veniti.

Asta seara ma intalnesc cu restul organizatorilor sa vad ce s`a mai rezolvat (din cate am inteles totul e OK) si sper sa vin cu un raspuns final deseara. O sa propun varianta cu datul la libere a celor care nu mai pot sa se inscrie in concurs.

Sa ne auzim cu bine :)

nicolae1 16-07-09 21:30

Reprezint clubul sportiv Turbosfax Rm. Vilcea , afiliat FRAS , principalul organizator al evenimentului programat pe 25 iulie.
In momentul de fata situatia sta in felul urmator :
Avem avizul Primariei Municipiului si al Administratiei Domeniului Public. Pe baza lor , miine vom vom obtine avizul SPR Vilcea .
Simbata cu un dosar cuprinzind toate aceste avize plus o documentatie destul de ampla , care in acest moment este elaborata in proportie foarte mare ( si care poate fi consultata la urm. adresa :
http://turbosfax.ro/calendar.php?eveniment=4 ) ne vom prezenta la un oficial FRAS ( care se afla la Sibiu la etapa locala de raliu ) si vom obtine licenta de organizare a evenimentului.
Cu toate cele de mai sus , vom merge Luni cu o cerere catre SPR Bucuresti de unde vom lua avizul final. Lucrurile pot intirzia fata de acest grafic ; totusi sansa ca totul sa fie in regula in timp util este foarte mare

Pot parea o multime de lucruri de facut in foarte scurt timp dar , cum se stie , asa e in motorsport.

Pentru cei care vor avea rabdarea sa citeasca documentele postate pe site-ul evenimentului ; veti observa niste mici neconcordante intre ce e scris acolo si ceea ce reprezentantul clubului Midnight Racers , Kaluvr6 a discutat anterior pe acest forum.
Lucrurile se vor armoniza in timp util , ceea ce s-a spus si s-a facut se va incerca sa fie respectat 100%. Cu specificatia ca , deoarece forul care licentiaza organizarea acestui eveniment este FRAS ,in ultima instanta , ei vor fi cei care vor impune regulile dupa care se va organiza competitia.

scorpio GL 16-07-09 22:00

este o mare ciudatenie la incadrarile pe grupe....ma refer la fraza referitoare la cei cu turbo; adica cum inmultesti cilindreea cu 1,7 si dau caii?

nicolae1 16-07-09 22:11

e una din neconcordante;
in regulamentele FRAS se foloseste coeficientul 1,7 pentru incadrarea motoarelor turbo
Se pare ca la competitiile de acest gen se prefera 1,6
Probabil va fi folosit cel din urma si nu vor exista diferente
documentatiile venite din mai multe directii nu s-au armonizat total inca.

RoSonic 16-07-09 22:33

Quote:

veti observa niste mici neconcordante intre ce e scris acolo si ceea ce reprezentantul clubului Midnight Racers , Kaluvr6 a discutat anterior pe acest forum.
Fara suparare... tinand cont ca participantii sunt inscrisi la aceasta cursa aici, ca urmare a ceea ce a postat el... cred ca trebuie mers pe varianta expusa de el...

iar textul regulamentului de pe site-ul respectiv pare a fi o gluma... Grupe pe cai putere in care masinile sunt repartizate "in functie de cilindree"? cum vine asta?

iar legat de:
Quote:

in regulamentele FRAS se foloseste coeficientul 1,7 pentru incadrarea motoarelor turbo
Se pare ca la competitiile de acest gen se prefera 1,6
La acestea coeficientul respectiv se aplica la puterea masinii nu la cilindree, si se aplica la cele care au montat turbo suplimentar fata de cum a venit din fabrica si nu la orice masina cu turbo... deci nu e vorba de mici neconcordante ci de cu totul altceva. ;)

nicolae1 16-07-09 22:45

neconcordantele apar pentru ca regulamentul a fost facut pentru incadrarea masinilor in functie de cilindree. se vor armoniza cit de curind , probabil miine.
Incadrarile se vor face asa cum s-a anuntat.
E posibil sa fie totusi schimbari dar nu la incadrarea in grupe.

dany_let 16-07-09 22:50

FRAS SUNT NISTE GOLANI INFECTI !!!! NISTE NESIMTITI SI NISTE HOTI CARE NU AU LEGATURA CU MOTRSPORTUL ...VOR SA FACA NU MAI BANI DIN ASTA...
EU NU POT SA-I INGHIT..AM PRIETENI CARE SE DAU LA VTM SI AM AUZIT MULTE POVESTI DESPRE FRAS...GOLANI.

IN SFARSIT ASTEPTAM O CHESTIE CLARA SA STIM SI NOI ASTIA CARE NE DAM ACOLO SA FACEM SPECTACOL PE MASINILE SI BANII NOSTRII ....CUM NE DAM SI DACA NE DAM!!!:rolleyes2

DragosT 16-07-09 22:51

FRAS parca are ramura de accelerare unde coordonator sau presedinte era/este Sandu Sebastian. Daca el reprezinta Legal Racing si FRAS utilizeaza alte regulamente... iar FRAS autorizeaza astfel de evenimente, din fericire doar cand e vorba de drumuri publice, iar IGPR da ok-ul pe baza avizului FRAS... cam mare imbarligatura. Mai bine lasati regulile jocului asa cum au fost ele enuntate la inceput ca din armonizare s-ar putea sa iasa debandada.

flexus 17-07-09 01:01

Eu prefer 5 grupe pe cilindree decat 10 grupe pe puterea din talon :) E mai interesant... Orice ar fi eu zic ca ar trebui sa ne concentram sa fie, nu cum o sa fie. Vedem noi acolo, din cate am vazut baietii sunt flexibili si vor face ce trebuie sa ne simtim bine.

miliady 17-07-09 01:21

coeficientii aia si incadrarea pe cilindree este regulamentul aplicat de fras in cadrul curselor de tip VTM... de-aia si coeficientii de turbo de 1,7.

dragos1989 17-07-09 01:56

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 2490905)
vezi ca inscrierea se face obligatoriu pe net. E pe prima pagina un formular si mi`l trimiteti in mail daca veniti.

Asta seara ma intalnesc cu restul organizatorilor sa vad ce s`a mai rezolvat (din cate am inteles totul e OK) si sper sa vin cu un raspuns final deseara. O sa propun varianta cu datul la libere a celor care nu mai pot sa se inscrie in concurs.

Sa ne auzim cu bine :)

Ar fi excelent daca ai putea face asta :D Erau multi oameni la Tg. Jiu care nu s-au inscris(din motive de grupa A sau B) care ar fi vrut sa vina sa se dea...ne vedem sambata..mult succes cu organizarea! Sa fie un eveniment reusit!

MaliBuGTI 17-07-09 02:12

As dori si eu sa stiu pana la urma cum vor arata grupele de participare si de ce au intervenit schimbari ? Iara-si baga coada cineva (FRAS) in organizare ? Deci cum ramane, LR sau FRAS ?

Kaluvr6 17-07-09 02:17

Incadrarea pe grupe ramane cum am anuntat`o in primul post, adica legal racing, dupa ce am discutat asta seara am inteles ca mai nou, trebuie o autorizatie de la FRAS pt a organiza astfel de curse, iar pt obtinerea autorizatiei respective trebuie indeplinite anumite cerinte. Asta nu o sa se lege de felul in care se fac grupele, probabil o sa tina mai mult de securitate si organizarea evenimentului. O sa fac un Update la primul post si acolo o sa anunt masinile care se inscriu zilnic fara a mai face 1000 de posturi.

MaliBuGTI 17-07-09 02:45

Ma bucur si sper ca ramane cum s-a stabilit initial. Sper sa nu va lasati influentati de anumite regulamente si interese, care n-au vreo treaba cu ce a insemnat pana acum fenomenul de drag racing de la noi. Grupele LR sunt foarte bine concepute pentru nivelul la care ne aflam momentan. Grupele pe baza capacitatii cilindrice incurajeaza performanta, dar mai avem mult de munca pana cand vom putea sa le implementam cu succes si aici.

All times are GMT +2. The time now is 02:16.

- Copyright 2026 4Tuning