Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

patriotu90 24-07-06 17:46

Re: Comentarii lucrari!

balta arata ciudat ... sunt doua intercoolere??? ... k park ala de jos e mai lat decat ala de sus ...

ra2 24-07-06 17:49

balta stu...nush cum naiba sa o fac....si e un intercooler....da ala de sus e mai intunecat in partzi

Dirty Pusherman 24-07-06 21:48

2 Attachment(s)
ford gt...

patriotu90 24-07-06 21:55

puteai sa faci reflexii pe spoiler si prag ... jantele nu se potrivesc deloc pe tipu asta de masina ...

Dirty Pusherman 24-07-06 21:57

stiu...am cautat toata ziua jante...chiar vroiam sa le las pe alea originale...
macar nu am pus croame sau spinnere cum ar fi pus altii in locul meu...

Reme 24-07-06 21:58

Quote:

Originally Posted by Dirty Pusherman
ford gt...

mie imi place cum e realizat!

Ace Axel 24-07-06 21:58

cam descentrat spoileru ...si park nu are kair aceasi culoare cu masina...si nu cred k s-ar potrivi spoileru oricum deorece ramane o buza deasupra... parerea mea :P

Dirty Pusherman 24-07-06 22:01

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
cam descentrat spoileru ...si park nu are kair aceasi culoare cu masina...si nu cred k s-ar potrivi spoileru oricum deorece ramane o buza deasupra... parerea mea :P

pai...vezi tu...am schimbat culoarea masinii...si e cam aceeasi...parerea mea...:rolleyes2
si cum dreq e descentrat nu stiu...si ce are daca are "2 buze"? am mai vazut asa...dar nu mai stiu unde...
oricum mersi...

frost_dani 24-07-06 22:18

2 Attachment(s)
o noua lucraee de a mea...e in progres...comentati pana acum..:rolleyes2

Reme 24-07-06 22:35

1 Attachment(s)
preparati-va!

Oxide 24-07-06 22:36

2 Attachment(s)
aha...nicee...;)...uitatzi ink 1 lucrare d a mea...in FFFFFFFFFFFFFF mare progres...:lol:...mix d c&p shi brush...ink nu se vede brushu`...tre sa termin cu c&p-u`...;)

Cristi T 24-07-06 22:40

o lucrare slaba dea ta, ai trecut cu aripa fata peste portiera,de ce neagra cand masina e metalizata toata,de ce doar un far aprins :)

Oxide 24-07-06 22:55

Quote:

Originally Posted by Cristi T
o lucrare slaba dea ta, ai trecut cu aripa fata peste portiera,de ce neagra cand masina e metalizata toata,de ce doar un far aprins :)

OMULE........II IN PROGRES...CITESHTE BINE....AM SCRIS K II IN FFFFFFFFF MARE PROGRESS!!!!!!!!!!!!!:)

Most_Wanted 24-07-06 23:25

REME .....jantele sunt luate de pe un seat nuh ...facut virtual .....sau nush sigur daca de pe un seat dar oricum e de pe o masina virtuala .....na ca si eu te am turnat ....its a joke :peace:

frost_dani 25-07-06 00:01

da la mine nimic..???

All times are GMT +2. The time now is 06:46.

- Copyright 2026 4Tuning