![]() |
|
Re: E30 - [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
o sa incerc s-o menajez o perioada doar ca ..
ptr asta am luat-o :lol: si da, asta-i spuneam si eu lu ripu aseara.. ca pana la urma e normal sa faca asa.. mi-e un pic mila de ea .. aseara am incercat rondurile cu un m3 e36 :X viata .. destula putere s-o dai cum vrei tu .. magic => we need more hp :D |
am si eu nevoie de furtunu de la calorifer,de la urs,azi cred c-o sa-i fac poze,furtunului,apoi,sa vedem pe unde naiba-l gasesc si eu ..
ca mi-a crapat.. :( sper ca din cauza lui sa mearga asa prost masina .. . :/ |
hai fa rost d furtu aia mai repede ca am vb cu masina ta cand am trecut prin victorie aseara...si e suparat p tine....:)...scoate d acolo...si hai cu noi noapte...ai vazut cum pierdem timpu pana diminiata ;)
dooorriffftooooooo ;) |
imi place ce faci din urs,progresezi pe zi ce trece...bravo!
|
Eeee...lasa ma..ca mai ai putin pana la perfectiune. Asta e, o sa mai treaca o vreme pana o pui pe toata la punct, dar asteptarea va merita. Multa Bafta.
|
vezi ca perfectiunea nu poate fi atinsa.. :)
se pare ca rezolvarea era sub nasul meu, o sa iau furtunul dp motorul de 2.0 ... daca tot nu-l cumpara nimeni :D apoi,pauza,n-o mai chinui,n-o mai folosesc, o mai bibilesc lejer si ieftin, imi revin cu banii dupa toata nebunia asta.. si ala e.. :) dup`aia continuam .. neaaparat articulatie nou tot suspensie.. ca intr-un final sa ajungem la kit-ul de mult asteptat , apoi vopsitorie .. |
Kit ///M ? Si ce culoare ? .... sa vina cat mai rpd :twisted:
|
Quote:
|
cum mai cu viata?:D.... eu cred ca se referea ca vopseste kitul in culoarea masinii ... sau vopsesti toata masina din nou?
|
dap,tot laguna seca
n-o sa fie mtech2 .. desi alegerea e grea si inca nu e facuta de fapt.. alegerea.. n-as merge pe mtech . numai din prisma faptului ca sunt mult prea multe.. la modul ca foarte,foarte multi oameni deja au senzatia ca ursu asa vine din fabrica, pardon,ca toti ursii ,asa au venit din fabrica, cu mtech2 .. vreau ceva un pic mai ... , rar :D stiu bine ce vreau :D daca or sa fie bani si sper eu sa fie, atunci, desi vine vara , vreau s-o vopsesc din nou .. ca s-a dus pwlii de suflet vopseaua .. cu chei cu plm .. p.s: ptr mecanicosi valabili masinii i s-a spart un furtun .. cel de la calorifer spre plm habar n-am in fine un furtun de apa cu toate astea masina merge prost in 4-5 pistoane, dar merge.. are cineva idee care-i treaba ? adica are cum sa aiba vreo legatura furtunu cu mersu in 4-5 pistoane ? o fisa o bujie ? sa se fii udat? |
scoate si tu bujiile si curatale si verifica fisele...incearca si cu alte buji poate ai sa imprumuti de la cineva...cn stie poate nu merge vreuna...
|
Quote:
Sa intelegem ca vrei sa fi cat mai unic,:lol:;) este foarte bine acest lucru,deoarece iti individualizezi masina ! Sa vedem ce surprizee ne pregatesti ,bafta cu ea si la cat mai multe rondurii :twisted::twisted::twisted: ! |
Unde ai fost cumetre in P Tapului...acolo are si nasi'miu Cosmin (cu STI) niste vile ? :)
|
nu are de unde sa stie unde a fost pt simplul fapt ca vila n-avea nume :D daca tin bine minte, era pe undeva pe o strada mai din DOS, dupa ce treceai de o biserica (mergand pe dn) pe partea stanga era un magazin in forma de ciuperca (fara mishto :D), iar vila era p strada de dinainte de magazin... daca se intelege ceva din ce am scris :D
|
Quote:
revenind la urs.. asta seara l-am tractat pana-n drumul taberei .. :) e pe maini foarte bune .. speram ca maine seara sa fie gata de ..... actiune :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning