![]() |
re: Espero low-rider
Scz de dublu-post, netul asta...:evil:
|
@johnson: Ai o cheie in cruce deaia de roti? Cu cea mai mare tubulara dintre ele am scos eu surubul ala :) (sunt de 17, 19, 21 si 23 am impresia) cu aia de 23 tin minte...
@Nicu: Ia repede un arc mai jos pe spate si hai sa o lasam jos jos :D |
ms banzay ;)
|
Incepe sa-mi placa Espero, pe bune, insa imi place cel alb.;) Caloriferul de caldura il poti curata si fara sa-l dai jos. Cat despre BMW, intrun fel ai facut bine ca nu ai luat. Ori cumperi 2,5 ori deloc.8)
|
Mersi Felix... Pai cel alb e al meu :D.Daca as fi luat BMW ar fi trebuit sa bag ff multi bani in el ca sa il fac pe sufletul meu, asa cum intretin Espero (cel alb :)) ).
Anyway, astazi am facut niste teste cu Banzay , cu multimetrul : am masurat TPS si pe loc si in mers si e ok, revine cum trebuie la valorile initiale. Am facut proba si cu senzorul MAP , si ala e ok. O sa incerc sa fac o verificare: scot sonda lambda cu motorul rece, urmat de reset ECM si mers cu sonda scoasa...sa vad daca mai merge in suturi cu acceleratia usor apasata... |
A mea cand este rece merge putin in suturi,daca o rezolvi sa imi spui si mie ce are
|
10 Attachment(s)
Nu s-a ales praful de topicul asta, ba din contra!
Masinuta s-a ales cu o suspensie sport weitec, provenita de pe o Vectra A. Arcurile spate le-am montat primele, au fost usor de schimbat... Cand le-am dat jos si pe cele de pe fata, am schimbat si amortizoarele cu unele de Opel Kadett (de la Banzay), cele stock erau praf rau. Concluzie: masina sta mult mai bine pe sosea, in viraje nu mai zic, plus ca arata super asa joasa! Singura mea problema o reprezinta gropile imense de pe sosele, dupa un drum de vreo 750 km deja scartaie rulmentul de la flansa dreapta :(. Am montat plasa la bara fata, intre proiectoare...Mai trebuie finisata , insa cand o sa am timp. Schimbat si cap bara stanga, cel vechi a fost taiat cu flexul ca sa poata fi scos :)) Am facut si janta distrusa de la accidentul de anul trecut, a iesit super bine, nu ma asteptam(sudate spitele rupte/lipsa si rectificat buza). Urmeaza sa le vopsesc pe toate 4, apoi le pun pe masina. Am cumparat si un racord flexibil de la Bosal, in curand ii va lua locul celui vechi de pe masina, care paraie ca toti dracii, mai ales dupa ce l-am dat de pamant zilele astea :P...Se vede in ultima poza :P Daca tot am pus arcurile alea, masina e mai joasa cu cel putin 5-6 cm zic eu, poate si mai mult. Am scos si aparatorile de noroi, erau ca nuca in perete. Si am scos si contraaripile de la roti, pe alea cred ca o sa le pun la loc in curand :P. Vor urma mai multe, insa dupa sarbatorile Pascale. Poze : |
A mea e joasa cu vreo 4 hombre! A ta e cu 7-8 as zice eu :)
|
Foarte foarte low...
Bagă-te şi pe lista transplanturilor de organe :lol:... Niste jante un pic mai mari ar arăta perfect. |
Pai vin si jantele, insa deocamdata trebuie sa le vopsesc si nu am timp de nimic :(. Dupa Paste ma apuc de ea ;)
Vor urma: faruri si semnalizari negre, clean look, bad-boy si sper si un eleron tip "M"...Vedem, ce ne rezerva viitorul ;) |
ooaaa super asa joasa :d
|
Wow.....este foarte foarte foarte foarte foarte joasa....cu cat ai coborato ?? 90/80 ....?!
Nu trebuia nici chiar asa mult, punei neaparat niste jante mai mari si ceva mai late ca strica tot alea !!! |
salut.ceva poze mai detaliate cu plasa ?cum ai prins-o ?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
HAI BA CU POZ(N)ILIII!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:53. |
- Copyright 2026 4Tuning