![]() |
Re: SuperNova de Brasov
frumoasa masina:>
|
salutare , am o supernova si as vrea sa vopsesc interiorul farului pt asta am nevoie de ceva sfaturi de la cineva care a facuto deja , 1. crezi ca reusesc sa dezplipesc slicla de far daca il introcuc in apa fiarta ? 2. dupa ce ai curatat masticul ce adeziv ai folosit sa le lipesti inaapoi ? . astept indicii app ti,a iesit super bine masina
|
Daca nu ai un pistol cu aer cald, poti incalzii marginea sticlei deasupra flacarii aragazului, in apa fiarta eu un am incercat, iar pentru lipit si etansat am folosit mastic acrilic negru Bison.
|
Pentru ca tot nu am mai postat de mult, voi enumera ce am mai upgradat anul acesta:
- discuri de frana noi si placute Ferodo - leduri smd nr spate - buza spoiler fata noua de Golf 3 - renuntat la folia rosie de pe triple si vopsit in interior cu negru lucios - polishat triplele - player nou Pioneer cu USB - 4 difuzoare Pioneer de 17 cm - inele mdf la difuzoarele din portierele fata - teava + tips in loc de toba finala - geamuri fata electrice de Solenza - jante cu buza lata de 15" 7j ET 25 cu gume 195/50 - curatat/vopsit tamburii cu negru si etrierii cu rosu - ITP iulie 2012 Voi revenii si cu poze |
Hai 'bre cu pozele alea. Parerea mea e ca trebuie sa faci oglinzile negre.
|
14 Attachment(s)
.....
|
Foarte frumoasa,felicitari.
|
folia de pe geamuri lipseste :D
arata super |
Felicitari! Nu as schimba nimic la ea. Superba!
|
Foarte bine arata masina cu jantele astea. In sfarsit ti-ai implinit visul! Felicitari!
|
misto jantele:!:
si ce misto se vede etrierul prin ele :D acum cred ca ai intrat si tu in randul celor ce spun NU, pasagerilor :twisted: |
Quote:
Quote:
|
stai in florilor,nu ? ti-am vazut si eu masina pe aici acum cateva zile :))
|
Arata foarte bine in stadiul actual.
Felicitari. |
cat a costat marginea de golf 3 si de unde ai comandato?frumos proiect bravo
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:04. |
- Copyright 2026 4Tuning