![]() |
Re: * Din ciclul "cunoscatori" in BMW-uri
eu stiu ca IS'ul de pe pisica are 143cp ... si 6 cai frumosi .. deci omu a scris corect 149 :)))
|
https://forum.4tuning.ro/55-versus-au...0d-2006-a.html
stiu ca nu e vorba despre bmw, insa pe mine m-a amuzat capios infantilismul pustiului |
Am fost sa vad acum ceva timp un e34 520i. Dintre perlele vanzatorului
-consuma 8% in oras ca are motor v6 reglat bine -are trapa electrica in 5 pozitii (vroiam sa il intreb daca este inclusa si 69) -masina are scaune incalzite, dar se incalzeste doar cel de la pasager=> traducere: masina nu avea incalzire in scaune, in schimb avea izolatia de la toba data jos si toata caldura se ducea spre pasager :lol: |
Quote:
|
Am fost la mare anul trecut cu un tovaras ce are un bmw e34 si in timp ce parcam masina la hotel 2 pusti treceau pe langa ea si tot se holba la bot !
Coboram noi din masina si ei cand au plecat a zis unu celuilalt: Ai vazut ba? Ultimu model de urs... ------------------------------------------- :))=)) |
in piata la Timisoara se vinde 1.8is cu 160 de cai.
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
Anunt scris cu marker ,masina ruginita de bagai pumnu in ea pe la praguri :))) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
FULL OPTION fara piele, clima, ASC, incalzire, trapa... pe spate are manivele la geamuri... doamne... de mult n-am mai ras asa cu pofta... |
E trist ca ii ia ochii unui necunoscator si isi ia saracutu o teapa de zile mari.
|
Quote:
|
Da, aparent masina nu are probleme, dar ma refeream la ce e in anunt si ce e in realitate. Vine Gheorghe si zice " mama mama am v6 full option sunt asa de fericit am luat masina asa de bine,cu economiile mele de-o viata". Si vara se mira de ce transpira ca porcu', desi a dat pe butonu albastru de aer rece :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning