![]() |
Re: E36 - m-am indragostit prea repede
voi doi sunteti buni de legat ... nebunilor... si ce motoare vreti sa puneti voi pe motanei vostriiii.... si lasi un pm cu ce faceti cu asta ceare le aveti:P
|
Quote:
|
sal rogan,poate weekendul viitor cand termin masina,vb si tu colegii din club care au masini peste 300cp sa incercam ceva
|
1 Attachment(s)
Pleoapa de luneta 195 RON
Am atasat si o poza sa vezi cum arata. Daca te intereseaza poti face comanda la adresa: [email protected] sau PM https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1245568751 |
da... gabi eu zic sa mai incetezi cu provocarile astea, momentan nu e decat un GTR 2009, vrei sa te dai cu el? hai ca nu mi-am facut threadul de provocari.
@nescar nu vad nicio poza... o sa comand cat de curand o pleoapa pt luneta :-) |
7 Attachment(s)
update: mi-au venit bujiile NGK IRidium, urmeaza sa le montez azi si OBC-ul Full pe care nush cand o sa-l montez, sper saptamana viitoare... :D sunt bucuros ca mi-am luat OBC Full, de mult voiam asa ceva, multumesc mult lu adygolan :D:D:-P
|
dar ti.a ajuns repede boss..
nici nu ma gandeam sa ajunga rpede, ma gande.am sa nu zici k te pacalesc bine k ajuns sper sa.l montezi si sa fi bucuros!!! |
Quote:
Sa ii dai lu adi 10 beri nu una :) ca e super baiat |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sprinter...daca te vad in plaza...iti dai seama k iti arunc ambalaj/hartie pe jos... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
dar astea nu sunt bune????? cine pote sa.mi dea un sfat daca tot se vb de bujii...8):lol::?:
|
Quote:
|
frate eu am buji cu 4 electrozi si crede-ma pe cuv ca se simte diferentza!dupa parerea mea pune cu 4 electrozi!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning