![]() |
Re: .:Semnaturile voastre facute de noi !!:.
1 Attachment(s)
hheheh....si mie mi-au placut.....sunt vechi chestiile astea pe afara....chiar vechi!:-P imi facusem si eu dar nu mai aveam loc la semnatura....am primit avertisment k ocupa prea mult spatiu (kb):lol:
app:vezi k suna aiureaaaa rau de tot dacia user:lol: :lol: :lol: no offence nu mai am decat asa ceva: |
da gigi becali fan cum suna ? :)):D
|
sandrin in ce program ti-ai facut semnatura?
|
Quote:
Quote:
|
photoshop + image ready[/QUOTE]
you'l right ! ;) daca nu te descurci , pe siteul asta -> http://www.userbars.com/userbaranimator.php pui minisemnaturile care vrei si ti le face el ... |
La mine problema e ca nu stiu cum sa fac 2 imagini .jpg sa fie consecutive cu extensia .gif ca stiu sa folosesc destul de bine photoshop..
|
12 Attachment(s)
kolegu...abea acum am vazut semnaturile :oops: :oops:
interesante...dar sunt ceea ce caut :D ms mult de tot... intrebare...cine se risca la o semnatura cu pozele astea ?:D si un Drive by Music la sfarsit ?:D ceva gen cum are madskilz :D |
no problemo, revin mai tarziu cu ea
|
|
7 Attachment(s)
vreau si eu o semnatura , sa apara scris nick-ul Black Killer cu logo-ul ala (bomba) intr-un sg frame
sa fie in genul ultimei semnaturi facute (cu frame-uri pe fiecare poza) Multumesc !!! |
Quote:
nu promit nik...negociem pe yahoo sa vedem ce combinatie facem....cu baxurile alea de nestea....mai vedem cum stabilim...:lol: asta e k imi plac pozele foarte mult...:-P |
Quote:
you know i love u :) |
Quote:
astept si eu semnatura aia , va rog |
mah da mi nu-mi mai face nimeni o semnatura ??? pls pls pls pls pls X infinit cu + :D pls
|
1 Attachment(s)
uitati baieti va dau voie sa folositi asta incepand de acum pana dupa meci, ATAT! :twisted: ca am drepturi de autor asupra ei :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning