![]() |
........... si unele chair SUNT REALE :)):)):)):)) ..... LOOOLLLL
|
ce rea esti.. :lol: daca lor le place ``undercover``.. :D
|
Quote:
ce rost avea ? aia-i supra curata(aspirata) non turbo 230 de cp sau ceva de genu :) am stat la volanul unei Twin Turbo :) =)) ah, si ar mai fi un mic aspect, cu Supra asta galbena, la CR ,soferul era unu .. mai negru decat cauciucurile suprei ;) hawles bawles mancatiash ;) intelesumai ? :) ah ,si .. tu ... \"\"Yonutz21\" 1: suferi 2: suferi 3: mai suferi un pic 4: \"jmecher\" rau banuiesc nu ? la 15 ani ai tai ... se teme tot cartieru de tine , este ? =)) ne arati pumnii in poze ce-ai ? dilimache , wake up |
santos eu sincer nu cred ca merita bagatzi suferintzele astea in seama...
sa ne arate pumnu in poza... pare mai dur... dar totushi a invatzat o tehnica s-a fotografiat de jos in sus sa nu para mic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oricum eu nu mai comentez ca ma bate vine cu botoshaniu peste mine in bucureshti si mi-e o frica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
OMFG MATRIMONIALE PE 4TUNING!!!!!
baby, b4by, b@by or whatever you call yourself draga/deragul mea/meu (situatia este un pic enigmatica si de aceea as prefera sa te denumesc \"neutrul meu\" dar fie) 1 - find.a.nice.girls.pic.who.will.impress.everyone.co m merge bine ai? 2 - personal.....cred ca esti o baba....da...o baba cu bube....trecuta de mult de cea de-a doua tinerete si care isi cauta amant pe net (btw....daca ai bani....call me aaaaaaight?) 3 - daca nu esti baba.....esti un copil 4 - daca nu esti nici baba si nici copil....esti un palmist 5 - daca si a 4 posibilitate se exclude....esti un martian care studiaza ritualurile de imperechere la romani 6 - try relatii.ro or some shit like that 7 - k np lol pa |
she`s a he or he`s a it :))))))))))))))))))) :P blazeyblaze loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool deeeeeeeee looooooooooooooool.
cred ca ai dreptate :oops: :roll: |
blazeyblaze : Cel mai sexos :twisted:
Ema : Dragutze ultimele poze blowwind : Imi place cum iti sta paru` :) zana rea: Verry Sweet .. Blue Eyes : Destul de dulcika miniraly : Frumusica.. Cam atat deocamdata :wink: |
blazeyblaze -->> sexos
e bine asa? |
@ FiReBuRn : u tii topu ???:P:P:P
|
Nu :oops: Doar am spus parerea :wink:
|
Re:
Quote:
|
fireburn.........are u gay?? :) ... :D
P.S. adik doar parul iti place ?? las ca pun yo mana pe tine odata si odata!!!! :) |
Re:
Quote:
=)) u sound gay =)) |
:)) Da. .chiar a sunat altfel. .
Nu sunt ..doar mi-am spus parerea :twisted: |
FiReBuRn are u gay?! :D :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:06. |
- Copyright 2026 4Tuning