![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
la anul cred ca o sa fie tot asa pentru ca nu toti avem incredere in ce spune boc si la anul putem avea acelasi motiv "nu sunt bani" cine o sa vina la anul o sa fie cei care sunt la o distanta de maxim maxim 200 km sau iti pasionati de excursii la munte(mare) acestia au fost si anul trecut. pana la urma cred ca o sa imi cumpar kia sau opel in cel mai rau caz ca aia stiu sa faca coloana de masini si sa blocheze traficul:twisted: |
Quote:
Cam atatea informatii as putea sa iti dau ... in rest toate bune si frumoase daca ai rabdare sa mergi vreo 30 de km cu maxim 20 km/h! p.s. Da-mi un PM cu un nr de mobil de-al tau ... sa vorbim poate ne vedem la un suc in Brasov! :hug: |
Deci sa amanat pana la urma ?
|
cu gaura in podea :P , dar vin si eu la brasov :D daca se mai tine :-s
|
Pai am zis sa amanam pana la sfarsitu luni ca poate mai face lumea rost de bani,altii repara gaurile din podea si ne strangem mai mult de 3 masini,macar 4:???:
|
Eu n-am sa mai pot sa vin anul acesta :)
Va veti duce... :| |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ramane pe sfarsitul lunii cu posibilitatea schimbarii locatiei |
Salut si ma scuzati " ca acum m-am trezit" ca sa zic asa,de curand am achizitionat 2 tico ,1 pt mine si 1 pt tatal meu si as dori sa va intreb cum pot obtine sigla si titlul de Membru al Clubului Tico ? :)
|
Quote:
le poti obtine prin activitatile tale fata de club |
Quote:
|
Quote:
eventual o pui si la incarcat CU CAPACELE DESFACUTE!!! ps daca ai grija de baterie te tine mult si bine(pe mine ma tinut 8 ani) |
Quote:
(posted by mobile) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning