![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
4 Attachment(s)
eh asta e ... eu ti-am spus parearea mea si acum [on-topic] pls comment
|
da leeloo...misto masina eu am vazut o mik selectie aiurea dar cred k ai uitat tu la bara fatza jos da e misto masina....imi place mult
|
bv leeeloo..scoate abtibildele alea doua(star force si extreme ride) si o sa ai o masina f buna...bafta la concurs
|
4 Attachment(s)
asa dori sa se faca un pol intre aceste 3 masini ... ...doar dc se poate si doar dc se vrea.................dar sa se catalogheze cu masina X Y si Z asa e cel mai corect multumesc anticipat
|
battle sebi2 sunt de la 5 in sus dak am inteles eu bine ...nuj exact
|
nu mai stiu nici io exact da avand in vedere ca aceste masini sunt concepte ...fiecare in viziunea lui io zic ca sar putea un battle ...rog pe gabi poate face unu ...
|
2 Attachment(s)
a 2-a masina tunata de mn....doamnee sunt bot rau de tot sa-mi ziceti shi mie greselile pls shi care e faza cu culoarea ireala :| k nu o inteleg deloc :(
|
acu vazand poza cu conceptu ala mazda pot sa zic k frost nu a copiat de pe un vt.scuze pt k te-am invinuit degeaba
|
Ma nene, chiar asa de rau ati ajuns ? Nu mai poate omu' sa vina beat acasa, sa adoarma linistit, ca tre' sa va stearga voua mesajele ? Cine nu stie despre ce e vorba, e rugat sa stea in banca lui si cine nu poate sa-si stapaneasca tastele, e rugat sa-nvete s-o faca, altfel trecem la pedepse si, credeti-ma, nu vreti asta.
sebi: raspunsul la cererea ta e NU, pentru ca: 1. un battle de grup se desfasoara dupa anumite reguli; 2. un battle de grup se desfasoara daca sunt minim 5 participanti; 3. tu ceri sa se faca pollu' cu optiunile X, Y, Z, da' lucrarile sunt postate pe topicu' asta, fiecare de cel care le-a realizat, asa ca... unde-i greutatea aflarii realizatorului? Continuati ontopic, adica rezumati-va doar la A COMENTA LUCRARILE POSTATE! Nu mai faceti pe detectivii daca nu sunteti siguri pe ce spuneti. |
Re: Primele lucrari in photoshop!
Quote:
|
2 Attachment(s)
un seat concept ...................
|
2 Attachment(s)
corsa de la challenge....
|
frumos omb da jantele is prea luminate
|
puteai sa ami finisezi aerisirile de la spoiler ... oricum misto ... pakt k nai participat...
|
Quote:
|
sebi2 => Ti-am explicat cu battleul... tocmai de aia nu am eu chef. Ontopic la masina ta : Personal imi displace profund... ce e cu bara fata ? Cum a zis si DJul e de alta culoare si pe deasupra nu inteleg ce se vede LANGA bara ( partea dreapta...). Sa zicem ca ar trebui sa lucrezi mai mult si bafta ... In opinia mea ai mai avansat ...
|
a mai evoluat ca idei ref la VT...dar ca "manopera"....mai e de lucru...oricum...nu dau cu paru...nici unu din noi nu lucreaza perfect..aproape nici unu :D :D :D..toti facem greseli ;)
|
2 Attachment(s)
Opel Vectra...place ?
|
pleoapele nu au aceeasi forma si sunt ireale ... puteai sa mai lucrezi la reflexia laterala ... aripioarele de sub spoiler nu mi se par simetrice ... puteai sa mai lucrezi la reflexii la plasa (umbrele sunt bune) ... in rest e oke ... bafta'n continuare ...
|
4 Attachment(s)
........................................
|
mishto wlady imi place cum tunezi...;)
|
Multumesc pentru comentari :wink: ... continuati ... vreau sa stiu CE E GRESIT :d
|
2 Attachment(s)
pls comment . asta e f:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ata =>> ca v-a urma si spatele :D
|
hahaha ce tare....super tare leeloo...dar mi se pare cam plat troliu ala....
|
Quote:
|
Quote:
E pentru ultima data cand ti se mai spune: 1 (UNA) MASINA / ZI ! Nu un post, O MASINA ! |
2 Attachment(s)
asta e opelul pt battle ,totul in afara de jante plasa si bg e facut de mana
ce parere aveti ? |
2 Attachment(s)
leeloo: 1. ce e cu zona aia dintre roti asa? nu ar trebui sa fie mai umbrit sau ceva...in schimb este...gri.2.axul e cam stramb(ex: linia trasata de mine) plus ca este prea jos. ala ar trebui sa vina la jumatea rotilor.3.la vinyl acolo ar trebui o dungutza la portiera. atasez o poza sa intelegi mai bn. nrk
|
2 Attachment(s)
vw eos:arrow:
|
@ LeeLoo...foarte frumos,u`re headin` to tha top :),creste putin contrastu zonelor alora evidentiate de TKZ si e ff ok,si las`o mai moale cu carboanele ca nu au inca,cruiserele politiei asa ceva :)
@ra2...foarte frumos si aici,trebuia sa reselectezi reflexiile si sa faci ceva cu ele,ca asa se vede cam noobish schimbarea de culoare,oricum fff buna lucrare bro...keep it up |
2 Attachment(s)
350Z ..........cateva modificari;)
|
jenti plate.*****isu pe usi ireal..ai vrut sa acoperi geamul ala mic da tia iesit foarte prost..si la prag sunt cateva probleme,,cam atat(parerea mea)
|
Quote:
|
OBM masina e tare....dar kre va tine sa faceti un tutorial video..cu brushul...sa stie lumea cum le faceti si trick'uri folositi ..stiu k nu trebuie spuse chestiile astea...dar cred k o sa fie interesant ce parere aveti ?spun asta ...celor mai experimentati ...k poate invata toata lumea brushul..si numai e nevoit sa decupeze tot felu de poze :)
|
2 Attachment(s)
.....................................lipsa de ocupatie :D
|
sebi 2...vine cam ciudat botu:rolleyes2 :rolleyes2 sau poate ma insel???:shock:
|
nu e 100 % brush..a adaugat botu de la alta masinutza ..asa'i ? :>:> :evil::twisted::evil:
|
si mie mi se pare k e luata dupa alta pt k se cunoaste la imbinarea cu caroseria:lol:
|
pai e botu la alta masina .....da in rest e facut de mine ....va place ...ca mie nu:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
|
- Copyright 2026 4Tuning