Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero low-rider (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/103187-espero-low-rider.html)

ing3r 17-02-10 23:04

re: Espero low-rider

Scz de dublu-post, netul asta...:evil:

banzay 18-02-10 19:45

@johnson: Ai o cheie in cruce deaia de roti? Cu cea mai mare tubulara dintre ele am scos eu surubul ala :) (sunt de 17, 19, 21 si 23 am impresia) cu aia de 23 tin minte...

@Nicu: Ia repede un arc mai jos pe spate si hai sa o lasam jos jos :D

johnsonxxl 18-02-10 20:21

ms banzay ;)

nt98adu 18-02-10 20:22

Incepe sa-mi placa Espero, pe bune, insa imi place cel alb.;) Caloriferul de caldura il poti curata si fara sa-l dai jos. Cat despre BMW, intrun fel ai facut bine ca nu ai luat. Ori cumperi 2,5 ori deloc.8)

ing3r 18-02-10 20:44

Mersi Felix... Pai cel alb e al meu :D.Daca as fi luat BMW ar fi trebuit sa bag ff multi bani in el ca sa il fac pe sufletul meu, asa cum intretin Espero (cel alb :)) ).
Anyway, astazi am facut niste teste cu Banzay , cu multimetrul : am masurat TPS si pe loc si in mers si e ok, revine cum trebuie la valorile initiale. Am facut proba si cu senzorul MAP , si ala e ok.
O sa incerc sa fac o verificare: scot sonda lambda cu motorul rece, urmat de reset ECM si mers cu sonda scoasa...sa vad daca mai merge in suturi cu acceleratia usor apasata...

Andutu TZH 18-02-10 21:50

A mea cand este rece merge putin in suturi,daca o rezolvi sa imi spui si mie ce are

ing3r 01-04-10 02:51

10 Attachment(s)
Nu s-a ales praful de topicul asta, ba din contra!
Masinuta s-a ales cu o suspensie sport weitec, provenita de pe o Vectra A. Arcurile spate le-am montat primele, au fost usor de schimbat... Cand le-am dat jos si pe cele de pe fata, am schimbat si amortizoarele cu unele de Opel Kadett (de la Banzay), cele stock erau praf rau. Concluzie: masina sta mult mai bine pe sosea, in viraje nu mai zic, plus ca arata super asa joasa! Singura mea problema o reprezinta gropile imense de pe sosele, dupa un drum de vreo 750 km deja scartaie rulmentul de la flansa dreapta :(.
Am montat plasa la bara fata, intre proiectoare...Mai trebuie finisata , insa cand o sa am timp.
Schimbat si cap bara stanga, cel vechi a fost taiat cu flexul ca sa poata fi scos :))

Am facut si janta distrusa de la accidentul de anul trecut, a iesit super bine, nu ma asteptam(sudate spitele rupte/lipsa si rectificat buza). Urmeaza sa le vopsesc pe toate 4, apoi le pun pe masina.
Am cumparat si un racord flexibil de la Bosal, in curand ii va lua locul celui vechi de pe masina, care paraie ca toti dracii, mai ales dupa ce l-am dat de pamant zilele astea :P...Se vede in ultima poza :P
Daca tot am pus arcurile alea, masina e mai joasa cu cel putin 5-6 cm zic eu, poate si mai mult. Am scos si aparatorile de noroi, erau ca nuca in perete. Si am scos si contraaripile de la roti, pe alea cred ca o sa le pun la loc in curand :P.
Vor urma mai multe, insa dupa sarbatorile Pascale.
Poze :

banzay 01-04-10 08:02

A mea e joasa cu vreo 4 hombre! A ta e cu 7-8 as zice eu :)

andi_cimpean 01-04-10 10:46

Foarte foarte low...

Bagă-te şi pe lista transplanturilor de organe :lol:...

Niste jante un pic mai mari ar arăta perfect.

ing3r 01-04-10 13:37

Pai vin si jantele, insa deocamdata trebuie sa le vopsesc si nu am timp de nimic :(. Dupa Paste ma apuc de ea ;)
Vor urma: faruri si semnalizari negre, clean look, bad-boy si sper si un eleron tip "M"...Vedem, ce ne rezerva viitorul ;)

johnsonxxl 01-04-10 14:36

ooaaa super asa joasa :d

Rob3rt_espero 01-04-10 18:06

Wow.....este foarte foarte foarte foarte foarte joasa....cu cat ai coborato ?? 90/80 ....?!
Nu trebuia nici chiar asa mult, punei neaparat niste jante mai mari si ceva mai late ca strica tot alea !!!

^^Splash^^ 01-04-10 21:41

salut.ceva poze mai detaliate cu plasa ?cum ai prins-o ?

ing3r 01-04-10 23:52

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3239223)
ooaaa super asa joasa :d

Da...Si mie imi place :X.
Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 3239757)
Wow.....este foarte foarte foarte foarte foarte joasa....cu cat ai coborato ?? 90/80 ....?!
Nu trebuia nici chiar asa mult, punei neaparat niste jante mai mari si ceva mai late ca strica tot alea !!!

Sincer, nu am masurat cu cat a coborat, oricum peste 60 sigur! Nici eu nu ma asteptam sa coboare asa mult, mai ales pe fata. Pana in Paste sper sa pun si jantele celelalte, chiar daca nu le-am vopsit inca.
Quote:

Originally Posted by ^^Splash^^ (Post 3240378)
salut.ceva poze mai detaliate cu plasa ?cum ai prins-o ?

Deocamdata nu am, oricum nu e terminata 100%...Mai am de finisat pe ici pe colo, sa o fac la nivel.

banzay 03-04-10 20:52

HAI BA CU POZ(N)ILIII!!!!

All times are GMT +2. The time now is 05:53.

- Copyright 2026 4Tuning