![]() |
|
Re: Chat
u esti ceva jack clouseau ma danutz? detectiv "fara numar" ? :P:P
|
bine ma...danutzu m-ai urmarit pentru ca te-am lasat...aveam chef de plimbare si distractie...ca m-ati fi pierdut de mult inca m-am si oprit pe ici pe colo ca sa ma ajunge-ti , spune toata varianta. in cartodrom de ce n-ai venit sa dai ochi cu mine?
asa si piry marele jmecher ca si atunci cand m-o facut sandilau si cand sa-i bag 2 in bot o plecat ca are treaba la firma. meri ma da-mi pace. in legatura cu suciu...ii transmit salutari. |
batausilor... Cum ar fi sa nu povestim despre altceva. Nu de alta da nu stiu cati vor sa auda povesti fara sens
|
=))))))))))))))))))))) ma dacia wrc nu am plecat la firma ca era 8 seara, ci pe circuit.
|
am gasit un nou lok de drifturi;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Poze
unde ti-ai tapitat scaunele si cu cat?
|
la oradea 800eur
|
misto audi :D
da 800 de euro scaunuele.... hmm un pic mult...nu cumva ii un 0 in plus?? |
la 80 de euro nu cred ca stii tu pe cineva sa puna piele.
in someseni pune la 300euro musama si numa pe scaune asa ca mai gandeste te inca o data ce spui!!!!! |
scuze, am crezut ca cu 800 de euro le-ai cumparat
|
in sanicoara sunt 600 euro ceva scaune de piele pt audi....si sunt acolo de prin vara :P la pretu ala tot acolo cred ca au sa fie si de acuma incolo :P
|
da omu zicea de tapitzat mah! nu de cumparat tot scaunu!!! alea din sanicoara is de focus, da oricum is exagerate ca pretz
|
dody la nelu le-ai tapitat ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning