![]() |
|
Re: Club CIELO
Dar eu vreau turcuaz... imi place la nebunie culoarea aia (asortata cu niste neoane de aceeasi culoare), unii sunt de parere ca e culoare tiganeasca :(
Daca fac etrierii cu vopsea normala si nu speciala pentru etrieri or tine pana in iarna ?! |
eu zic ca tine cateva luni.... eu zic mai bine sa incerci cu vopsea care rezista la temperaturi mari... pt tobe, pt sobe (da, e o vopsea care se da pe sobe si nu se cojeste, dar nu stiu ce culori gasesti...)
si nu turcoaz :lol: dar pana la urma, e alegerea ta, ce iti place tie :) |
D-aia nu aleg o culoare speciala , sunt 99% ca nu gasesc nuanta .
Eh , dupa ce vopsesc etrierii , daca se vede urat ii revopsesc... Apreciez incurajarile tale :) |
1 Attachment(s)
Pentru ce sunt celelalte butoane?
|
cred ca sunt pt oglinzi electrice... dar de unde e poza?
|
4 Attachment(s)
:d E Misto Tare Clubu Asta!!!!! Ma Bucur Ca Exista Asa Ceva !:d:d:d:d:d:d:d
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
oricum e aiurea rrau interiorul...obosesti de tye ia naiba...plus ca daca te uiti are fire ceva stil "dacia" intre usa si prag...se vede acolo pe la clapa de la deschiderea capotei cum sunt vreo 3-4 fire...care se vad aiurea..
|
Sal...
Care zicea ca am murit :)) Faza e in felu urmator Hostu a expirat site-ul e down fac tot posibilul sa fac rost de host si de un back-up la site-ul vechi in rest toate bune Ps... Am schimbat placutele de frana originale la 80 de mii de km si am pus unele noi dupa 200 300 de k cand pun frana scoate un sunet urat stie cineva care este faza? Ms Mult:rolleyes2 |
ce placute ai luat, ce marca? de la placute iti face asa... e ca un huruit sau scartait?
|
am uitat cum le zice am dat cam 60 ron pe ele o cutie albastra
P.s parca piagio sau ceva de genu :-":-P |
Quote:
|
nu mai tin minte ma e de masina nu de scutere :))
|
Quote:
|
ii salut am fost cu ei la peshte sambata si duminica aproape de peris :D
pe 15 mak sa imi pun jate OZ sau KM sa vedem ce bani fac rost o sa pun poze:D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning