![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti, 9-10 Mai - EuroMall
specifica....POZE DE LA EVENIMENT....
ca poate au oameni poze cu tine in diferite ipostaze :lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
R L G |
am sa adaug atunci aici Va rog frumos Vreau TOATE pozele in TOATE ipostazele cu vectra mea. multumesc frumos:D:D:D
|
Quote:
ti le trimit mai pe seara , ca acum trebuie sa plec putin ... oricum , nu stiu daca sunt mai mult de 2-3 poze |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/113396-renault-clio-1-4-ayg/page-12.html |
repros: ne-am trezit la 6 ca sa luam startu la 15. in rest ok
|
Felicitari 4tuning pentru eveniment ...
Ati adus in Pitesti ceva ce mai rar se vedea aici ... dar dupa cum spunea si Hai'u prin asta speram sa aducem cat mai multi adepti evenimentelor de acest fel Tineti'o tot asa si speram sa veniti cat mai curand cu alt eveniment la fel de bun ... |
RLG sunt baiaul care ti-a inmanat microfonul:P....frumos gest:D....am fost cu totii emotionati....si pana mea..pt mine nu esti persoana cu dizabilitati....esti f ok si stai bine-n drift....dar curand vei fi langa hai`u sau langa KNS`u....sper sa ramanem prieteni...pana la urma....evenimentele de genu asta sunt facute si pentru a lega prietenii noi si de durata:)...si cu totii stim vba aceea Cu Dumnezeu Inainte si Masina Sa Traga Bine:D....ne vedem data aviatoare la un drift si 4 cauciucuru sparte...:D;)
|
poze ceva? nimeni nu pune poze???
|
O sa pun eu imediat ce le descarc ;)
|
va rog cine are filmuletz cu burnul meu si cu explozia cauciucului, sa mi le trimita si mie id-ul meu de mess este zapp_cosmarul. va multumesc frumos
|
Super tare evenimentul si un mare bravo pt Fullspeed Racing.
La cat mai multe evenimente de acest gen. Ne vedem la linute!!! |
kasper te rog nu ma uita
|
A iesit foarte bine, masini frumoase, femei frumoase :), desi spatiul era destul de restrans pt etapa de drift, s-a vazut ca se poate si in Pitesti, foarte placut a fost publicul (nasol pt tipul care a cazut de pe ursul rosu)...Felicitari Fullspeed, felicitari pt exemplu dat de RLG...sa speram ca mai urmeaza ceva in vara.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning