Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Citroen tuning (https://forum.4tuning.ro/200-citroen-tuning.html)
-   -   Xsara VTR (https://forum.4tuning.ro/200-citroen-tuning/124401-xsara-vtr.html)

motzu 20-02-10 18:06

Re: Xsara VTR

FRENCH SHEET:lol::lol:

RIcKO 20-02-10 18:15

ce frumos din partea ta ..:D:D:D:D rog un moderator sa il sanctioneze pe golanul asta :D:D:D:D:D:D strici topicul mahhhhh...glumesc ...motzule la urma urmei toate is "shit" ..franez sau german tot aia e doar vezi si tu rabla ta .....:D:D:D:D:D:D

VladM 20-02-10 18:19

Frumoasa foc,felicitari !

RIcKO 20-02-10 18:22

merci ...bafta si tie cu ibiza aia

motzu 21-02-10 10:46

1 Attachment(s)
CSR HQ

RIcKO 23-02-10 20:23

1 Attachment(s)
s-a mai lucrat si azi la masina ....haionul maine va fi turnat , iar capota am decis sa o fac neagra deoarece tot am probleme cu politia,,,,,ma tot opresc si se iau de mine ca masina e data in spritzkit........oricum inca nu am bani sa o vopsesc si inca mai am de lucru la foarte multe elemente .....

SatanaVeX 23-02-10 20:58

Omule ii superba :),nu am crezut ca va arata asa bine da in ori ce caz am ramas fara cuvinte.Astept sa vad si spatele dar pana acuma UFO o facut o treaba buna inca o data(felicitari lui si tie).spor la treaba

RIcKO 23-02-10 21:06

merci Andrey chiar ma bucur ca mai mai zice unu' altul de masina ...la un moment dat aveam dubii...:D ufo saracul mai baga si la amea cand are vreme , e foarte ocupat ( el taie el lipeste , evazeaza ....) oricum tin sa ii multumesc cu ocazia asta si sa vedem maine daca scoatem haionul :D

alexufo 23-02-10 22:44

cu placere:D noi astia cu french.... stii tu :)))

aiurica 24-02-10 10:28

arata intradevar bine,
daca accepti o critica mica, imi permit sa iti spun ca la far nu imi place deloc faptul ca ai lasat acel colt la imbinarea far/capota /aripa.Cred ca era mai bine sa urmezi linia spre delimitarea dintre capota si aripa.

in rest sincer imi place cum arata.

RIcKO 24-02-10 10:50

aiurica ....intr-adevar se vede urat acum pt ca , capota este neagra dar cu capota in culoarea masinii nu se oberva , am ales sa fac asa pt a fi mai agresiva , daca nu asfi facut aripioarele alea nu ar fi parut asa agresiva , deocamdata negru mat este doar o solutie de rezerva , masina va fi intr-o singura culoare

aiurica 24-02-10 11:23

1 Attachment(s)
mie mi se pare mult mai fluente liniile astea si sincer nu mi se pare deloc mai putin agresiva, repet fara sa te superi pe mine.

RIcKO 24-02-10 11:25

stai linistit ......:D nui problema .....nu arata rau nici asa cum ai facut tu ....

aiurica 24-02-10 11:29

in plus, acel colt va fi extrem de expus unei eventuale fisuri.....

SatanaVeX 24-02-10 22:27

Mie imi place cum arata capota dar ce nu imi place ii ca nu avem poze cu haionu :D.Apropo daca aveti nevoie de ajutor ( nu are cine sa va aduca sculele ...:P) dati un buzz si vin si dau si eu o mana de ajutor ca ma plictisesc in casa

All times are GMT +2. The time now is 16:12.

- Copyright 2026 4Tuning