![]() |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
|
Quote:
|
Majestatea NINJA cu sabie fermecata...:peace::peace:
E plecat rau asta.. |
Salut. Stiu ca e cafenea aici dar este interesul vostru sa va dau un link cu cauciucri de iarna pe 17 18 19 si 20 de inchi. Sunt in stare foarte buna cu dot 2007 2008 si 2009 aproape noi. https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...ml#post3889199
P.S. Aleks nu e concurenta cu tine caci sunt marimi foarte mari pt iarna. Pusr si simplu am luat un camion cu 100 de cauciucri in el si vreau sa le dau rapid :) |
1 Attachment(s)
Quote:
Acum ma intereseaza unde s-ar face sablare sau-si vopsire in camp electrostatic. ( daca exista in zona, la bucuresti stiu de Spanachi Mihai, Srz. ) |
Quote:
|
|
Quote:
|
Deja stiu tot filmul :))
Oricum...la IMAX il vad!!! |
Fast five o sa rupa normele ... :twisted:
|
3 Attachment(s)
Cine locuieste pe Mioritei si Banca Nationala cu siguranta au auzit si simtit azi bubuitura si suflul exploziei..
Mare necaz pe capul oamenilor acum de sarbatori..:sad::sad: |
s-au zguduit toate blocurile din jur, mare necaz te gandesti ca evacueaza tot blocul pentru ca nu se mai poate locuii in el :| ce flacara , doamne fereste
|
Doamne fereste...in prag de sarbatori...
|
INTRADEVAR CRED CA E CEL MAI RAU LUCRU CE SE POATE INTAMPLA CUIVA IN PRAG DE SARBATORI!!!!
PS: CU OCAZIA SFINTELOR SARBATORI DE IARNA VA DORESC MULTA SANATATE SI FERICIRE !!!! UN CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI !!!! |
SARBATORI FERICITE SI MULTA SANATATE LA TOTI COLEGII:!::!::!:
|
Fie ca sarbatoarea sfanta a Craciunului sa va umple casa de dragoste, lumina, fericire si liniste sufleteasca! La multi ani. Craciun fericit!
|
Sarbatori Fericite !!!
|
Sarbatori Fericite tuturor si un An nou plin de bucurii:X:) succes in tot ce va propuneti.Craciun Fericit!!
|
Craciun Fericit tuturor alaturi de cei dragi:)Va uram de la focsani
|
Sarbatori fericite si Craciun fericit alaturi de cei dragi si de familie ! Un an nou plin de bucurii , sanatate ca e mai buna decat toate , multe realizari si sa auzim numai de bine! Un calduros La Multi Ani! Si drumuri libere!
|
Craciun Fericit tuturor plin de liniste alaturi de cei dragi!
|
Sarbatori fericite alaturi de persoanele dragi, si multa da` multa sanatate!
|
Clubul sportiv auto-moto Crazy Team Racers Onesti si Crazy Customs Onesti va ureaza Craciun Fericit tuturor si cat mai multe realizari in 2011...
|
1 Attachment(s)
eu si renul meu va uram sarbatori fericite :))
|
Crăciun liniştit să aveţi
Renul ăla albastru e bun :lol: |
Sarbatori fericite la toti bacauani!Sa aveti parte de tot ce va doriti si impliniri sufletesti.
|
Craciun Fericit ...Tuturor!!!
|
|
la noi cand se face ca eu vin
|
Lasati urarile si alaturati-va boicotului!
|
Originally Posted by criminales View Post
https://www.youtube.com/watch?v=QHpVTgX2kRQ puteti asculta in timp ce alimentati aceasta melodie |
SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU CU TAXE FOARTE MICI!!!
|
Quote:
|
Haideti inca unul pe 30.12.2010 la ora 15:00 in parcare la stadion.
Nestiind de acest forum in paralel cu 6 masini am blocat Petromul de pe linia 14. si a fost un total succes, au preferat sa-si inchida pompele decat sa ne mai alimentez emasinile si sa ne numere banii. Solutii dupa ce alimentezi: - te duci la baie; - nu-ti mai amintesti pinul la card; - stergi geamul si farurile; - cauti un cos de gunoi sa arunci ceva; - tii furtunul de alimentare, apesi o data pe clapita si il lasi sa mearga motorul la aparatul de pus benzina in gol fara sa alimentezi; - cauti un produs prin magazin; Cei care nu au masina se pun la coada sa cumpere o guma, ca sa blocheze casele!!! https://forum.4tuning.ro/80-bacau/229...ie/page-2.html https://www.facebook.com/event.php?ei...433733&index=1 |
Old 28-12-10, 23:54 #858
Quote:
|
Daca astia cred ca stand in cur nu se intampla nimic sa se dea cu capul de pereti si vezi ce rezultat obtin si nu-si mai dau cu parerea.
Nu vreau sa fiu eu ala rau acuma dar hai sa fim seriosi nu ajuta cu nimic astfel de postari? doar daca de meserie e vanzator de petrol!!!! |
foarte bine faceti sa speram ca o sa fie si ceva rezultate....poate la anul..pina atunci un an nou fericit la toata lumea si nervi de otel in trafic
|
colegii de la bacau acelea au fost vorbele unui mare om de afaceri in domeniul petrolier
santos a postat ce i sa zis de catre acel magnat dupa emisiunea de la realitatea la care a fost invitat mesajul era ca si au luat panica si e timpul nostru sa trecem la atac ca hienele pe ei |
La Multi Ani la toata lumea! Un an nou mai bun si cum vi-l doriti!
|
La multi ani tuturor si multa sanatate:!::!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning