![]() |
Re: E30 - taxiul meu
;) Ramai la discutia Noastra Tigane...Nu are rost sa iei Vreo "spuma" de masina...care e "Atza".....Inodata Binenteles..Lasa Getaxu..Vedem..Mai Traim Mai vedem..!!!Succes in Activitate...Zanaaa Zaneeelorr =))
|
...da hai domnu mai arunca niste poze cu noile roti :!:
|
Cand ne mai vizitati mai JAKAL :D,sa vedem si noi incaltarile de la dani !
Dau bine pe masina ta ! |
sa speram ca in vikend.......::))..............
|
De aceasta data ... Participam si cu Golful La Poze ...!!Avem Numere...=)) Da Bule... =))
|
daca dadeai masina apucai sa ajungi tu pe la garaj sa vezi omor!:D stai cuminte in banca ta!ala merita toti banii stiind trecutul ei! daca mai vrea urs sa ma sne ca ii dau eu urs :)) salut si sper sa ne vedem curand :D
|
da boss...am uitat de ala de AR.....o sa ii spun.....
bafta......... pina una alta taxiul a ramas fara licenta.......treaba buna......... |
4 Attachment(s)
poze...poze..........
|
...chiar foarte frumos taxiul asta,de fapt amandoua!!!...cam asa ar trebui sa arate un e30:!:..sa ai bafta in continuare cu ea:!:
|
belea dau bolundele ;)
|
Frumoase rau surorile astea doua...
ce sa mai cu bun gust, si arata ale dreaq arata si mai bine realitate mai e un urs frumos in oras, unu coupe, verde, da' ala sta mai ascuns:D:D |
incet..incet vine si ala verde dn urma.......acum depinde cat de ambitios e propietarul si cum sta cu cascavalu.............;)
|
:D poze de la cotetu' de bestii de la bavaria...frumoase aman2 ce sa mai...:-P:-P
|
ala verde din stanga in poza 2 ? =))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning