![]() |
..mda acum faptu e consumat ! oricum macar sa fi fost acolo sa fie lume multa si tot era ceva :P :P :P amenda oricum nu aveau cum sa ne dea !
|
PAi shi daca te suceai \"sa fie lume multa\" ce dreaq rezolvai????
Timpu` pierdut degeaba........ :? :? :? |
Al3xius : Coiotu' are dreptate... tu daca te duceai acolo nu rezolvai nimic.. strigi degeaba pe aici ... Daca ai fi avut vreo putere mai intelegem, asa daca te duceai si tu, mergem si eu si inca cativa... ce faceam? Iti zic eu: vedema cum le fac aia dosare penale si cum le dadea amenzile. Altceva nu cred ca faceam in plus..
|
si la curse cand ne ducem nu rezolvam nimic...stam ne uitam si plecam acasa...de dat nu ne putem da ca nu avem permis ! e cam acelas lucru ! si de-asta ziceam : cum la curse ne ducem si belim ochii aiurea pe-acolo acelas lucru il puteam face si atunci ...poate ca ajutam si noi cu ceva ... dar dupa cum spuneam : faptu e consumat !
|
hai nork.mah e marfa in bucale . vine si eu maine akas. ce draq ati facut? a fost cursa si ia luat pestia? mm dak a fost cursa de ce nu ma sunat nimeni :?: ca de obicei ma suna cineva.... hai pa-pa .
|
tu sigur erai ori beat ori obosit cand ai scris msg-u asta :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:o
|
POSIBIL...POATE...PROBABIL.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P
|
:drunk: :grandmar: :drunk:
|
holla
despre ce se vb pacilea ??? care'i shparla :) :) :shock: :roll:
|
alexius
ai ba si daca te duceai u la ei ce *** faceai nepoate ca poate te luau aia si pe tine la intrebari . asta e frate riscu meseriei .totzi care au fost acolo au stiut ca va veni politzia. si u nu ejti copilu sefului politziei aja ca nu pre aveai ce sa faci mane fara suparare da cel mai indicat lucru e sa stai sa te uitzi daca nu vrei sa ai si u belele asta e
|
Al3xius poate tu te refereai ca sa fim mai uniti dar asta mai greu la noi orce ar fi si chiar ce rezolvai u dak te duceai iti loai si tu amenda si poate te scapa gura din gresala si mai trageai si inca cativa dupa tine 8) :?:
|
ranzi has a poit!! :)
|
adict
aja e
|
Ce-a fost,a fost. Sa speram ca nu se va lasa cu dosare... Mie mi se pare putin credibila faza...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning