![]() |
carlos
sunt din CJ .25 ani
am o dacie si un Fiat ritmo stock dar nu pt mult timp . Ma apuc de ele in curand Sunt mai nou pe aici da-ti mi niste idei pt Ritmo:D |
Re: Prezentati-va!
salut
nume: Adi porecla: Gicu masina: Mercedes 190D W201 ocupatia: consltant proiecte Sapard hobby: masini, excursii, sport |
Sal Srx Bine Ai Venit Intre Noi Mai Suntem 2 Din Dej Pe Forum Eu (1300racing Aka Cj 03 Vxg) Si Mantus ( Cj 84 Bod)
|
salut
nume: Paul masina:Suzuki Vitara, IMS.ARO244 etc ocupatia:multe hobby:si mai multe |
si din ce club de off roading faci parte? :roll:
|
dati-mi voie sa ma prezint , ca sa stiti cine va enerveaza :
Nume : Godfather Varsta : 28 Pasiuni : plimbari pe plaja , muzica clasica , baletul , privitul la stele.....si calcatul pe bataturile altora Ocupatie : lucrez , cu carte de munca , legal si cinstit .Inot prin viata . PS : am si masina . Combi ! |
off road cluj
|
2 Attachment(s)
Salut sunt gaby
24 ani cluj napoca bmw 320 150 cv 2003 full option urmeaza modificare body completa |
welcome.. si vb aia.. all the best from SmokeDesign
|
Salut Sunt Cristi Imi Plac Masinile Special Cele Rapide Am Un 320 De150 Cp As Vrea Mai Mult Dar Asta E
|
Am uitat sa ma prezint si eu :D
nume: Tudor porecla: nu am (nu stiu de ce scrie acolo Tudy; :P mi se mai zice trd) ocupatia: poi elev si ... chestii legate de webdesign, publicitate :D ca hobby: ca si ceilalti... masina: inca nu am dar aspir la un Impreza (acuma oi mai vedea) |
2 Attachment(s)
ioi...si eu am uitat de prezentare
nume: Horica Avram porecla: unii imi spun Aokimare...ceva legat de Moto GP..(long story) ocupatie: un fel de sef la Spider Tuning (oricum nimeni nu face ce spun eu) hobby: masini si iar masini masina: le tot schimb...dar la suflet e Leonul galben..(inca nu stiu exact care dintre ele) :) |
Ca sa vezi pe cine gasesti unde nu te astepti. Ma bucur sa te regasesc Horica. Mi se parea mie cunoscuta porecla ta
Numele meu e Mircea Rusu si sunt din Cluj Napoca. Ocupatie: masinist/constructor/reconditionari de motoare Hobby: tot felul de motoare dar mai ales 4G63 Mitsubishi. Pe vremea cand eram acasa eram fanatic BMW care va avea intotdeauna locul lor in sufletul meu. Masina: 1991 Talon AWD care e de fapt un Mitsubishi Eclipse Turbo AWD. E adevarat ca isi asteapta motorul de mai bine de 3 ani dar sper sa-l fac pana la anul. De asemena mai am si un Mitsubishi Expo LRV si acesta AWD pe care l-am luat pentru nevasta mea dar fiindca nu da Domnu' sa termin nici motorul pentru ea am luat un mini van Dodge Caravan iar Expo-ul va ramane pentru mine iar Talon-ul va fi doar pentru curse. |
Edited :Rellax: Ma dor degetele sa-ti mai sterg post-urile. De 2 zile te urmaresc si peste tot unde postezi gasesc off-topic. Si asta nu numai pe cj. Daca tin minte te-am mai avertizat o data in trecut. Sunt momente cand esti util si sunt foarte multe momente cand faci doar act de prezenta. Post-ul de mai sus NU iti era adresat si nu vad de ce ai sarit sa raspunzi. Considera ca ai primit ultimul avertisment si urmeaza ban-ul. Numai bine! |
http://www.engintecs.com/gallery2/ma...g2_itemId=3353
Eu cu Alex, fiul meu. Ma intrebam daca-l cunosc pe DACIA-Wrc dar cred ca e prea tanar, desi nu poti sa stii niciodata. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning