Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Golf III vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/101409-golf-iii-vs.html)

59AFA 11-02-09 22:22

Re: Golf 3 vs. ... ?

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2056955)
stiu am fost cam rau pt fanii Renault dar...:twisted::lol:

o sa regreti :-P :twisted::twisted::twisted:

Kiki 12-02-09 08:41

ai vazut la 5-th gear:P

59AFA 12-02-09 10:56

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2059728)
ai vazut la 5-th gear:P

ce ? :rolleyes2

Kiki 12-02-09 14:15

uita-te mai sus la mine intr-un post e un link....hai ca il pun aici intre megane si opc:P

https://www.youtube.com/watch?v=b0muL...next=1&index=5

Nota Mod : Faceti diferenta dintre FORUM si CHAT (/messenger,etc) ...folositi pm. pentru "am nustiuce" "ok,sa-mi dai" ...astea-s posturi valabile pe un forum?:|

Rebel_Boy 15-02-09 19:18

nu stiu ce masini ai sau te-au facut dar iti este frica de un "amarat" de de Golf 2 mai rau ca de dracu ...

Balaurr 15-02-09 19:22

rebelule asteptam sa faca baiatu masina sa fim fair play;) ca ,,amaratu meu'' mai poate astepta;)

Kiki 15-02-09 21:03

sunteti neseriosi...am spus ce prblema am ,ai vazut ieri ce inecata era, regulatoru era deschis la maxim si se incaca masina daca mergeam cu ea normal...sub 3500-4000 rpm, se pare ca nu puteti intelege asta si o dati pe frica, da tremur de un 1.8 16v daia ieri am mers 30 de km sa ne dam la mama draq... chiar nu ma asteptam de la voi...cand balauru a avut nush ce surub la punte sau unde era slab si nu sa dat nu am sarit ca ii e frica...eh asa sunt unii oameni... tremur ma mor de frica, masina mea e cea mai junghi de pe planeta...happy now?
ps: chiar nu ma asteptam de la tine rebel... aa si chiar mi-a placut eugen ieri... poate in sfarsit a reusit sa treaca peste...antipatia care o are pt mine chiar am vb si ne-am inteles ff bine.

Rebel_Boy 15-02-09 21:52

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2070059)
eh asa sunt unii oameni... tremur ma mor de frica, masina mea e cea mai junghi de pe planeta...happy now?
ps: chiar nu ma asteptam de la tine rebel... aa si chiar mi-a placut eugen ieri... poate in sfarsit a reusit sa treaca peste...antipatia care o are pt mine chiar am vb si ne-am inteles ff bine.

de cateva zile incoa ne tot chinuim sa ne intanlim si niciodata nu e locul si timpul potrivit (la asta m-am referit) .. poate intr-un final la o legala va rezolvati "problema".. Nu intelege gresit, nu are nimeni nimik cu tine doar k e absurd ce sa intamplat in ultimele zile ..

Balaurr 15-02-09 22:09

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2070059)
sunteti neseriosi...am spus ce prblema am ,ai vazut ieri ce inecata era, regulatoru era deschis la maxim si se incaca masina daca mergeam cu ea normal...sub 3500-4000 rpm, se pare ca nu puteti intelege asta si o dati pe frica, da tremur de un 1.8 16v daia ieri am mers 30 de km sa ne dam la mama draq... chiar nu ma asteptam de la voi...cand balauru a avut nush ce surub la punte sau unde era slab si nu sa dat nu am sarit ca ii e frica...eh asa sunt unii oameni... tremur ma mor de frica, masina mea e cea mai junghi de pe planeta...happy now?

nu te-am pus eu sa bagi benzina la greu in regulatoru ala,ce ma deranjeaza pe mine si o zic pe fata este ca,de cate ori vine vorba sa ne dam tu vrei in zona ta,la 1km de tine,traversezi strada si gata ai ajuns,si treaba cu surubu meu era ceva de cateva zile pana rezolvam,fa-ti masina si ne vedem ZIUA,dai benzina si ce vrei tu cat poti de mult,acum nu gasi scuze dinastea,asa iti fac si eu daca vreau,domne nu imi merge masina(asta pentru ca as avea o oarecare teama de masina ta),dar daca chiar ai vrea sa arati ca trage masina ta,pana mea zici ca ai batut numai masini grave,r26,focus st,clio sport,etc etc si toate numai la distante de 1,5 2 masini,nu zic ca am eu un 16v rau,dar vreau sa ne dam 1 pentru todeauna sa terminam cu alergarea asta dupa fel de fel de locatii,sper ca faci masina curand sa nu mai stam sa ne certam aiurea,bafta cu bolidul tau;)

maibunu 16-02-09 03:53

da kiki acum ai dreptate masina ta chiar mergea prost si asa a fost sa fie oricum nu au intrat zilele in sac.
dar de un 1.8 8v iti este frica?:lol:

Kiki 16-02-09 08:54

da mor de frica de un 1.8 nu mai pot hai frate...
laur:
nu e treaba ca vreau sa ma dau la mine aici dar sambata am mers 40 de km pana acolo la locu ala ca sa nu facem nimic, ca sa stam sa fugim de....Macar la mine aici e mai liniste si de fiecare data nu ne-a vazut nimeni asta e singura treaba cat despre regulator nu e o scuza chiar s-a bulit, tre sa iau altu azi sau sa vedem ce ii fac... si ca sa te clarific nu am zis ca am batut focus ST ci ca mi-a dat-o asta ca sa nu mai sara altii aiurea pt ca asta e adevaru...si sincer nu stiu drumu, nu vin acolo sa fac precum sambata merg 40 de km si nu fac nimic...;)
te inteleg ca esti nerabdator dar ai chill nu au intrat zilele in sac...sau vrei sa ma dau cu masina muci si deh sa mi-o iau..nu vrei o cursa loiala?? si la capacitate maxima?

Balaurr 16-02-09 10:48

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2070990)
da mor de frica de un 1.8 nu mai pot hai frate...
laur:
nu e treaba ca vreau sa ma dau la mine aici dar sambata am mers 40 de km pana acolo la locu ala ca sa nu facem nimic, ca sa stam sa fugim de....Macar la mine aici e mai liniste si de fiecare data nu ne-a vazut nimeni asta e singura treaba cat despre regulator nu e o scuza chiar s-a bulit, tre sa iau altu azi sau sa vedem ce ii fac... si ca sa te clarific nu am zis ca am batut focus ST ci ca mi-a dat-o asta ca sa nu mai sara altii aiurea pt ca asta e adevaru...si sincer nu stiu drumu, nu vin acolo sa fac precum sambata merg 40 de km si nu fac nimic...;)
te inteleg ca esti nerabdator dar ai chill nu au intrat zilele in sac...sau vrei sa ma dau cu masina muci si deh sa mi-o iau..nu vrei o cursa loiala?? si la capacitate maxima?

pai daca ai stat 10 ani sa te pregatesti de start,si tocmai vreau o cursa cu masina ta la maxim;),daca nu vrei aici ne vedem la legale si gata

Kiki 16-02-09 12:50

parerea mea e ca o rezolvam pana la craiova daca nu...acolo

ZyZ 16-02-09 18:29

Imi place sa vad competitie intre VW-uri, chiar daca putin fratricida. Kiki, cu putin noroc, daca termin masina, te mai asteapta un frate VW la mare sau la Braila, dupa caz. Tot un amarat de 1.8, cu ceva palmares. Si cu ceva mai mult noroc, vin cu un frate de-al tau, cu melcu' ascuns in buzunar si 4 roti invartarete. Pana atunci sunt curios ce iese cu Rebel_Boy.Pace, de la Iasi 8)

Kiki 16-02-09 19:29

Man stiu masina ta si imi place daca esti de aceeasi categorie adica nu depasesi si tu 220 cai cam asa o dam, si cazanu tau e usor...
Bafta

All times are GMT +2. The time now is 20:44.

- Copyright 2026 4Tuning