![]() |
Ma Vio, am fost si eu foarte plictisit de multe ori, dar de dat cu capul in monitor nu am dat......:)))))))))))).................ceva sfaturi ???...............aaaaaaaaaa, sincer habar nu am.......hai sa facem o mica intalnire intr-o dupamasa cei de pe forum, mai stam si noi la o vorba pe o terasa undeva.......ce parere aveti ???
|
pai hai repede cand shi unde...
|
Pai sa se mai anunte cativa de pe forum si ne intl. undeva la o terasa in centru, ce zici Vio ???
|
ash vrea sa vin shi eu sa va vad la lumina zilei, nu numa la lumina farurilor din c , daca nu va deranjeaza... :).
propun sa mergem in etno :) |
cand strabate lumina zilei in beciu ala? :)
io ziceam de o terasa ceva... oriunde numai sa mai ies shi io din casa asta ca ma pish pe mine de plictiseala.... |
lolz..eu propun terasa aia din centru de la muzeu...noi asaii zicem...mai in spate la posta..cum i'o zice......
ma vio...horea zicea de etno..sa stam afara..nu inauntru..au si aia terasa fainutza....adu-o si pe cori...ca presupun ca va plictisiti impreuna... mai dam o disputa pe legislatie..acu' imi iau cartea cu mine si ti-o dau de cap...just jokin' man.... alta idee.... io camd ma plictisesc mi ciuda...si imi gasesc ceva de lucru...croseteaza si tu....faceva nou de mancare..inventeaza retete... p.s. ai zis ca vrei idei... |
lol alexandra... am uitat sa zic ca atunci cand ma plictisesc mi-e shi tare lene... :) pai la euforia pe tarasa e chiar fain... bagam maine o berica acolo?? copii care vretzi maine 19 iulie la 4 acolo OKAY?
|
maine nuh ma...ca io si alex ne intalnim cu jurista pt..club...hai pe poimaine...las ca o zi..tot akolo e de plictiseala...
p.s.mai dati idei in caz de plictiseala....ma ca imi dau foc..noaptea dupa 3-4 iasa toata lumea de pe net...si mi se uraste si mie ca lui vio :)) :x |
Vio, stabiliti ora si eu vin.
|
azi de la 4 jumate sunt la euforia pe terasa
|
Fuck, acum ii 15:00 si am ceva treaba si pe deasupra om fi numai noi 2, las ca vb. pe forum si ne intl. mieruri, joi sau vineri, sa fim mai multi.
Ce zici ??? |
lol whatever io o sa fiu acolo azi .... cine mai vrea sa vina treaba lui
|
Azi chiar nu pot veni, dar sapt. asta eu sper sa ne intl. preferabil inainte de joi seara.
|
az nu vin... acuma e 15:18 cand am vazut posturile... nu demult am ajuns de la serivci... az nu vin... mi pre lene... maine...da mai spre seara nu de la 4 lool... asha pe la 6-7... ce zicetzi? i-l sun shi pe driveru... ca numa nr lui i-l mai am... :lol:
mai vorbim... |
Perfect, vb. si cu Driverul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:33. |
- Copyright 2026 4Tuning