![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Asemanatoare cu?
Foto apropriate de ceva ca sa ma edific |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
2 Attachment(s)
salutare. ma poti ajuta si pe mine cu urmatoarea chestie? pt un audi 200. prima poza sunt ochelarii farurilor mele, partea portocalie a gaurit-o cel care le-a avut pt a pune semnalizari. poti sa le dai jos si sa faci unele ca in a doua poza daca ti le trimit? si cam cat m-ar costa.
multumesc |
Quote:
Imi pare rau dar NU am poze, am precizat ca la vremea respectiva nu am facut poze la lucrari. Nici cu ceva asemanator ca sunt lucrari custom pe care le fac mai rar din pacate si tot la fel de rar si poze la ele. Daca doresti vre-o executie aici sunt ! ______________________________________________ Quote:
Da te pot ajuta, si am nevoie de acele rame sa iti pot executa lucrarea si monta definitiv acele ornamente. Pret un picut mai dificil dar nu vred sa depaseasca 50 lei. Stima Hadobas Peter |
salut...niste semnale fata de 1300...sticlele...la ce bani sunt?
|
1 Attachment(s)
sal megane 1 face lift 2000
|
2 Attachment(s)
salut am si eu o problema la semnalizarea dreapta mi-a cazut geamul si in 2 saptamani trebuie sa aj la rar ....ma poti ajuta sa imi faci si daca da la ce pretz ms anticipat ....si daca nu poti macar sa imi spui de ce sunt semnalizarile ....ms si spor la treaba
|
Quote:
________________________________________ Quote:
________________________________________ Quote:
Daca te decizi sa-l reconditionezi dai o fuga pana in baia mare sau trimiti cu cineva si te rezolv in 4-5 ceasuri. Sa dai un telefon cu 1 zi inainte. Daca sunt acele ornamente de langa semnalizatoare iese la 40 geamul. P.s. sa aduci cele doua semnale cu tine (cel bun si ce-l de reconditionat). Stima Hadobas Peter |
cu tot cu transport?....ca in trecut stiu ca era 40 ron:P
|
Quote:
Sa dai un pm cu datele de destinatar complecte (Nume, Prenume, adresa, Cod postal, Telefon). Dupa ce am primit toate astea te sun pentru confirmarea comenzii. O zi buna ! Stima Hadobas Peter |
1 Attachment(s)
acestea.... ca sa nu ne intelegem gresit.... deci pt aceastea pretul...nu pt cele incorporate in bara ...astea care vin deasupra
|
Quote:
Nu e problema, deci set geamuri semnale mate 1300 40 Lei+Transport (50) tot acolo iese. |
3 Attachment(s)
Salut si felicitari pentru munca depusa pana acum. Ce ai putea face la aceste stopuri de fiat bravo 2008 si la ce pret... Multumesc
|
Quote:
Sincer sa fiu Nu am modificat pana acum stopuri bravo-u nou deci nu stiu la ce ma bag. Adevarul e ca trebuie discutat prima data ce anume doresti sa modifici pe stop, pana unde esti dispus sa modifici si doar atunci iti pot da un pret estimativ. |
14 Attachment(s)
Salutare
Un mare up^^ pentru produsele de daciute. Intre timp : - 2 geamuri Man - Reconditionat stop Megane albul - geam proiector Passat - 2 geamuri Golf3 look Golf4 O duminica placuta ! Stima Hadobas Peter |
sal pentru un golf 4 2003 un set de geamuri pentru faruri fata- un pret va rog
deasemenea ma intereseaza daca pot lua numai unul, in concret cel dreapta |
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning