![]() |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
Quote:
2 la mana uitate la poze o sa vezi ca am sudat de mia venit acru, plus ca am pus material in adaos adica acel rectangular de 40x20 cu gauri in el pentru ca sinele de la sciroccoc sunt cu 4 cm mai inguste si oricum sina daca era la dimensiune nu aveam cum sa o pun pt ca nu avea talpica pe care sa pun suruburile, uitate atent pe poze si o sa vezi ce e in plus inca 3 puncte penalizare:-P |
Cat ai dat pe volan?.... Nu-l vanzi?!....
Bafta.... |
astazi am facut o buba la masina.... cand am dat sa plec la pauza de masa, nu am mai reusit sa deschid geamul, dadea manivela in gol, nervi ca era cald afara, si pe seara am rezolvato, am luat geamul si macaraua de la ygs, in 40 de minute imi mergea geamul sus jos:D si puteam respira aer poluat de bucale:D, zilele astea sa vad ce fonduri sunt poate imi pun si folie pe geamuri:D
|
10 Attachment(s)
ieri in lipsa de ocupatie miam modificat un pic grila si anume am scos U din ea cu tot cu nervurile de plastic si iam dat o mana de vopsea mata:D , sincer arata mult mai bine stiu ca o parte din voi nu or sa fie deacord cu modificarea( cei cu 1300) dar imi place la nebunie cum arata las pozele sa vorbeasca de la sine
si poze cu noul club:) noul sticar pe masina:D |
Macar scoate si uap-ul de pe masca, sa fie mai goala :)
|
Quote:
|
vine frumos de tot fara ace "U" .....dar stii tu ce mai e de facut.ti-am explicat asera ce si cum!:D
|
i-ai stricat grila fara "u"-ul ala.. stii tu de ce.. plus ca ii dadea un aer mai comunist asa...parca faceai masina de partid :lol: ia..maine la prima ora te prezinti cu aia pusa inapoi.. ii dai cu scuipinol nu ma intereseaza. partidul cere u-ul inapoi!
|
9 Attachment(s)
lucruri noi pentru DVL:D azi am confiscat un bord impecabil dupa o dacie a unui prieten, cu tot cu ceasuri si am mai gasit niste bunataturi, un ceas jaeger de plafoniera made in france si un vas pentru lichidul de parbtizul cu tot cu suport metalic si niste nimikuri
|
ai intors cutitu in rana la KIC ma ?
|
Quote:
|
cand o vedem ceva mai jos???
|
Quote: