![]() |
Re: E36 - proiect in decurs
sambata noaptea baietii cu ochii albastrii mi-au saltat din plictisala talonul pentru folii. Acuma in tot raul e si un bine..am zis ca o sa imi pun cu ocazia asta all black ca oricum am vrut de mult :))
|
dar de ce ca doar tis omologate foliile nu?!!!!
|
Quote:
|
eee teo fraierit politaii... se omologeaza si pe fata dar diferenta este ca sunt doar de 75 % cu 2 3 procente mai mult decat ce iti ofera fabrica... avand in vedere ca geamurile iasa cu o 71-72%
|
Quote:
|
asa da pacat no si cum stai cu proiectele ce ai mai pus pe ea ce mai vrei sa pui?!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am inteles , ramane bmw la suflet. si vrei sa vinzi golful ? sau p ambele si cauti un e 39 model mai nou ? :) am vazut ieri o adunare de bmw la eroilor ... plina parcarea :d + 5 seat si 8 chevrolet ( printre care si eu ...) eu as vrea un golf 4 :X |
tractiunea spate e lege , acuma cu golful am vazut cum e fata si e cam lala. Fiabilitate , pisicuta e lux. pretul pieselor , la mine e cea mai mare placere cand trebuie sa schimb ceva la ea ca sunt foarte ieftine si stii ca pui un lucru nou in locul celui stricat. La golf o planetara e 24 mil . capatul de planetara 11 . Pai la bmw cu 24 milioane schimb tot pe la roti si daca mai pun cateva milioane ii cumpar si schimb si motorul de pe ea.
|
ar fi posibil sa le dau pe amandoua dar de banii de golf ajunge pentru ceva e46 coupe-cabrio sau e39 + o mica diferenta in functie de model dar asta mica mi-ar placea sa o mai tin.
|
Quote:
|
nu vrei un motor de 2,0 150 cp?in stare ff buna are un prieten de pe un seria5
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning