![]() |
Re: Diverse discutii
Quote:
|
are drepate tng, cu trecerea timpului interesele si-au facut din ce in ce mai mult loc pe acest forum, daca sa te uiti la topicuri din 2005 sa vezi cum se vorbea si cum ne ajutam, si dak stai sa citesti cu timpu o sa vezi cum sa ridicat lumea usor usor uni au ramas la fel alti au devenit vedete cu pretentii de sefi.
|
e o tendinta generala.
|
si ca sa deviem subiectul..ia uite
http://www.garajul.ro/forum/index.ph...1&#entry342021 |
Quote:
|
haideti mah... abia am intrat si eu pe forumul asta si ce vad? decat certuri? :( cati dintre voi mai aveti golf2? vreau si eu cateva raspunsuri daca se poate... in general de partea electrica
|
am avut 2 x Golf 2 :) dar nu stiu f multa electrica.
|
shantzu si bogdan-wrc , astia fac scandal ... cred ca o sa le dau ban o perioada :lol:
nu mai are nimeni mk2 , avem din seria mk3 |
din mk2 e si ALEX cu ala movuliu...care e mereu prin Buc...
tot nu inteleg psotul tau shantzule :)) |
care alex? sunt nou... nu cun pe nimeni. i`mi poate da si mie cineva id`ul lui?
|
Quote:
ce motor ai pe eS ? |
scaunele de golf 3 gti se potrivesc pe un golf 2? si daca da trebuiesc modificari majore?
|
nu mai stiu exact..dar daa nu te ajuta nimeni aici, poti intra pe forum vw...e f tare.
shanztule..tu esti sau e altcineva? cum ce motor am? unu... 4L |
eu intrebam daca e cel de 210 sau 225 ?
|
e acelasi lucrul. indentice. bah chiar cel de 210 se pare ca are interne mai bune. singur dif e din soft. amandoua ajung la 265 de cai dupa soft. eu am 1.8T de 210.
|
:blahblah::blahblah: nu degeaba e : Probabily the best car in the world!!!! in rest no comment!!! Audi e Audi...restu` e restu` :peace:
|
asa asa sasha... spune-le tu cum sta problema :))
|
pai stiam ca e acelasi motor ! dar nu stiam cati caluti ai :)
Quote:
|
shanztule, sahsa e musafir si va veni in Ploiesti..asa ca astept un set de poze ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am sters tot ! Nu avem nevoie de certuri pe forum !
Daca o fii nevoie o sa pun la loc posturile |
gata sa sters misto deci ce filme bune ati mai vazut
|
unde va faceti craciunu sau revelionu poate imi dati si mie o idee.
|
parca vad andrei ca-l facem pe strazi :D
|
pai sincer nu am facut niciodata in centru ploiestului, ar fi o idee si sincer muzica o sa dau eu dak e nevoie, facem rost de mai mult sunet.
|
Quote:
|
Deci chiar vreau ca pana maine sa ramana posturile astea !!
Ca a pus niste fapte in discutie care vreau sa le confirme cei care au fost in diverse momente ! Va rog !;) Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
asta a fost discutia mea cu Andrei HRZ! |
Ba daca nu va bateti tot degeaba ba, sa moara tot ce-am pa casa mancav-as paneu vostru!
|
Din cauza unor discutii intre Razvan DYA si Skama s-a ajuns aici sa intzeleg...
Andrei HRZ, nu lua apararea nimanui fratzioare ca te luptzi cu morile de vant. Conflictul dintre DYA si SKM nu stiu daca va inceta curand fiindca oamenii au ajuns la niste neintzelegeri cu plata parbrizului. DYA zicea ca nu cumpara mashina daca nu ii pune SKM parbriz nou, SKM pune parbriz, lui DYA nu-i iese creditul si automat nu mai cumpara mashina. Tzeapa a luat-o SKM, intr-un fel din vina lui DYA ca nu i-a zis sa fii pus parbrizul cand avea banul in mana pentru achitarea mashinii, dar poate si SKM e de vina ca s-a grabit sa-l monteze. Oricum..., daca imi aduc bine aminte si mie a zis Razvan DYA ca-mi cumpara Corsa suta la suta, si sa nu mai vorbesc cu nimeni ca o cumpara sigur, si pe urma sa-mi zica, frate... o cumpar dar mai lasa si tu vreo 1000 de euro la ea, de parca ii vindeam vreun X5 de 50.000 euro, dar la o mashina de 3000, lasata in 2700-2800 euro...., omul vroia sa mai las inca 1000 :lol: Incercatzi sa ajungetzi la o intzelegere si gata..., n-are rost sa va certatzi aiurea pe forum... Aaa, si faza pe DN1 cand veneam de la Campina era din vina lui Dragosh. Stiu ca s-a vorbit mult de faza aia..., mi se pare ca-i taiase fatza lui SKM care venea cu vreo 180 din spate cu Sharan-ul... |
Quote:
nu-i asa baby? Quote:
bah..ia incetati sa ve certati..singura cearta e a mea cu paltonu'...ce draq..stat la coada, fiti amabili.... DONule poate ma cert si cu tine acum ca ai disparut si nu mai vii la intalnirirle vwf. vezi ca pe 12 Ian e mare mare intalnire la Buc. sa dea draq sa nu iti misti VRu acolo ca te alerg rau ! eu zic de sarbatori sa fiti mai buni, sa va iubiti asa cum o iubesc eu pe sasha :)))))) |
:oops: baby...asa pe fata???:oops:
|
pai daca asa m-ai obisnuit? :))
|
bun asa :icon_kiss
|
don nu am luat apararea la nimeni crede-ma mi-am spus doar punctu de vedere,oricum eu numai ma bag in nicio discutie ca nu mi-a adus numai scandaluri forumu asta si mie nu imi plac.daia asta e ultimu post care il fac, si nici numai ma intereseaza nimica ce e legat de masinii si nici numai ma sunati ca numai montez nimica pentru nimeni. aici am pus punct la tot.
|
in alte ordine de idei.... sa inteleg ca au devenit interesante....co-proprietarele de S3 :) ?
|
e se mai intampla,dar trecem cu vederea de data asta:lol::lol:
|
Quote:
SKM, itzi potzi face si singur dreptate. Nu trebuie sa incepi si sa vorbeshti de parca oi fi tu vreun shmeker, sa te iei de Andrei care si-a spus doar parerea despre problema ta cu DYA. Rezolvatzi-va frate problemele fatza-n fatza nu pe forum. La intalnirea NSL pe 1 Decembrie de ce nu v-atzi lamurit in vreun fel? Trebuie mereu sa facetzi tziganie pe forum, sa iasa si alte discutzii si sa pierdem din oamenii buni din club pentru negustoriile voastre? DYA - eu nu te bag in NSL cel putzin momentan pentru ca esti in conflict cu SKM si nu vreau certuri in familie. In plus trebuie sa vrea si majoritatea. |
Quote:
Sterg toata discutia , si paote va potoliti ! daca nu recurg la masuri mai drastice ! :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2026 4Tuning