![]() |
Re: BH 04 ARO
si totodata iti trebuie flansa acea care se adapteaza pe debitmetru !!.
|
am trecut azi prin locul pe unde era parcat deobicei ARO`u , si de la departare am vazut o capota albastra , si am zis in gandul meu DA O Pwla , ma bucuram ca o sa vad masina in carne si oase , dar nu era ea :( era un junghi de dacie :((. DOMY acolo pe langa cubanito stai tu sau prietena ? ca ti-am zis ca am vazut in acel loc si ARO`u si BMW`u alb cu dita mai M3`u pe el :)
|
Quote:
maine vin cu pozele ca spatele si cabina e gata 100%,numa trebe curatat.mai am sa pun bara fata,capota,si sa rezolv problema cu franele ca nu prinde cum trebe.cam atat dar astazi am iesit deja cu bestia. maine seara vin cu pozele |
Tare masina! sa o conduci sanatos! sper sa ajung sa-mi fac si eu ursuletul doar jumatate ca al tau... succes în continuare!!!
|
Sal Domy m3, felicitari pentru vointa, ai facut treaba buna cu noul look al aro-ului. Multa bafta in continuare si poate ne vedem la bimmer fest 2006
|
Salutare,super fain ti-a iesit BMW-ul DOMY si interiorul e bestial mi-ar placea sa fie si Ursu meu tot asa.....bafta in continuare si noroc la noua masina.....
|
6 Attachment(s)
dupa o pauza mica cat nu a mers forumul.... poze noi :) :) :)
|
mortal frate mortal.....bravo ....multa munca , bani cu sacu .....DAR MERITA REZULTATU !!! haha ce rime am in mine =)) ...
|
Sunt sigur ca o sa ma omorati...o sa-mi aruncati cu borcane in cap...dar e doar parerea mea...stopurile negre nu se mai poarta din 90 (e gustu omului) exista mai multe modele care nu cred ca ar fi o problema sa le cumpere.2 scrisu pe cauciucuri era la moda cand dacia sport facea iures la raliu...interiorul e prea incarcat pre mine....iar emblemele de m.....(gustu omului) dar masina nu e M....e 2.5 si pe motor scris M :) misto....nu vreau sa supar pe nimeni ....felicitari proprietarului a restaurat un bmw...supar tare tine-o tot asa , din inima iti spun....DACA ITI PLACE TIE IMI PLACE SI MIE!! bafta ....
|
parerea mea ii ca lui trebuie sa ii placa cel mai mult. masina pot sa zic ca ii super super abia astept sa o vad. mi-ar place f mult daca m-ar duce makar o tura sa vad cum merge , dar nu prea cred.
DOMMY iti dai seama ca trec sambata pe acolo sa vad daca o aparut monstru in parcare, iar daca o sa vezi ceva blitzuri nu te speria , sunt eu :) |
Quote:
|
Droopy - referitor la flansa cele originale sunt pe 67.5 mm de pe debitmerul de BMW iar daca iei cele de la firma alea vor fi pe diametru de 77mm , cat despre filtre eventual iti recoamd Domy noile filtre de la Simota din urethan cu sistem de admisie cu tot !
|
Nici mie nu imi plac unele lucruri la masina lui, dar asta nu inseamna ca lui in principal sau altora nu le plac, il invit pe <dany let>, care a facut acele critici, cu acordul vostru sa attacheze poze sa vedem cum arata masina lui si sa-i gasim nod in papura, fiecare isi face masina cum ii place lui, si cum ii permite bugetul, daca toti isi tunau masinile la fel... care mai era "farmecul" acestui "sport".
Va salut si imi cer scuze daca am fost offtopic... |
6 Attachment(s)
Asa arata masina mea...si bineinteles ca-i gasiti nod in papura dae e gustul meu!
|
In primul rand felicitari domy. frumos beemerul. poate de aia si`a pus embleme cu M peste tot fiindca poate cauta un motor de M3...cand il va gasi, nu va mai trebui sa o ia de la inceput cu embleme, etc. Apreciez enorm ca ai pasiunea asta a masinilor de generatie mai veche (de fapt ai o manie pt. ursi :) ). Imi place ca ai facut`o frumos, fara briz-brizuri.
Cat despre Dany , felicitari pt opelul tau. imi place la nebunie culoarea masinii si toba aia. Ai modificat`o discret si cu gust. Angels-eyes, stopuri lexus style (pe fond negru, nu cromat....f stas...parerea mea ca alea pe fond cromat is niste kitch-uri...e adevarat ca se potrivesc pe unele masini..dar pe foarte putine si mie chiar nu`mi plac) jante, suspensii, toba , etc...felicitari. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning