![]() |
Re: ACCELERATE PROJECT
Dure regulile dure....:D catevadintre ele ar trebui sa fie mai explicite...in rest este corect(iti trimit cevaidei pt regulament pe pm)
Pt baietii din NSL hotaram si va anuntam cand e urmatoare intalnire |
Marius...ti-am trimis un PM, urmeaza-mi sfatul te rog.
Este urgent. Mersi! |
HELLIX. Nu te supara, dar suntem 5 membrii fondatori care o sa discutam cu cei din NSL si care o sa stabilim ce si cum. ;-)
Daca avem nevoie de ajutorul tau, o sa te anuntam. MULTUMESC PT INTELEGERE! PS: Regulamentul este destul de dur si de explicit.....si de urmat! |
LOL nu am afirmat ca VOI HOTARA!!! am spus clar ca SE VA DISCUTA din asta se intelege clar ca nu eu personal...si inca ceva o trageti cam tare cu membri fondatori fara suparare....
PS am raspuns celor din NSL pt ca nu am vazut in vreun post ca primesc raspuns ... |
Re: ACCELERATE PROJECT / PNM
__________________________________________________ __________________________________________________ _
PNM |
Cu BAIETII DIN NSL AM DISCUTAT PE PM. MOMENTAN. CAND O SA FIE CEVA MAI OFCIAL O SA SE DISCUTE AICI PE FORUM PT TOATA LUMEA. IN CEEA CE PRIVESTE MEMBRII FONDATORI....E NORMAL SA STAM IN PRIMUL RAND...A NU SE INTELEGE CA NEGLIJAM PARERILE MEMBRILOR ;-)
PS: NU E NICI-O SUPARARE!! |
''Pt baietii din NSL hotaram si va anuntam cand e urmatoare intalnire ''
DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE E DESTUL DE DIRECT SI PERSONAL MESAJU! |
acum nu trebuie sa va certati pentru noi :sad:
|
Stati calmi baietzi ca nici prin cap nu ne trece sa ne certam :D
Am primit raspunsul la pm din partea voastra si in cel mai scurt timp va voi contacta personal in numele conducerii clubului pentru a stabilii cateva detalii. Toate cele bune! |
Ia incercati voi sa discutati intre 4 ochi problemele ca nu e telenovela topicul . ok?
Astea fiind spuse sa ne hotaram sa vb cu Liviu unde participa data viitoare si sa facem tot posibilul sa ne prezentam...:!: (oricum stiu cine o sa vina si pe cine ma pot baza restul , care va e "lene" sa iesiti unde trebuie ramaneti la crosetat cu mamicile) ...:twisted: |
:peace:fratilor ce avetzi?
|
ooo Cami, ai acces la net acum ?
|
LOL...no comment!!
|
BUN!! Hai sa terminam cu chestiiile astea de copii mici. Sa trecem la treburi serioase. Eu o sa ma prezint la urmatoarea etapa pt a-l sustine pe LIVIU.
Cautam sponsorizari pt pilotul Liviu Savu!!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning