![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison"
gata mi se puse boala!!! luna asta desfac tot motoru bucata cu bucata...si va primii segmenti noi semeringuri si tot ce e nevoie!!! mentionez ca motorul are 80.000 km si n-a fost desfacut sau segmentat niciodata!!! si a inceput pe la 45000-5000 rpm sa ciupa putin ulei!!!
ps: cam ce viteaza aveam la 5.500 rpm (cu 4 fr) ca ma luai acum cand venii de la tara cu o dacie 1410(5trepte , berlina) si il tinui dupa mine pana le lasa pagubas :D!!! |
Quote:
|
la 5.500 cu 4fr aveai 146.
|
Quote:
|
hehe,ai iesit cu masinuta azi prin oras,frumoasa !
|
coborarati masina?:P:-)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Nici eu nu am reusit sa-mi scot bratul de pe dreapta,nu stiu ce boala au :lol:
Poate imi spui si mie dupa ce o sa-l scoti cum ai procedat :oops: |
desfaceti surubul de la bara de torsiune din bratul care nu iese,desfaceti piulita de pe partea opusa(acolo unde este tesitura pentru surubelnita dreapta) si de pe acea parte,cu o surubelnita sanatoasa da-ti bataie,singura chestie nasoala e ca acel surub sigur se va strica,de asta e bine sa faceti rost dinainte de unu si aia e :)
sau o ranga bagata intre brat si punte(avut grija unde sa nu indoiti puntea) si trageti cu putere...trebuie sa iasa |
Quote:
|
gata am luat si segmentii Goetze , curele de distributie Pirelli...si urmeaza semeringuri , galeti si tot ce trebuie !!! motorul intra in RK si poate il transforum intr-unul de 1.3...ramane de vazut:twisted:
revin cu poze!!! |
Cat au costat segmentii Goetze si curele de distributie Pirelli??
|
3 Attachment(s)
segmentii 110 ron , iar curelele 97 ron !!!
o noua infatisare cu RME-ul ( spoiler fata / spate + o toba inox cu 2 iesiri) ps:spoilerele nu's vopsite cum trebuie ci doar le dadui putin cu sprayul sa le pot pune!!! urmeaza motorul sa-l pun la punct cu distributia , segmentii si ce-oi mai gasii prin el , apoi ma orientez catre niste praguri , pe care o sa le unesc cu semiarilipe , apoi niste jante pe masura...iar in final o vopsea decenta si interiorul refacut...asta dupa Paste... va urez tuturor PASTE FERICIT si numai bine!!! ne auzim dupa Paste...!:mrhappy: |
Paste fericit si tie!
Cu un lucru nu sunt de acord la ce ai lucrat cu toba,nu se potriveste de loc. |
Motorul o sa fie 1.3 comprimat?
Interiorul sa-l pastrezi albastru ca se potriveste cu, culoarea masinii. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning