![]() |
Re: E30 - B-45-WAN
felicitari.nu am cuvinte
|
cel mai elegant urs:lol::lol:felicitari:lol::lol:
|
Quote:
|
observ ca toata lumea lauda si felicita acest urs, dar ma intreb oare stie sa mearga pe strada sau a fost facut doar pt a fi tinut in garaj.nu de alta dar pana acum am vazut poze cu el doar din garaj si de la o sedinta foto care banuiesc ca tot in garaj a fost facuta.
sunt si eu curios cum arata in realitate nu in poze si de ce nu poate o sa am ocazia vreodata sa il vad prin trafic cum dealtfel vad mai tot timpul ursi la fel de frumosi si modificati ca acesta..... bafta cu proiectul ....dar scoatel si la lumina |
foarte frumoasa si ingrijita... bafta si fara incidente neplacute !
|
ma cam bate gindul sa o vand. ceva oferte?
|
Nici o oferta ? :sad:
|
Pai de la cat pleaca "licitatia" ?
|
avand in vedere investitia facuta in aceasta masina...in romania nu cred ca ai sanse...poate afara...
|
nu cred ca as putea sa cer nici macar banii bagati in ea, sa nu mai vorbesc de munca. masina e noua din toate punctele de vedere. vreau doar sa fac alta masina si mi ar prinde bine niste bani de inceput.
nefacind un calcul cit am bagat in ea, daca i mi iau ceva mai mult de 30 cred ca m as desparti de ea |
sper sa o vedem live la vreun salon auto
chiar ca a fost sac fara fund ursu' asta |
nu l am facut pentru saloane si nici macar acum ca vreau sa o vand nu vreau sa o duc la saloane. am ramas cu probleme pe creier de cind lucram la ea si nu i mi place sa se puna mana pe ea sau sa o las singurica pe undeva. bine, am mai multe probleme...de ex. nu o scot afara iarna si nici cind ploua, nu vreau sa se murdareasca pe dedesubt. in primavara acum o sa i l rog pe RBN sa mi faca softul final ca am reusit sa fac deabea 980 km cu ea pana acum si am vrut ceva rodaj inainte de softul final.
|
Ce ma bucur că nu sunt singurul care are aceeasi manie de a nu se murdari masina pe dedesubt atunci cand ploua sau ninge.:D
E30 FOR EVER |
30.000 de euro ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning