![]() |
Re: Cat prinde un logan 1,4 , 1,6 la blana?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
exact ....eu sunt total off topic...da ce mai conteaza ...o sa imi fac singur o mustrare :) < pt ca am dci ...si sus scrie 1.4 si 1.6 ...da e frumos ca ne mai amuzam si noi din cand in cand si uite asa mai trece timpu ;)
|
Quote:
fuguta repede si download :???: |
Quote:
|
Quote:
|
da da ...veneam de la mare si urcam ditamai muntele .....era inclinatie de 60 pe A2 :)
|
gieah ! senzatie majoraa intr-un logan cu 200 la oraaa :D
|
nici loganu ala 1.6 ,, 16 valve 107 cp - preconizat sa apara - nu cred ca va prinde 200 !!
|
mai daca tot e loganu masina "perfecta"(careprinde 250 la urcare incarcata cu 5 saci de ciment si bagaje si cu ink 4 prieteni a cate 100 Kg fiecare) se poate sa spuneti voi posesori acestuia superbe masini si alceva de bine inafara de faptu ca ia 250..si inca mai avea pedala..??? asa de curiozitate..ca am vazut cum prinde 250..mai spuneti si voi alceva..nu numai atata viteza..
|
macar daca nu mai spuneti nimic..barem ziceti si voi ceva mai plauzibil despre logan..ca asa ar mai crede lumea..;)
|
logan arata naspa :) e plauzibil nu?
|
ai logan de te ataci asa?
|
:D ma terminati...threadu asta e total aiurea..stiti de ce??ptr ca loganu nu a fost conceput ptr viteza..loganu e ...repet a nusht cata oara loganu e masina de famile!!!!...daca altii zic ca or mers cu 200 ..asta e...riscu lor ca mor...!!! aa si de la vale in jos merg si eu 300 cu trabant..8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
- Copyright 2026 4Tuning