Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj Street Racing (https://forum.4tuning.ro/176-cluj-street-racing.html)
-   -   Intalniri (https://forum.4tuning.ro/176-cluj-street-racing/12137-intalniri.html)

alexufo 29-01-07 01:21

Re: Intalniri

18 Attachment(s)
inca o mica adunare ..poze poze si iar poze..

soricelu,horica,vlad,horea,baiu,paul,laju,ufo,cici one,cata,horatiu,oly,driveru,fss,spd,elevu,wip-u,nistor,luci,silviu,andi,

silviu_gsi 29-01-07 02:06

Dragutza intalnire,dar cei mai adevarati bolizi sunt aliniati paralel,adevarate sageti albe cu luminitze

Cali...nV6 29-01-07 21:32

asteptam cu drag urmatoarea si.....primavara :))

alexufo 07-02-07 01:16

si eu .........:d

Laju 21-02-07 04:32

Si uite cum nu se posteaza...propuneti o intilnire...asa...tha shit...mici bere....pescuit...linii....ce vreti voi....legale evident....hai...vreau sa aud...sa ne vedem toti...sa ne rupem in gura...sa ne distram....hai sa vad cati citesc acest forum....

CicioNE 21-02-07 09:13

multi citesc putini scriu !

S.p.D 21-02-07 15:02

hai sa mai propunem o intalnire pe weekend...pe sambata sa zicem la ora 17:00 la sala sporturilor sau daca aveti voi o alta zi unde putem si discuta despre noul loc(hala csr :) )si de 4 tuning-day,cine va veni cine va participa si etc.si in rest is bine :)) eventual sa fac o poza cu noua mea masina (sa ma dau in figuri)

Cali...nV6 21-02-07 17:08

la hala ar fi loc de niste mititei.....:rolleyes2

alexufo 22-02-07 10:59

eu am mai zis ..stiti ca e loc de munca acolo.sambata atunci sa veniti de la ora 12 care cum ajunge .berile, micii---asteapta
avem de discutat destule

S.p.D 24-02-07 15:22

Sincer eu nu ma speriu de niste probleme,de renuntat nu am la ce sa renunt,la prieteni?nu,la asa ceva nu se renunta chiar daca nu o sa mai fac parte din acest grup.Si ca sa lamuresc pe cativa:pt mine csr e un grup de prieteni,chiar si familie,cu cine ma pot distra,intelege,cand am nevoie sa cer ajutor,si is contra rivalitatii,rautatilor si negativitatii,asa ca baieti care cred ca nu avem sperante,capu sus!!!!

Cali...nV6 24-02-07 19:29

:peace:
Quote:

Originally Posted by S.p.D (Post 768684)
Sincer eu nu ma speriu de niste probleme,de renuntat nu am la ce sa renunt,la prieteni?nu,la asa ceva nu se renunta chiar daca nu o sa mai fac parte din acest grup.Si ca sa lamuresc pe cativa:pt mine csr e un grup de prieteni,chiar si familie,cu cine ma pot distra,intelege,cand am nevoie sa cer ajutor,si is contra rivalitatii,rautatilor si negativitatii,asa ca baieti care cred ca nu avem sperante,capu sus!!!!

absolut....:peace: :peace:

silviu_gsi 22-03-07 20:56

Pe cand o intalnire asa inainte de plecare?Sunt curios sa vad cum se vor prezenta Bijuteriile,caci din pacate nu o sa pot sa vin si eu:((

alexufo 24-03-07 01:40

duminica sigur pt ca atunci e si cristi cu dmx-u in cluj.primiti mesaj pe privat

Cali...nV6 28-03-07 01:07

4 Attachment(s)
intalnire Duminica 25.03

multumim UFO pt poze

S.p.D 28-03-07 22:06

nu am facut mai multe poze?sau mi se pare mie :)

All times are GMT +2. The time now is 19:42.

- Copyright 2026 4Tuning