![]() |
Re: Roman
Quote:
|
14 Attachment(s)
Si cateva poze ... atatea am :D
:arrow: |
Vineri 10.iulie.2009 , orele 19:00 , toate cluburile din Piatra Neamt sunt invitate in parcarea stadionului municipal. Avem oaspeti de la Roman si Tg.Neamt . Va asteptam cu mic cu mare in parcare
|
Nu era vorba sa veniti voi ? Baietii de la Roman mergeti la Piatra?
|
Quote:
Altfel spus daca stam acasa e posibil sa vina NSL pana la noi si ei, in efectiv redus...mai amanam o saptamana 2, cunoastem lumea si poate poate convingem sa vina in numar mai mare dupa. Deci pe vineri la Piatra? Dar de data asta, astept o prezenta mai mare. P.S. Si o confirmare de prezenta din timp ca sa nu ma mai intorc cu un om in portbagaj :P |
Ma ia si pe mine cineva ?:D
|
Eu merg ...singur ...Vladutz , nu te supara dar stii ca nu iau pe nimeni , nici in oras.
Oricum , gasesti tu pe cineva :D P.S: Alin , ce invitati de la Roman? cu cine ai vorbit ? |
Quote:
|
Aha , bun , pai sa vorbim si cu Gabi(calibra), Adi(omega alba) si Braescu , poate vin si ei , ar fi ceva frumos :D
|
La cat va adunati vineri ca sa plecati la piatra ? In caz de nu plec vineri la munte( aflu maine raspunsul) vin si eu
|
7 in parcare la Kaufland Roman. Herodot dami add pe id care il am la profil.
|
Daca nu ma ia nimeni merg de nebun cu scuteru,ajung la juma de ora dupa voi da asta este :)))
|
La 7 la Kaufland ?!? pai la 7 trebuie sa fim in Piatra , nu ?!?
N-am reusit sa dau de nici unu (Gabi ,Adi si Braescu) , poate dau azi de ei . |
VladM poti sa vii cu mine ca merg si eu. hai sa ne intalnim la 6 la Kaufland
|
Eu am vorbit cu un baiat de pe forum cu un Peugeot o zis ca merge,am vorbit cu inca un baiat cu un BMW,am vorbit cu h3rodot si au zis ca vin. Ok ionut17 mc,ne vedem in parcare,dar sper sa nu veniti ca saptamana trecuta ca am stat ca fraieru 10 minute in parcare,eu zic sa ne intalnim la 6 ca pana plecam pana nu stiu ce ajungem la 7-7 si ceva acolo.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning