![]() |
Re: S-a stins din viata Bogdan (Frigider) !!!!
Dumnezeu sa.i odihneasca si sincere condoleante,chiar daca nu am avut onoarea sa ne cunoastem,nu are importanta,este un semen de.al nostru,sau mai stins 2 romani.Sper ca vinovatul,sa.l viseze in fiecare noapte.
Un gand pios de la Gabi. |
sincere condoleante
|
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.
Nici eu nu l-am cunoscut... dar nu conteaza asta. Vorba lui bibanu, facea parte din comunitate. r.i.p. |
Asa va fi mereu.
Se duc tineri nevinovati din vina altora sau din vina lor. Asa e soarta cruda. Micutzu, unul dintre cei mai pasionati oameni ai curselor de masini, un om iubit, urat dar foarte respectat stim cu totii ce soarta a avut. Nimeni n-o sa uite cat de frumos dadea el startul. Parca era facut pentru asta! Robert TXA, cand facea curse de masini si mergea de-a latu', cand punea 3.5 pe urs si fugea de garda multi din noi se incaltzau cu fesul. Imi aduc aminte acum vreo 6-7 ani, poate si mai bine, cand vorbeai de ursul TXA de la Bucuresti stiau pana si cei care n-aveau nicio treaba cu masinile. Ce soarta cruda a avut si el. Cand toata lumea se pregatea de nunta, a trebuit inmormantat. GAM-ul la fel, rupea tot cu Renault-ul si a sfarsit intr-un accident stupid de motocicleta. Acum Bogdan Frigider. Ma gandesc numai ce e in sufletul familiei lui. Cata durere! Asta e soarta! Nu stii cand te ia Dumnezeu. Poti sa mori cand te nasti, poti sa mori scriind la calculator, la 250 la ora pe drum sau la 60 la ora mergand linistit, la 90 de ani in balansoar. N-ai cum sa schimbi soarta. N-avem ce sa facem decat sa-i plangem si sa ne rugam pentru ei sa le fie bine dincolo si sa faca acolo tot ce n-au mai reusit sa faca aici. Imi pare foarte rau pentru absolut toti cei care s-au dus! Dumnezeu Sa-I Ierte si Sa-I Odihneasca in pace! Condoleante! |
Dumnezeu sa-i odihneasca!
Coincidenta sau nu, acum fix un an un bun prieten si coleg de servici (si de faculate) si-a pierdut viata intr-un accident in care un oltcit s-a "bagat" la nesimtire si a rezultat un accident, iar Bamby (cel care a murit a avut acceasi soartac cu Bogdan, a ajuns la spital, si-a revenit, s-a vorbit cu el, si apoi am primit toti tragica veste) a ramas doar in amintirea noastra..... nu imi vine sa cred |
Ceva mai devreme am aflat ceva care ne-a dat iar peste cap...ceva care ma face sa regret si mai mult pierderea lui frigider...ceva care arata tara in care traim si cum unii , bine platiti de altfel , dorm in papuci la locul de munca...
Pe certificatul de la IML la cauza mortii scrie negru pe alb : eroare medicala ! |
pai din moment ce a murit de stop-cardio-respirator in timpul unei operatii...era clar ca a fost eroare medicala..mai ales ca el isi revenise
|
Quote:
|
adica cum eroare medicala da mai multe detali ,adica doctori sunt de vina sau ce
|
Quote:
|
Trebuie tratat subiectul asta foarte bine si amanuntit.
De la o anestezie poti muri fara nici o problema,deci sunt multe lucruri care ar trebui studiate indeamanuntul. Pe certificatul iml este scris doar eroare medicala sau este si descrisa aceasta eroare? Pentru ca asa ne putem da seama daca se incearca ceva urat... |
Frate prima data am auzit de tine...eram pe la 1 a 2a intalnire si il aud pe Florica strigand dupa Frigider...necunoscandu'te...miam zis...ba asta ori are Logan ori e umpic mai mare...vineri am ajuns primul in parcare...ai ajuns si tu dupa un timp...ai dat o tura ai plecat...apoi ai revenit...stateam si iti admiram pisica ce frumoasa e asa joasa...jante misto...toate celea...apoi team salutat...si imi pare rau ca doar atat neam cunoscut. Desi nu te cunosc mai mult, sincer imi pare rau ca ai plecat!!! Sincere condoleante pentru tine si mama ta!!!
... @others: cum sa treci in stare critica prin 2 operatii...sa te refaci cat de cat....si apoi in timpul unei operatii la picior sa faci stop resiratoriu...:(...Dumnezeu chiar la vrut acolo sus la el!!! R.I.P. Frigider!!! |
Quote:
|
-In cursul zilei de Duninica ,Bogdan a suferit 12 operatii. Dupa ce a fost scos de la ortopedie a trecut prin fata noastra...eram vre o 30 acolo....ne au spus ca va supravietui si ca nu va calca pe picioare vre o 3 luni. Am inteles ca nu este paralizat....atunici ne au dat aripi sa speram.....luni la ora 18 a venit vestea tragica , Bogdan al nostru a incetat din viata. Speram sa va aducem detalii cat mai concrete cat mai repede, detalii care si noi le asteptam la randul nostru.
-IN CURSUL ZILEI DE MAINE VA FI ADUS ACASA. -MAINE SEARA VA TREBUI SA MERGEM CU TOTII SA I ADUCEM UN ULTIM OMAGIU. -LA RANDUL MEU VA ROG DIN SUFLET , CEI CARE VENITI SA NU FACETI NIMIC DEOSEBIT INAFARA DE PREZENTA.....AM PROMIS FAMILIEI CA VOM FI CIVILIZATI. -STRICT PT NSL : Maine seara la ora 21 la Billa , eu ma duc sa fac coroana din partea clubului nostru si voi veni cu ea facuta acolo, de acolo ne vom deplasa catre locuinta lui Bogdan. |
ce sa zic vineri pe tunari era in forta acum nu mai exista pacat de tinerettea lui si de pofta lui de viata dumnezeu sal ierte si sal odihneasca frigider nu te vom uita sper sa faacem ceva frumos in memoria lui ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning