![]() |
Re: My KYS !!
3 Attachment(s)
Tu de unde stii :))
Mosu' a venit cu darul : 2DIN Kenwood DDX6034 !! |
Quote:
p.s. craciun fericit si la multi ani kYS.ule...;) |
Sarbatori fericite Cosmine , tot binele din lume !
KATANA TEAM te saluta ! |
2 Attachment(s)
buna investitia :D,si pe la mine a trecut mosu(saptamana trecuta cu un alpine)
si inca ceva ce mi s-a parut tare pentru logan http://www.**********/catalog/593096...an-as8101.html dedicata logan (dvd,navigatie etc) |
1 Attachment(s)
Acest 2DIN include NAvigatie, TV,DVD, MP3,Divx, Blutooth.......
Valex, salut cu respect baietii de caracter din Piatra Neamt :) |
super tare, cat a costat jucaria asta ?
|
un echipament de genul, costa nou, cam 3200 ron. Eu am dat 2500 ron.
|
Sarbatori fericite Si multa sanatate KIS-ule....Si speram ca la anu care vine sa te vedem cu mai multe modificari la masinuta...
|
ooo, "E" ceva bani :D sa il stapanesti sanatos, SARBATORI FERICITE !
|
My KYS !!
La multi ani si un 2012 plin de modificari si tunerittttt 8) !!!!
|
Hai la multi ani si toate cele bune ! Sa ne vedem in anu viitor mai sanatosi si cu mai multa minte si rabdare ca parlamentarii nostri au grija sa ne creasca peri albi cu gramada :rolleyes2 .
Distractie placuta 8)Hai la multi ani si toate cele bune ! Sa ne vedem in anu viitor mai sanatosi si cu mai multa minte si rabdare ca parlamentarii nostri au grija sa ne creasca peri albi cu gramada :rolleyes2 . Distractie placuta 8) |
20 Attachment(s)
La Multi Ani , tuturor !
Fiind soare ca de primavara, am scos masina putin la pozat ! primele cadre pe 2012 ! |
Quote:
|
cam... prea frumoasa nea Cosmin , defapt are un defect e prea rosie :)) , superba bafta in continuare nu prea cred ca mai ai ce modifica inafara de ... mecanica :))
|
Masina o vazusem pe forum si mi-a placut dar intamplator am vazut-o si in Mol de pe sos Pantelimon si atunci am sesizat ca este superba, felicitari proprietarului, este deosebita.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning