![]() |
Deci daca si tie ti se pare un pic ciudata treaba, inseamna ca nu ma insel in totalitate cu privire la 0-60mph intre altima si G35.
Logic G35 ar trebui sa spulbere Altima. Si vorbesc de manuale. |
Gigeii de pe forumul Nissan care-l frecventez constant se iau la bataie cu G35-uri care au chef sa alerge si nu razbesc. Bine, cei cu tuning de genul CAI, evacuare custom e alta poveste. Si totusi, un moderator a zis-o bine. Gagiul asta masina lui de baza nici macar nu e un Nissan, e un Mustang. El a spus felicitari! Bati un G35 dar sti ce? La sfarsitul zilei omul acela isi spala Infiniti-ul pe cand tu iti speli ... Altima.
|
Pai exact asta am subliniat si eu, una e sa zici Infiniti G35 si alta e sa zici Nissan Altima. D-aia m-am si bagat cu argumente pe acest topic. Era incorect ca BMW 330i sa nu primeasca un rival corespunzator.
|
In legatura cu acel test din Motor Trend, incep sa-mi pun tot mai multe semne de intrebare. Uita-te la acest tabel:
http://www.motortrend.com/roadtests/...ny/index6.html Citez, price as tested. G35 a costat 36 de mii si seria 3 47 de mii. La 47 de mii mai pui 2 mii si ti-ai luat M3. Si ce e 2 mii la 47 de mii? Mi se pare mie sau e putin :? Pentru un M3 as lasa orice masina. |
Da man de scump, e scump BMW-ul dar E90 e o masina mult mai matura ca E46 si preturile sunt pe masura. Banuiesc ca M3E90 va costa cam 80000$ pentru USA.
Nu incerc sa justific pretul, probabil procent din suma il platesti pe sigla. Incerc sa nu fiu ipocrit ca altii( nu tu fish) dar imaginea conteaza. |
Ce-ai nimerit-o. 81k. Damn much
|
Re:
Quote:
|
http://www.bmwusa.com/vehicles/m/default
M3 coupe e 48 de mii, M3 decapotabil 56 de mii si M5 e de la 81k in sus. |
Nu va contrazic, dar pe aceeasi reteta, Audi RS4 de la SIAB costa 78000Euro fara taxe si 93000Euro cu toate taxele. Judecand dupa faptul ca ambele vor avea V8 si cam aceeasi putere ma astept ca si BMW-ul sa coste tot pe acolo.
|
Quote:
E imposibil ca M3 sa coste cat M5.Mai mult de 60.000 EURO (desi si asa mi se pare enorm) nu cred ca o sa coste.Nu ma refer aici la adevarata valoare,care oricum e la cel mult jumatate din pretul asta,dar ar fi o proasta idee de marketing. |
Ramane de vazut cu preturile. Aveti idee care e pretul pentru Romania pentru RS4??? Scuze de off-topic.
|
azi ora 11.00 bmw 30 voturi , nissan 17..nici acuma nu-ti zice nimica ???
|
Imi spune acelasi lucru ca acum cateva pagini, cand m-ai intrebat la fel, ti-am raspuns si ai spus ca da ... nu te-ai gandit. Mergi si citeste.
|
Cui ii era adresata???
\"\"\"\"azi ora 11.00 bmw 30 voturi , nissan 17..nici acuma nu-ti zice nimica ???\"\"\"\" |
Mie. Mi-a mai adresat odata \"intrebarea cheie\" acum 2-3 pagini si i-am raspuns.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning