Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

tng 18-12-07 10:59

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1251513)
ce aveti ma cu skma ca pare baiat ok.....de fapt toti sinteti......o dam in certuri d-astea acum in prag de sarbatori??? mai intra si altii din tara pe sectiunea noastra si vede ce "bine" ne avem.....

sunt lucruri pe care ai sa le intelegi si tu, odata cu trecerea timpului ;)

andrei_hrz 18-12-07 11:37

are drepate tng, cu trecerea timpului interesele si-au facut din ce in ce mai mult loc pe acest forum, daca sa te uiti la topicuri din 2005 sa vezi cum se vorbea si cum ne ajutam, si dak stai sa citesti cu timpu o sa vezi cum sa ridicat lumea usor usor uni au ramas la fel alti au devenit vedete cu pretentii de sefi.

bogdan_wrc 18-12-07 11:42

e o tendinta generala.

bogdan_wrc 18-12-07 11:53

si ca sa deviem subiectul..ia uite
http://www.garajul.ro/forum/index.ph...1&#entry342021

shantzu 18-12-07 13:41

Quote:

Originally Posted by andrei_hrz (Post 1251682)
alti au devenit vedete cu pretentii de sefi.

da , printre astia ma numar si eu :lol:

vacaroz 18-12-07 13:51

haideti mah... abia am intrat si eu pe forumul asta si ce vad? decat certuri? :( cati dintre voi mai aveti golf2? vreau si eu cateva raspunsuri daca se poate... in general de partea electrica

bogdan_wrc 18-12-07 13:53

am avut 2 x Golf 2 :) dar nu stiu f multa electrica.

shantzu 18-12-07 13:53

shantzu si bogdan-wrc , astia fac scandal ... cred ca o sa le dau ban o perioada :lol:
nu mai are nimeni mk2 , avem din seria mk3

bogdan_wrc 18-12-07 13:57

din mk2 e si ALEX cu ala movuliu...care e mereu prin Buc...

tot nu inteleg psotul tau shantzule :))

vacaroz 18-12-07 13:59

care alex? sunt nou... nu cun pe nimeni. i`mi poate da si mie cineva id`ul lui?

shantzu 18-12-07 14:00

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1251861)
tot nu inteleg psotul tau shantzule :))

glumeam si eu :x

ce motor ai pe eS ?

vacaroz 18-12-07 14:04

scaunele de golf 3 gti se potrivesc pe un golf 2? si daca da trebuiesc modificari majore?

bogdan_wrc 18-12-07 14:04

nu mai stiu exact..dar daa nu te ajuta nimeni aici, poti intra pe forum vw...e f tare.

shanztule..tu esti sau e altcineva? cum ce motor am? unu... 4L

shantzu 18-12-07 14:10

eu intrebam daca e cel de 210 sau 225 ?

bogdan_wrc 18-12-07 14:20

e acelasi lucrul. indentice. bah chiar cel de 210 se pare ca are interne mai bune. singur dif e din soft. amandoua ajung la 265 de cai dupa soft. eu am 1.8T de 210.

Sasha 18-12-07 14:30

:blahblah::blahblah: nu degeaba e : Probabily the best car in the world!!!! in rest no comment!!! Audi e Audi...restu` e restu` :peace:

bogdan_wrc 18-12-07 14:33

asa asa sasha... spune-le tu cum sta problema :))

shantzu 18-12-07 14:34

pai stiam ca e acelasi motor ! dar nu stiam cati caluti ai :)

Quote:

Probabily the best car in the world!!!! in rest no comment!!! Audi e Audi...restu` e restu`
Probabily the best car in the world!!!! in rest no comment!!! Loganu' e Logan...restu` e restu` :mrhgreen:

bogdan_wrc 18-12-07 14:52

shanztule, sahsa e musafir si va veni in Ploiesti..asa ca astept un set de poze ;)

Sasha 18-12-07 14:54

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1251915)
pai stiam ca e acelasi motor ! dar nu stiam cati caluti ai :)

Probabily the best car in the world!!!! in rest no comment!!! Loganu' e Logan...restu` e restu` :mrhgreen:

ia`ti logan :lol::lol::lol: si vorbim dupa aia:lol: :lol: :lol:

tng 18-12-07 17:31

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1251953)
ia`ti logan :lol::lol::lol: si vorbim dupa aia:lol: :lol: :lol:

vii pe aici domnisoara? :-P :D

shantzu 18-12-07 18:03

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1251950)
shanztule, sahsa e musafir si va veni in Ploiesti..asa ca astept un set de poze ;)

poze la ce ? :lol:

shantzu 18-12-07 22:01

Am sters tot ! Nu avem nevoie de certuri pe forum !
Daca o fii nevoie o sa pun la loc posturile

alex2see 18-12-07 22:01

gata sa sters misto deci ce filme bune ati mai vazut

andrei_hrz 18-12-07 22:06

unde va faceti craciunu sau revelionu poate imi dati si mie o idee.

ven`u 18-12-07 22:06

parca vad andrei ca-l facem pe strazi :D

andrei_hrz 18-12-07 22:08

pai sincer nu am facut niciodata in centru ploiestului, ar fi o idee si sincer muzica o sa dau eu dak e nevoie, facem rost de mai mult sunet.

jakal 18-12-07 22:08

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1252591)
Am sters tot ! Nu avem nevoie de certuri pe forum !
Daca o fii nevoie o sa pun la loc posturile

bravo mah....ai un ceai de la mine....;)

Skma 18-12-07 22:09

Deci chiar vreau ca pana maine sa ramana posturile astea !!
Ca a pus niste fapte in discutie care vreau sa le confirme cei care au fost in diverse momente ! Va rog !;)
Quote:

Deci......

Quote:
pai tu nu ai cu nimeni nici o gluma asa am vazut(dupa tine majoritatea suntem niste nimicuri in fata ta ), si nu sunt avocatu nimanui eu mi-am spus punctu de vedere, si crede-ma ca nu am timp sa fac glume cu vedetele care cu ceva timp in urma conducea o masina de firma si si-a luat o masina si numai avem loc pe strazi. cand iesi afara da-mi un pm sa stau in casa ca sa nu ies si eu sa incomodez vedeta pe drumuri publice ca numai e loc de tine nici pe forum nici pe strazi, si nu le stiu eu pe toate tu le sti asa am vazut.
Quote:
nu e ma avocatul nimanui ... dar are dreptate ... tu vrei ceva pe nimic ... pe bune ...dar tu nu intelegi lucru asta ... io zic sa te gandesti mai bine si sa-ti aduci aminte ca nu te-a fortat nimeni sa faci lucru asta. ...si nu ti-a dat nimeni un raspuns 100% inainte ... !!
Quote:
ce e skama, dai masina?
Quote:
i inca un lucru Skama ai zis u ca de ce m-am bagat, aici tu ti-ai expus un punct de vedere in fata la toti cei care frecveteaza acest forum public, si ca urmare toata lumea sa poata discuta pe tema care ai spus-o tu, asa ca daca vroiai sa nu discute lumea si sa nu isi spuna lumea punctu de vedere ar fi trebuit sa fi dat un pm, si mai usor cu vedetismele astea ca ca nu isi au rost, sincer daca ai fi participat si tu macar la o competitie oficiala sau macar sa te fi afirmat cu un premiu ceva la aspect sau sunet sau macar 402metri tot respectu dar tu esti tare in gura si in fata toata lumea trebuie sa faca cum vrei tu. daca vrei sa fi sef si sa faca cum vrei tu trebuie sa iti infintezi o firma cu angajati tai sa faci asta nu pe un forumu public.si inca o chestie care poate te face sa te gandesti un pic la vorbele tale, daca e sa o luam asa cu vedetismele cand tu invatai decretu alti concurau la prima editie de la buzau.
Quote:
nu ma deranjeaza bogdan, am spus si mai sus e un forum public si toata lumea isi poate spune punctu de vedere daca nu vroiam sa comenteze lumea ii scriam un pm.si bogdan nu trebuie sa deti cupa doar daca suferi de vedetisme si de a da comenzi pe aici prin comunitate, daca vrea sa dea comenzi sa isi cumpere un caine sau sa isi faca o firma cu angajati nu sa isi arate calitatile de sef intre noi.
Quote:
sunt lucruri pe care ai sa le intelegi si tu, odata cu trecerea timpului
Quote:
are drepate tng, cu trecerea timpului interesele si-au facut din ce in ce mai mult loc pe acest forum, daca sa te uiti la topicuri din 2005 sa vezi cum se vorbea si cum ne ajutam, si dak stai sa citesti cu timpu o sa vezi cum sa ridicat lumea usor usor uni au ramas la fel alti au devenit vedete cu pretentii de sefi.

Andrei HRZ inca o data vad ca ai o parere extraordinara despre mine ! Frate din cate observ dupa tine trebuie sa am o cupa de fapt cred ca am una o am si acum in torpedou si don-u cred ca are am fost la Plopeni !,sau concursuri de sound .Singuru care a avut ceva de spus pana acum la legale a fost DON-u. In ceea ce priveste "raicing-ul" bogdan stie ce zice nu cred ca masina ta a vazut vreodata ce a vazut masina mea aproape seara de seara!
Frate de participat participa si un tataie de 60 de ani cu o dacie din '88 plateste taxa si participa nu vad ce treaba are problema mea cu dya cu chestiile astea ! Si daca ma iei cu decretu si cu dastea stai linistit ca soferia nu consta in faptul ca ai permisu de 100 de ani ! Vedetisme nu cred ca am facut vreodata ! Ce treaba iar nu inteleg ce are ca conduceam o masina de firma , inseamna ca probabil nu eram chiar atat de catastrofa incat cineva a avut incredere sa-mi dea o masina de firma pe mana si plus de asta masina care mi-am luat-o mi-am luat-o cand mi-am luat-o fiindca in perioada aia nu aveam banii necesari cand tu te dadeai la buzau si erai mare racer insa dumnezeu m-a ajutat sa reusesc sa mi-o iau si sa o fac o masina care merge foarte bine fuge cat de cat si nu mi-e rusine cu ea !

Ptr. tre am avut o tentativa insa s-a dovedit ca nu se merita ! Masina nu se mai vinde ! Cu cine am ce vb cat de cat nu cu raceri innascuti stiu ce va primi masina la primavara !

Quote:

bai ce sufera masiana ta seara de seara eu faceam acu 2 ani ma alergam cu BON prin oras si stie el cum ), si ce treaba are chestia asta cu dya nici una tu mi-ai zis ca m-am bagat in discutie si eu ti-am zis de ce m-am bagat pentru ca e forum public si pot sa imi exprim liber ideiile, pentru ca sunt persoane care au grija sa nu depasesc limita.si ce te face sa crezi ca mie imi e rusine cu a mea :-/ .si nu am zis ca nu te suport doar ca nu are rost sa ne luam uni de alti si sa ne ajutam uni pe alti, daca vreti daca nu continuam cu conflictele nici o problema

Quote:

Eu nu o sa ajunt niciodata niste idioti se stiu ei care !Punct ! am terminat cine mai are cate o parere astept sa si-o exprime ! Numai bine !
Quote:

1 invata sa scrii
2 si sa intrebam pe dragos cum conduceai tu acu ceva timp cu masina de firma cand te-a ferit el cand ai schimbat banda ca nebunu,asta se intampla intr-o sear a cand ne intorceam de la campina

Quote:

Bah tu chiar nu te potolesti !
Cum naiba am schimbat banda chiar il rog pe don-u sa posteze ca a vazut tot daca io am facut in seara aia vreo schema,atunci eu l-am evitat pe dragos fiindca a venit de pe contrasens sau ceva de genu ! Fiule esti pe alta planeta eu vreau sa incetez te rog frumos sa incetezi si tu ! Intreaba-l pe dragos cum e sa faci toata tara cu duba si dupa ai vb !
Nu ti s-a intamplat niciodata sa gresesti sa scrii!

asta a fost discutia mea cu Andrei HRZ!

MasterK 18-12-07 23:38

Ba daca nu va bateti tot degeaba ba, sa moara tot ce-am pa casa mancav-as paneu vostru!

DONU' 19-12-07 01:03

Din cauza unor discutii intre Razvan DYA si Skama s-a ajuns aici sa intzeleg...
Andrei HRZ, nu lua apararea nimanui fratzioare ca te luptzi cu morile de vant.
Conflictul dintre DYA si SKM nu stiu daca va inceta curand fiindca oamenii au ajuns la niste neintzelegeri cu plata parbrizului.
DYA zicea ca nu cumpara mashina daca nu ii pune SKM parbriz nou, SKM pune parbriz, lui DYA nu-i iese creditul si automat nu mai cumpara mashina.
Tzeapa a luat-o SKM, intr-un fel din vina lui DYA ca nu i-a zis sa fii pus parbrizul cand avea banul in mana pentru achitarea mashinii, dar poate si SKM e de vina ca s-a grabit sa-l monteze.
Oricum..., daca imi aduc bine aminte si mie a zis Razvan DYA ca-mi cumpara Corsa suta la suta, si sa nu mai vorbesc cu nimeni ca o cumpara sigur, si pe urma sa-mi zica, frate... o cumpar dar mai lasa si tu vreo 1000 de euro la ea, de parca ii vindeam vreun X5 de 50.000 euro, dar la o mashina de 3000, lasata in 2700-2800 euro...., omul vroia sa mai las inca 1000 :lol:
Incercatzi sa ajungetzi la o intzelegere si gata..., n-are rost sa va certatzi aiurea pe forum...

Aaa, si faza pe DN1 cand veneam de la Campina era din vina lui Dragosh. Stiu ca s-a vorbit mult de faza aia..., mi se pare ca-i taiase fatza lui SKM care venea cu vreo 180 din spate cu Sharan-ul...

bogdan_wrc 19-12-07 07:13

Quote:

Originally Posted by tng (Post 1252130)
vii pe aici domnisoara? :-P :D

da, va veni cat de curand. sper ca pana in revelion. sau clar dupa imediat.

nu-i asa baby?

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1252184)
poze la ce ? :lol:

mie, si sahsei :) si masinilor. si iar ei, ca vine in Ploiesti si e eveniment.

bah..ia incetati sa ve certati..singura cearta e a mea cu paltonu'...ce draq..stat la coada, fiti amabili....

DONule poate ma cert si cu tine acum ca ai disparut si nu mai vii la intalnirirle vwf. vezi ca pe 12 Ian e mare mare intalnire la Buc. sa dea draq sa nu iti misti VRu acolo ca te alerg rau !

eu zic de sarbatori sa fiti mai buni, sa va iubiti asa cum o iubesc eu pe sasha :))))))

Sasha 19-12-07 08:50

:oops: baby...asa pe fata???:oops:

bogdan_wrc 19-12-07 08:58

pai daca asa m-ai obisnuit? :))

Sasha 19-12-07 09:01

bun asa :icon_kiss

andrei_hrz 19-12-07 11:07

don nu am luat apararea la nimeni crede-ma mi-am spus doar punctu de vedere,oricum eu numai ma bag in nicio discutie ca nu mi-a adus numai scandaluri forumu asta si mie nu imi plac.daia asta e ultimu post care il fac, si nici numai ma intereseaza nimica ce e legat de masinii si nici numai ma sunati ca numai montez nimica pentru nimeni. aici am pus punct la tot.

bogdan_wrc 19-12-07 13:05

in alte ordine de idei.... sa inteleg ca au devenit interesante....co-proprietarele de S3 :) ?

Sasha 19-12-07 13:09

e se mai intampla,dar trecem cu vederea de data asta:lol::lol:

DONU' 19-12-07 13:58

Quote:

Originally Posted by andrei_hrz (Post 1253222)
don nu am luat apararea la nimeni crede-ma mi-am spus doar punctu de vedere,oricum eu numai ma bag in nicio discutie ca nu mi-a adus numai scandaluri forumu asta si mie nu imi plac.daia asta e ultimu post care il fac, si nici numai ma intereseaza nimica ce e legat de masinii si nici numai ma sunati ca numai montez nimica pentru nimeni. aici am pus punct la tot.

Daca se intampla ca Andrei HRZ sa se retraga din NSL si dupa acest forum sau forumul clubului va anuntz ca nu-mi place sa pierd din membrii clubului datorita altor probleme dintre altzi useri.
SKM, itzi potzi face si singur dreptate.
Nu trebuie sa incepi si sa vorbeshti de parca oi fi tu vreun shmeker, sa te iei de Andrei care si-a spus doar parerea despre problema ta cu DYA.
Rezolvatzi-va frate problemele fatza-n fatza nu pe forum. La intalnirea NSL pe 1 Decembrie de ce nu v-atzi lamurit in vreun fel? Trebuie mereu sa facetzi tziganie pe forum, sa iasa si alte discutzii si sa pierdem din oamenii buni din club pentru negustoriile voastre?
DYA - eu nu te bag in NSL cel putzin momentan pentru ca esti in conflict cu SKM si nu vreau certuri in familie. In plus trebuie sa vrea si majoritatea.

shantzu 19-12-07 14:04

Quote:

Originally Posted by andrei_hrz (Post 1253222)
i si nici numai ma sunati ca numai montez nimica pentru nimeni. aici am pus punct la tot.

da, da .... ia ceva undeva ca imi iau masina si nu ma pricep sa montez casetofoane subwoofere si alte cabluri :D

Sterg toata discutia , si paote va potoliti ! daca nu recurg la masuri mai drastice ! :lol:

All times are GMT +2. The time now is 02:05.

- Copyright 2026 4Tuning