![]() |
Re: Produse tuning
La ce pret ar ajunge tot body-kitul pt Logan, fiind si cel mai indraznet dupa Topart care nu prea m-a incantat?
|
loganu va fi inca o masina pe care abia astept sa o vad la 4tuning days ..
Bafta baieti & keep up the good work |
Pentru un Volvo S40 model 2002 ai putea sa faci ceva? Seriozitate maxima. Raspuns pe PM
|
protuning de unde luati voi fibra da mi si mie un PM please please help me!!!!!!!!
|
Foarte frumos loganul, am avut placerea si onoarea sa-l vad live intr-o faza incipienta...fara indoiala va fi cel mai frumos logan de la 4tuning day, iar standul vostru nu va avea rival! detaliile fac diferenta! ;)
multa bafta in continuare! |
4 Attachment(s)
Spune-mi si mie te rog dac poti sa faci si la ce pret un spoiler fata pt BMW E21 ca si astea,oricare din ele.Ms.
|
spune-mi si mie ce ai pentru e30 k m-am uita prin topic si am vazut numai custom, copi dupa catalog ai?multumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
si pentru a mea cand s-ar putea face o schitza ca sa vad ce optiuni am
|
Quote:
As ceva puteti sa-mi faceti?, ca ce pret? https://forum.4tuning.ro/showthread.p...hlight=gabib77 |
Quote:
|
Quote:
|
1.Suna tentant... si plasa cum se prinde? trebuie prinsa in fibra sau se prinde pe interior in horsuruburi?
2.Cu plasa neagra cat ar costa? 3.Proiectoarele ce diametru au? (intreb pentru ca eu acum am unele de Logan - valeo pe masina...)... Cum se prind? e suficient de groasa bara ca sa le prind in horsuruburi? 4. partea de sus e de plastic, adica bara e facuta din fibra doar in partea de jos, sau e fibra toata? 5. prinderea barii e ca la cea originala? adica are 2 suruburi sus si 2 jos sa prinda contraaripa din plastic + 2 suruburi intre faruri...? 6. Daca as face o comanda cat costa curierul pana la Bucuresti? |
EVAZARI ARIPI PRELUDE
Acum nu mai suntem off topic deci? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning