![]() |
Re: Fete mai mari ? Mai mici ?
Pai ala nu arata asa de batran si minte nu cred k avea, k altfel nu se tzinea dupa o pustoaica...
|
pedofili :lol: bolnavi cu capu ..... mai stiu la me in sc un exemplu din asta dar nu sunt inca casatoriti :lol: se cam barfeste mult... oricum din cate stiu numai sta cu parintii , doarme la mosulica :lol:
|
ce fel de om sa fii...si cu ce scop? i just don't get it...
|
un om char fara sperantza ... si poate foarte singur ... care nu gaseste si nu stie sa gaseasca nik atceva decat pustoaice mici si fara minte ...
|
31 de ani el... 15 ani ea...
las-o in plm de treaba, alta n-a mai gasit pana la aia? oricum aia ii da verdein max 3-4 ani la pariu... acum e copila si-i proasta, dar se desteapta ea... ;) |
chiar daca se va destepta ea(dar nu cred :) ) , va fi prea tarziu! oare o va mai vrea careva pt ceva serios? mai degraba pt distractie! :)
|
de gasit ... probabil tot se gaseste ...
da` dupa ce parere o sa mai aiaba tipa despre barbatzi ? ce mentalitate o sa aiba ? o sa ramana doar o zdreantza ... sau nu ? |
dure-te-ar capul de ea
dak e proasta asa-i trebuie, isi merita soarta... nu tine argumentul k e mica si credula... restul de 1 milion de fete de varsta apropiata cu ea de ce nu fac la fel? unii isi merita soarta cu varf si indesat.... |
Quote:
|
eu prefer fete mai mari ca mine dar nu cu foarte mult.. in ultimul timp am stat numai cu fete mai mari de cat mine si m-am inteles super pana mi s-a pus pata... pe alta.. :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
am inteles ca "ai stat " cu ele pana ti s-a pus pata da ...HMMM.... de facut le-ai facut ceva....ca altfel nu are rost "statu"asta NO OFENSE!!! |
pei dc crezi ca prefer fetele mai mari ?:oops: :oops: :oops: sa ma uit la ele ???:shock: :shock: eu nu cred :lol: :lol:
|
nup, sa se uite ele la tine! :lol: :lol: 8) ;)
|
macar au la ce sa se uite :-P :-P ...
|
ideea e sa nu stai stii cum sa te uiti da pe sub ....sub...tzoale :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:30. |
- Copyright 2026 4Tuning