![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
balta arata ciudat ... sunt doua intercoolere??? ... k park ala de jos e mai lat decat ala de sus ...
|
balta stu...nush cum naiba sa o fac....si e un intercooler....da ala de sus e mai intunecat in partzi
|
2 Attachment(s)
ford gt...
|
puteai sa faci reflexii pe spoiler si prag ... jantele nu se potrivesc deloc pe tipu asta de masina ...
|
stiu...am cautat toata ziua jante...chiar vroiam sa le las pe alea originale...
macar nu am pus croame sau spinnere cum ar fi pus altii in locul meu... |
Quote:
|
cam descentrat spoileru ...si park nu are kair aceasi culoare cu masina...si nu cred k s-ar potrivi spoileru oricum deorece ramane o buza deasupra... parerea mea :P
|
Quote:
si cum dreq e descentrat nu stiu...si ce are daca are "2 buze"? am mai vazut asa...dar nu mai stiu unde... oricum mersi... |
2 Attachment(s)
o noua lucraee de a mea...e in progres...comentati pana acum..:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
preparati-va!
|
2 Attachment(s)
aha...nicee...;)...uitatzi ink 1 lucrare d a mea...in FFFFFFFFFFFFFF mare progres...:lol:...mix d c&p shi brush...ink nu se vede brushu`...tre sa termin cu c&p-u`...;)
|
o lucrare slaba dea ta, ai trecut cu aripa fata peste portiera,de ce neagra cand masina e metalizata toata,de ce doar un far aprins :)
|
Quote:
|
REME .....jantele sunt luate de pe un seat nuh ...facut virtual .....sau nush sigur daca de pe un seat dar oricum e de pe o masina virtuala .....na ca si eu te am turnat ....its a joke :peace:
|
da la mine nimic..???
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:46. |
|
- Copyright 2026 4Tuning