Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   CONCURS: Castiga o invitatie de 2 persoane si 2 postere ale filmului Fast & Furios IV (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/115783-concurs-castiga-invitatie-2-persoane-2-postere-filmului-fast-and-furios-iv.html)

mitza mtb 31-03-09 00:57

Re: CONCURS: Castiga o invitatie de 2 persoane si 2 postere ale filmului Fast & Furio

Life is 4
Life is tuning
Life is 4TUNING

4Tuning - Lumea Ta..Versiunea Noastra:)

Rally111 31-03-09 02:50

Re: CONCURS: Castiga o invitatie de 2 persoane si 2 postere ale filmului Fast & Furio

Quote:

Originally Posted by Victor Lazea (Post 2197599)
Titlurile la care m-am gandit sunt: 1) 4 tuning-a way of life;2)4 tuning-a passion within;3)4 tuning-4 you. Sper sa castig una din invitatiile puse in joc pentru ca chiar pe 3 aprilie va fi ziua mea de nastere si ce poate fi mai frumos decat sa castig o invitatie la cel mai tare film al anului. Astept cu sufletul la gura rezultatul concursului...;)

a 3-a e plagiata...i was the first one so nu se pune :P

olariu_ciprian_ionut 31-03-09 07:19

1) 4tuning, the soul of cars
2) tot ce e mai bun despre masini
3) daca nu mori cu ochii la noi(la 4 tuning), nu ti-ai trait viata

virusu' 31-03-09 08:21

1) zboara pe asfalt - 4tuning way

fane cordoba 31-03-09 09:25

Pure (4) Tuning

marian_tgv 31-03-09 10:56

the art of tuning

cand se vor alege castigatorii? :D

hiuliu 31-03-09 16:22

4tuning 4 your car
4 tuning the bride side of a car
4 tuning masini alese cu pasiune

ZerO_CooL 31-03-09 17:43

Totul despre lumea auto... si ceva in plus !

Victor Lazea 01-04-09 12:49

Quote:

Originally Posted by Rally111 (Post 2198561)
a 3-a e plagiata...i was the first one so nu se pune :P

O sa iti platesc drepturile da autor daca e adevarat...desi te asigur ca ideea mi-a venit inainte sa vad ce mai era scris pe forum si am trimis-o initial pe mail apoi am pus-o pe forum ;)

Victor Lazea 01-04-09 12:52

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2198465)
Te chinuie talentu' ? :lol:

Am si eu un neuron si cand se apuca si el sa fie creativ imi sariti toti in cap :)

Victor Lazea 01-04-09 13:40

Cand se va face publica lista castigatorilor la concurs ca vorba aia mai sunt doar doua zile pina la premiera ? :twisted:

Jok3r K10 01-04-09 16:50

everything 4tuning

strada 01-04-09 19:50

1 Is only tuning is 4TUNING

2 De la roma la paris ia priviti ce am de zis :tuningu' la noi e-n folare,masini multe,fetisoare.M-ai montam cate-un xenon dacia o facem avion.Masina ca la dubai vino la noi de vrei sa ai intra pe 4tuning frate noi aici avem de toate.

3 Alature grupului 4TUNING si ai masina de vis.

Gratzian 02-04-09 03:05

Declar concursul inchis
pana dupamiaza voi selecta castigatorii.

sunt 2-3 idei, la o citire rapida de luat in seama, si una se apropie foarte mult de intentiile noastre.

multumim pntru participare si entuziasm.
sper sa va facem si noi o surpriza placuta.

La multi ani tuturor de 1 Aprilie,
Ziua Nationala a Tuningului in Romania.

Gratzian 02-04-09 03:30

si daca e vb de concursuri...
bag la bataie si cateva invitatii la 4tuningDAYS daca pana punem rezultatele ghiceste cineva unul din sloganele mai inspirate...

All times are GMT +2. The time now is 09:49.

- Copyright 2026 4Tuning