![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
:)))))) tare asta
|
Aseara am primit unda verde pe motivul ca sunt nesimtit si ca sunt obsedat de sex.
Nu stiu ce inseamna sa fii obsedat de sex... Orice gagica gaseste motive de dat papucii... but none of them are real. :x |
Quote:
|
inseamna ca nu m-a cunoscut pe mine :))
norocoasa :) |
De 2 ani. Se racise insa situatia de 2-3 luni.
Eu? Trist? Neah. Poate dezamagit de cuvintele pe care le-a folosit pentru etichetare... o credeam cu bun simt. :) In rest: in orice rau exista un bine. In cazul meu: unda verde pentru pasaret nou. :) Pot spune ca merg pe principiul asta, acum: "El si cu ea stau pe marginea prapastiei. Ei i se facu cald. El ii facu vant." |
De gasit motive pentru a da papucii ... sunt cele mai tari :)... si mie mi-a dat niste motive ... de te doare capu .
Ca sa va mai destindeti putin ;)... https://www.youtube.com/watch?v=1yJG1...eature=related stand up comedy cu trupa Deco :) ... |
1 Attachment(s)
Auditie placuta...
|
asta cu obsedarea de sex e tareeeeee,probabil e varianta feminina a lui al bundy :lol:
p.s. as zice ca imi pare rau pentru pierderea ta,dar nu-mi pare,e mai bine asa ,crede-ma ;) |
Quote:
Gabi, imi pare rau sa aflu, si motivul este chiar ciudat si banal, caci nu parea genul de fata.... :-P |
Quote:
|
Baieti, eu cred ca aici este alta treaba (in ceea ce priveste problema cu obsedat sau nu de sex): niciunul din voi doi nu si-a gasit persoana pe masura, cum nici una din cele doua (a lui Mustang si a lui Mihai) nu si-a gasit "nasul".
Si nu o spun ca rautate, dar sunt oameni si oameni, cu dorinte si dorinte si pasiuni si pasiuni. Nu toti sunt amatori de sex, dar asta nu ii face oameni rai sau banali. Si fiecare isi are "perechea", ca sa zic asa... |
In experienta mea am aflat ca oricat de cuminte ai fi.. o si ietzi ca te-a inselat iar apoi ea zice ca tot barbatul e vinovat!!
|
"nasa" am gasit-o dar am ales sa ma intorc la fosta decat sa incerc o relatie cu ea. am "tinut-o" 3 luni si apoi m-am aruncat in bratele fostei...:sadblinky stupid me....
|
eu stiu alta treaba,fiecare isi gaseste fata/femeie dupa putza lui :D (sper sa nu se considere obscenitate sau mai stiu eu ce)
|
Afirmatia ta coincide cu ce am spus eu mai sus... Nitzel... Sau in termeni bruti, altfel spus! :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning