![]() |
Re: Club Ford Capri
Pentru cei care mai doresc jante ca ale lui bogdancapri am gasit pe 4 tuning la bazar inca un anunt :D http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-11088465.html
;) |
Quote:
|
nus kam scumpe?
eu am dat o pereche de jenti de tabla da dacie pe un set ca asta si arata mult mai bine |
Quote:
Uameni nebuni :D:D:D dar nu in sensul rau, ci in sens de apreciere ;) Geniali baietii aia din Suedia:!: |
Mintea ii duce pe mai multi,bugetul nu prea vrea sa-i duca :-)
|
1 Attachment(s)
astea ar fii
|
Quote:
Ce ne arati tu aici este ATS Classic. Le vinzi? |
Quote:
am crezut ca sunt atsuri alea de mai sus ca a le lui bogdancapri, care erau cu 800 lei. |
2 Attachment(s)
Ce parere aveti??
|
Hmmm :evil:
Parca ar fi un Frankenstein in varianta auto :evil::rolleyes2 Am vazut multe capre modificate, unele mai bine, altele mai rau, dar asta depaseste capacitatea mea de intelegere :D:D:D E trist ca se ajunge la asemenea exagerarari in conceptie de ''modificari'' a unei masini...:evil: |
Pacat de masina cel care a dorit asa ceva este un dobitoc.Faruri de opel grila de mondeo capota ETC clar spune tot.
|
voma....
|
nu as da in veci un capri pe un mondeo sau ce s-a vrut obtine.e un kitsch de tot rasu.
|
Quote:
|
Asta pare opera lui Leepu de la Chop Shop cand avea pojar la creier si sinuzita la genunchi:chainsaw::chainsaw::chainsaw:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
zise master sef:D |
Quote:
Da putem sa ii facem si in Romania acelasi lucru :twisted:. Unde s-o intamplat nenorocirea aceasta?ca sa stim unde sa ne deplasam:D |
haideti sa-i dam omului dreptul la replica...
dar chiar unde ti-a fist capul,banuiesc ca nu intr-o zi ai realizat..(bine,mult zis realizat) ?? |
Traforaju' era la vanzare pe bazar prin Galati cu ceva suma considerabila parca....
|
Quote:
|
Cu masinile noastre si noi traim vise DAR ...... si trist e ca s-ar gasi si cine s-o cumpere si sa apara la vreo intalnire de Capri..:)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Afara se pot cumpara capre in stare buna mai ieftin dacat in Romania. De exemplu, in Anglia gasesti si sub 1000 lire, sau la vreo 2000-2500-3000 lire, poti avea un Capri super ok ! Cam atata se cere la noi pe epave nefunctionale si distruse de rugina :cry: http://www.pistonheads.com/sales/list.asp?s=236 (Clik pe poza afisata si se deschide albumul cu mai multe imagini, pe urma clik pe una din pozele respective, si le puteti vedea mai mari pe fiecare ... ) |
Deci toate bune si frumoase :D dar am o problema poate v-ati mai confruntat careva dintre voi cu ea la cutia cu 5 trepte mi s-o rupt o bucata mica din vechiul cablu de kilmetraj si o ramas in cutie cum o scot de acolo? nu pot sa pun noul cablu pentru ca nu imi intra in cutie cat am nevoie...
|
Quote:
Am vazut multe Capriuri modificate (tara si strainatate), undeva in jur de cateva sute spre o mie, dar un Capri atat, ATAAAT de urat nu mi-a mai fost dat sa vad pana acum. Boss, eu zic sa te apuci de tunat carute, ai talent pentru asta, se vede de la o posta... Quote:
Pana vii tu cu detaliile, pot sa-ti spun ca, in principiu, ar trebui sa existe o clema pe interior care tine angrenajul in care intra cablul... restul e poveste. |
Costi,
trebuie sa te contrazic, nici afara nu gasesti sub 2500 unul cat de cat bun,crede-ma am cautat, dar intr-adevar iesi mai ieftin, asta cu toti am invata daca cumperi unul bun decat sa reconstruiesti una aici, in Ro |
La englezi se gaseste chiar usor, iar la nemti destul de greu, insa gasesti si la ei, daca ai rabdare (nu mk I, ce-i drept :) ).
Oricum, cu 5000 de euro, la nemti sau la englezi (cu paritatea de rigoare), gasesti Capriuri impecabile. |
Quote:
|
Quote:
Uite niste Capri-uri la vreo 2000-2500-3000 euro ! Eu am impresia ca sunt destul de bune la banii astia... http://suchen.mobile.de/auto/ford.ca...mbitCountry=DE E adevarat ca nu sunt in stare perfecta, dar ce vrei, au deja vreo 30 de anisori :D . |
Da :) , mea culpa.
Am o poveste de suflet din copilarie : Dimineata se intalnesc la margine padurii bufnita si uliul, bufnite catre uliu : ce faci uliu, acesta ii raspunde : mi-e foame ma duc sa mananc si cum nu prea gasesc altceva mananc vre-un pui de pasar.bufnita : ok, stii ca suntem prieteni , o singura rugaminte am pe cele mai frumoasa sa nu le mananci , ca-s ai mei.seara se intalnesc, sa stii bufnita, am mancat , am cautat cele mai ut\ratre si pe acelea le-am mancat sa ramanem prieteni, bufnita se intoarce acas si ai ei is mancati.:) - pentru fiecare a lui e cel mai frumos... cand zic Capri eu ma gandesc automat la mk1.... da sa stiti ca si celelate is frumoase :)) |
http://www.agvis.ro/Ford-CAPRI-de-va...0687OC23282756
ce ziceti? ii de vanzare. eu zic ca e foarte frumos fata de monstru ala cu 5000. |
frumoasa poa sa fie ... si la banii astia se merita
|
E foarte misto masinuta, iar pretul e corect, dpmdv, pentru Romania.
|
a aparut un mk1 la vinzare http://www.bestauto.ro/ford/capri/co...e=2200&tabid=1
|
nu-i urata,2800 nu e de fabrica la mk1 din 1971 daca stiu eu bine....
|
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning