![]() |
azinoapte am mai luat unu`(mai fain decat gis4),acuma ma duc si fac cate 2 cduri din fiecare film,Corse daca vrei poti sa vii maine pe la mine,sau azi is acasa mai tot timpu` iti dau un pm cu nr meu :wink:
|
ok, te sun si ne intalnim prin aradului pe undeva.
|
bah ... si eu vreau ... corse ... treci si pe la io!!!
|
da va aduc si luni,stati linistiti :wink:
|
n0namee, te sun azi si vb, dak esti acas' trec sa i-ti las cd-urile, i-s super filmele
|
azi pleaca baiatu de la Mamaia
sper sa ne vedem luni |
Welcome Back :peace: :wink:
|
8) bah ... m-am saturat de voi ... pe unde dracu umblati ca nu mai scrie nimeni pe aici. nu se face asa!
si hai sa ne strangem o gasca ... sa mergem odata la carturi ca mie s-a pus o pata sa va dau un fum. si daca ma depaseste careva promit ca il bag in gard! :D akimoto , jeff , NOS, Sebi{ (asta e serios nu ca restu) , Cioli, Ova, Speedy (si asta e serios) , Corse (el nu e) , Uberman. In data de 10 septembrie (vineri) ora 18:00 sa zicem. Cine vine la carturi? |
euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: deabea astept` 8)
|
:?: altcineva??
|
Re:
eu m-am antrenat la mre asa ca nu stiu daca vretzi sa va dau fum dar s-ar putea sa particip si eu,va dau for 2 ture
|
ne vedem diseara nu :?: :wink:
|
1 Attachment(s)
poate nu stiati, in Timisoara exista un beamveu m7 !!!
|
atza bmw-u... :lol:
si mai e unu cu m7 numa' ca ala are si alpina pe el carturi...yeah...eu SIGUR vin si poate si fratemiu...na aici is bucuros ca o sa-l RUP PE AKIMOTO macar aici :lol: :twisted: aa apropo azi am venit de la mare...oricum vorbim luni ca pana in 10 sept mai e mult... |
Daca exist in zona, ma bag si io, normal!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning