![]() |
bun asha.
Vezi poate te faci pierdut cu banii de revelion :lol: (offtopic e sa vorbesti pe langa subiect ... nu ca topicul asta ar avea un subiect anume :twisted: ) |
Vsa nu mai minti..
|
pana mea, nici nu stiu c ar trebui sa fac aici...
n-am ce sterge, n-am ce lasa, asa ca o sa-l las ca fiind topicul de off-topic al lui vali personal, ca sa poata sa-si expuna aici masina, desi as fi preferat s-o posteze la masini din bacau... |
pai ... masina lui tot pe masinile din bacau am postat-o, tocmai pt ca topicu asta e cam de bascalie.
Sa lasam topicul asta deocamdata ca topic de offtopic total :crazy: :blahblah: |
asa...
hai ca merge... so, cine stie cat costa halatul? ca ma roade pe mine curiozitatea tare de tot... si cat era dincolo, unde era mai ieftin? am probleme mari.... |
nu stiu sigur ... dar era scump
asta e sigur :D |
vsa
ce tot vorbiti!trebuie sa recunoasteti ca e unul din cele mai tari topicuri :shock:
|
vsa
ce faci milica?!!ce bine e de tine iarna ca ai bullbar!!!! acum poti sa faci si o poza cu noile tale jante!!!love you
|
la ce dreq bullbar fratele meu negru?
la ce masina? |
vsa
asa ii spun eu cu misu la grila de la peugeotul 407 visiniu a lui milica :shock:
|
Asta e ma Junior!Nu toata lume are masina tunata ca a ta...O sa fac poze si la jante si la interior...:)
|
la \"pejou\" ? :lol:
|
La ``pejo`` si la ``reno``!Oricum este o Laguna in Is brek care il face varza pe VSA oricand..Si ce tare arata...
|
Re:
Quote:
:punch: :punch: :punch: :lol: :lol: :lol: :pissed: Asa e vali ... te kk ala :paper: |
VSA in locul tau veneam la is sa te dai un pic cu ala...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning