![]() |
re: Ford Granada 2.0 V6 - 78'
ai luat o de la zero cu lizu o sa iasa cum trebuie , bafta la amandoi ca tot v am prins aici !
|
sa fie! de la 0 e cel mai bine ;) sa vedem cum o sa iasa si de la vopsitorie, ca mecanica e aproape gata adunata de peste tot :D pana saptamana viitoare o termin ca mecanica si evacuare ;) revin cu poze
|
si rugina, gaurile? facute? la roata de rezerva cum ai facut, acolo n-ai pus nici o poza pana acum :-P, fusta fata?
|
|
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
Poze cu ce s-a mai facut astazi la masina...In mare parte interiorul este gata:)... Am montat scaunele...si presurile...Si am vopsit portbagajul pentru ca ieri nu terminasem tot interioul de vopsit:) Arata foarte bine...
|
2 Attachment(s)
mersi opia de poze :D mai pun si eu 2 cu noua grila...acuma mai am sa pun motoru, diferentialu, si cateva chestii, gen evacuare si dupa plec cu ea la teste si dupa pitesti time :D
|
Ce ti-a venit cu verdele ala la interior ?
Nu arata rau deloc...dar e cam ciudat... |
Quote:
|
Verdele ala e rupt din alt film ..... si autocolantul de pe faruri ...... nu e deloc buna zona in care te indrepti !!!!
|
verdele e cam revoltator, dar asta era si ideea sa fie rupta din film...iar colantu de pe faruri e la misto, a fost pus in plictiseala :D oricum poate pe langa lizu, mai vine si o sierra 2.8 v6 injectie :D si dupa vor fi rable cu 2.8
|
Scuze ca te intreb, iar te avānţi la mai multe masini din care nu faci nici una ?
|
de data asta face el ca i s a pus pata rau pe lizu :D
|
:)) nu paria pe chestia asta...
|
[...] ca stim noi mai bine :twisted: :twisted:
unde sunt jantele de Al? :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:31. |
- Copyright 2026 4Tuning