![]() |
Re: Maşina mea: Alba-Neagra
Arata bine...dar...jantele prea mici...vopseste bandourile si clantele in culoarea masinii....e doar parerea mea...sper ca nu te superi! :D
|
(mai sus am vrut sa zic de fapt de bandouri ca sunt utile)
Felicitari pt. 'opel of the month' dincolo! :D |
Bandourile si clantele la usi le-as vopsi, dar nu albe ci cu negru mat. Ma mai gandesc vad eu cum le voi face pana la urma.
jatele raman astea momentan. @ Banzay cieloul acum face bine dupa ce l-am reparat in urma unui busai suferit din cauza unui cretin care nu s-a asigurat |
In urma unor teste de frane facute in acelasi loc cam la aceeasi temperatura a aerului si a asfaltului bag ceva date rezultate:
La 60km/h: Cu frane stoc masina s-a oprit in 7 metri Cu discuri Brembo Max + placute Ferodo Premier fata si placute EBC green stuff pe discuri stoc spate s-a oprit in 5,5 metri La 80km/h Cu frane stoc masina s-a oprit in 15 metri Cu discuri Brembo Max + placute Ferodo Premier fata si placute EBC green stuff pe discuri stoc spate s-a oprit in 11 metri Uneori si 1 metru face diferenta asa ca modificarile ce le-am facut la sistemul de franare in opinia mea isi merita toti banii |
salut. cat te-a costat bara de opc ca m-ar interesa si pe mine una ca da bine rau :)
|
Quote:
cel din urma component sa stii ca a meritat tot bani p.s. daca vrei sa vezi cum da in realitate cu bandourile si manerele in ce culori vrei tu incearca sa ii pui de forma un autocolant si daca iti place le duci la vopsit daca nu le dai jos si nu ramane nimic, ori daca nu iti faci un vt dar din poze neah nu-ti dai seama asa bine daca vrei vt til fac eu doar sami spui cum vrei |
Quote:
@ascany ... Fa te rog daca ai timp un VT sa vedem cum vine. Poze cred ca gasesti prin topic. Multumesc |
2 Attachment(s)
Quote:
|
lasa bandourile negre:-)
|
Ne-am jucat putin
https://www.youtube.com/watch?v=kWiwUqMG4lQ In video viteza nu este atat de evidenta, dar ca si reper masinile depasite rulau cu 40-50-60km/h Scartaitul rotilor spune ca mergeam destul de tare si cam la limita. |
frumos:D...te-am vazut vineri in crang dar nu am indraznit sa vin langa masina ta:)...chiar isi face treaba suspensia sport:lol:
|
Aoleu, voi erati cu scuterul sau cu cartul ala? Mama ce v-am mai injurat, asta in cazul in care daca erai printre ei....
Mare stress baraitorile alea..... |
ce frumos se aude evacuarea :D
|
Quote:
|
am schimbat evacuarea uskt:D da eram si eu pe acolo:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:56. |
- Copyright 2026 4Tuning