![]() |
Re: Vopsitorie Auto!
vreau sa fiu printre primi clientii.am de vopsit un set de praguri,2 grile....
|
ohoooo s'a facut coada mare de muult :D ..mai ai un pic de asteptat vb la telefon ..bafta
vopsitorie auto 0731 123 934 |
de cand incepi si colantarile ? totale ... ce culori si preturi , ca sa stiu cum fac ... daca se poate detalii aici... iar cand o fi de facut sun si programez ;)
|
k.o sa te sun sa vad cum dau de voi ca vreau sa vb ceva personal..
|
Quote:
|
In legatura cu colantarile..o sa mai dureze un pic pana dezvolt treaba...in principiu la inceput o sa fie numai ,negru lucios, negru mat si carbon 3D o sa anunt aici pe forum cand o sa incep colantarile ..o sa fac thread separat la colantari si folii
Jakale pe tine o sa te chem intr'o zi saptamana asta sa vedem daca intra pe rampa mea fara probleme |
ah nasol ... poate totusi o dai si in colorate ... rosu mat ma intereseaza :D asteptam detaliile picante despre colantari ... bafta
|
pot sa iti vopsesc rosu mat....iese super tare 0731 123 934
|
din pacate... cred ca este peste bugetul meu cu vopsirea .... dar vedem discutam ... ms :-)
|
Incepind de luni am deschis vopsitorie in noua locatie...asteptam noi comenzi 0731 123 934 Vopsitorie auto/Tinichigerie/Airbrush
|
daca vreau suvite, ma rezolvi? :P
bafta cu noul garaj!!! |
10 Attachment(s)
poze cu ultima lucrare in locatia veche ..si poze cu prima lucrare in locatia noua ...... MOM PAUER
Vopsitorie auto/Tinichigerie/Airbrush/Reconditionari auto 0731 123 934 |
bv maestre am vazut jantele pe scirocco si arata extraordinar...multa bafta si cred ca o sa te vizitez si eu cat de curand
|
frumos au iesit rotile de vw....jakalu cand iese????
|
Quote:
sper ca a iesit fumul de cauciucuri de acolo.......:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning