Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

tabokubmw 07-12-12 15:13

Re: Masina Mea Virtuala V2

1 Attachment(s)
Azi am demontat Stopurile si Farurile Care le-am trimis la m0tzu pentru a le face lupa galbena si stopurile full-red.

Aazi am dat comanda la :
*Ulei+set de filtre(benzina,polen,ulei,aer)
*Placute+Discuri si Etrieri de 2.8

Sper cele mentionate sa ajunga cat de repede sa le montez:)

-----------------------------------------------------
CT 93 BRG-Mersi, ca masina de zi cu zi am specificat ca va fi Beetle-ul.
dms28-Mersi.
Plesa-Mersi.
balint-Frumoasa MAzda:X
----------------------------------------------------
Luni vor ajunge numerele noi:)
Inca o poza fara faruri:)

jurec10 07-12-12 15:18

7 Attachment(s)
Salutare....nu am putut posta pt ca am avut niste probleme cu netu.

Dar am muncit cu spor...

AE86:
Mi-au sosit luni toate piesele si azi dimineata am reusit sa montez radiatorul si sunt aporoape gata mai am de montat evacuarea!

Am sa va pun si pozele promis cu pista+modul!
__________________________________________________ ______________
Nu pot sa va comentez la toti ca sunt prea multe de comentat dar va urez bafta tuturor!

balint 07-12-12 15:45

1 Attachment(s)
Mda din cate se vede nu am gasit toate neregurile:sad:
Am vrut sa ies sa ma plimb cu masina si ...
Motorasul la farul din stanga credca e cam defect :lol::lol:
Attachment 2631578
:arrow:Jurec - Am sa vin si eu daca se poate (ps : nu imi merge harta tot la fel imi apare normal nu e mod -iarna :cry:)
:arrow:Tabok - Mersi ! ;)

jurec10 07-12-12 16:01

Descarca modul care l-am pus eu!

Cred 07-12-12 17:20

5 Attachment(s)
dms28 - Nu am bani de treceri in 4 prezone si de jante. :sad:
balint - Frumoasa Mazda.

La hala a ajuns un BMW E38 masina de servici. :P
3.9L V8 turbodiesel
An fabricatie: 1998
Kilometraj: 140,000
Stare foarte buna de functionare
Jante de tabla
dublu climatronic
Memorii scaune
xenon
TV navi
mahon
4 geamuri electrice
telefon
tempomat
comenzi volan
abs
esp
ETC.

R.Equinox 07-12-12 18:52

5 Attachment(s)
Buna seara..Revin si eu niste vesti.

Au ajuns jantele la 13:37...Imi place mult cum arata...(stiu ca intra in pamant janta dar e de la joc)
Attachment 2631638
Cauciucurile au ajuns la 17:05..Sunt foarte multumit..
Attachment 2631639
400E-A meritat din plin..parerea mea..
@Grid28-Asteapta-ma putin sa ma organizez cu banii..in caz de nu am banii...il poti da in continuare..
@sYdanyel-Sa stii...chiar deloc!...App..Am niste faruri..facute de mine..modificate etc..cu o pereche de semnalizari tot facute de mine..Daca te intereseaza..la pretu de 120E amandoua...ne auzim..Arata vine Volvo!
@tabokubmw-Frumoasa achizitie..daca o sa vrei pe viitor niste faruri pe comanda...anuntama!...
@CT 93 BRG-Prima abatere..Fabulatie...la preturile de la jante si gume..urmeaza a 2..si apoi a 3..apoi ..thread closed..
@dms28-Multe..Dar in timp le fac..bafta!
@Plesa-Ce bine arata e36:shock:..Multa multa bafta cu el!
@balint-Frumoasa achizitie..arata destul de bine..bafta cu ea!
@jurec10-Cand e concursu?..A iesit bine Toyota
@balint-Motorasul e stricat..sau e mult praf pe acolo!
@Cred-Se respecta firma..la ce consum are motorul ala:lol:

sYdanyel 07-12-12 20:03

1 Attachment(s)
:arrow:Cred : Mersi frumos ! :o
:arrow:tabokubmw : Bravo ma , arata bine e36 sa ai grija de el ! 8)
:arrow:CT 93 BRG : Sa ai parte de ea ! ;)
:arrow:dms28 : Mersi frumos , fi sigur ca o sa facem ! :twisted:
:arrow:Plesa : :lol: Multumesc frumos , imi place Bmw-ul bravo ! :D
:arrow:balint : E frumoasa , rugina o rezolvi tu .. si toate celelalte probleme , spor la treaba ! :-)
:arrow:jurec10 : Frumoase achizitii ! :D
:arrow:Cred : Frumoasa balena ! 8)
:arrow:R.Equinox : Ba , sa invarti jantele cu placere , sunt ce trebuie ! :twisted:
Da , vreau farurile !!! Multumesc :icon_kiss:bunch: !

Maine s-ar putea sa cumpar fetele de usi ! :D
Urc o poza facuta acum :arrow: :

jurec10 07-12-12 20:42

1 Attachment(s)
M-a chemat mama sa ii pun instalatia pe casa am pus-o toate bune si frumoase,mai sau prin casa mai una alta si cand sa plec:shock:
Poza facuta cu telefonu'
__________________________________________________ __________
Cred-sa ai parte de ea!
R.Equinox-rupe-i costumu' =))
sYdanyel-mersi!

AlexMxH 07-12-12 20:52

Salutari !
M-am gandit la o cale mai buna de a face bani , si am vorbit cu un tovaras din Romania si facem o afacere :D . Cumparam mai ieftine din Germania si le dam mai scumpe in Romania .
Sa trecem la subiect :
Plymouth:
- Pus pompa de apa , merge extraordinar !
Punto:
Curatenie in interior , curatat plafon etc..
Revin cu poze maine ca acum e seara.

Plesa 07-12-12 21:54

M-a sunat neamtu cu E38 cu nu imi mai da motoru. Maine caut pe la dezmembrari motoare V6 sau V8, iau orice functioneaza si e convenabil ca pret...
SE VINDE

KidForDrift 08-12-12 07:07

2 Attachment(s)
Azi Sky-ul intra la matuit! Multumesc domnului Plesa care mi-a facut din fibra aripile fata/spate:D
Cumpar Nissan 200SX / 240SX Zenki ori Kouki

Grid28 08-12-12 11:49

4 Attachment(s)
E30-ul M3 pentru Equinox l-am dat.. O sa caut altu
Am cumparat un Renault 12 din Franta de la un mos care a ingrijit-o cum trebuie, an 1972, 146.000km,motor 1.4 are niste probleme cu capota nu se inchide, si niste probleme obisnuite cu rugina.. Vad ca usa dreapta fata a fost lovita si vopsita cu sprayul cred :lol: Ma apuc sa o demontez, o aranjez si o bag la vopsit.. Planuri pt ea.. LOW! Golful este de vanzare, daca o vreti careva. :D
R.Equinox O s-ti caut un M3 mai vai de capu lui, te anunt cand dau de el !

KidForDrift 08-12-12 13:26

1 Attachment(s)
De vanzare: Vw Rabbit (MK1) vr6 2.8 , 202hp , FWD , 120.000km pe vr6`ele de la Bora. Pret 4500e cu tot cu jante si gume de iarna!

Este a lui Tomas. El este plecat in America...am auzit ca dupa face o sexcursie si in Japonia...:lol: S-a dus plm sa-si caute masina!

Cred 08-12-12 13:41

2 Attachment(s)
Multumesc baieti , astazi am curatat interiorul , portbagaju (nimic suspect :lol:)

Grid28 - Arata bine R12.

La Dacie sa montat o capota carbon , carburatoare orizontale , sa eliminat bancheta spate , urmeaza mici reglaje , montate numerele pe care le-am primt astazi si cam atat.

Plesa 08-12-12 16:20

2 Attachment(s)
Am gasit un V6 pentru Bmw, nu stiu exact de pe ce masina provine, o sa incerc sa imi dau seama la noapte cand o sa-l desfac piesa cu piesa sa-l curat.
Si daca tot am umblat pe la dezmembrari am facut rost si de o capota pentru Bora, care a primit Marti cauciucuri de iarna si cateva straturi de vopsea pe jante.

La masini s-ar putea sa fie ceva diferente de culoare deoarece am reinstalat jocul si a trebuit sa le refac de la 0.

Tis-ul 08-12-12 17:05

Quote:

Originally Posted by Plesa (Post 5278005)
Am gasit un V6 pentru Bmw, nu stiu exact de pe ce masina provine, o sa incerc sa imi dau seama la noapte cand o sa-l desfac piesa cu piesa sa-l curat.
Si daca tot am umblat pe la dezmembrari am facut rost si de o capota pentru Bora, care a primit Marti cauciucuri de iarna si cateva straturi de vopsea pe jante.

La masini s-ar putea sa fie ceva diferente de culoare deoarece am reinstalat jocul si a trebuit sa le refac de la 0.

n-am mai auzit de V6 pe BMW, indiferent de pe ce mașină provine.. aveți grijă ce fabulați, că nu știu dacă mai stă topicu' deschis până de Crăciun...

tabokubmw 08-12-12 17:06

Quote:

Originally Posted by Tis-ul (Post 5278083)
n-am mai auzit de V6 pe BMW, indiferent de pe ce mașină provine.. aveți grijă ce fabulați, că nu știu dacă mai stă topicu' deschis până de Crăciun...

Tis ai inteles gresit V6 PENTRU nu de BMW

CT 93 BRG 08-12-12 17:14

2 Attachment(s)
Salut baieti.Stiti ca am MAZDA RX8 ,dar nu era inmatriculata,dusa la ITP.
Ieri mi-am facut timp am dus-o la ITP,iar astazi de dimineata am fost sa-mi inmatriculez masina,si ca sa nu stau cu NR ROSII pe ea am inmatriculat-o direct cu numere definitive.MAZDA va ramane asa cum am luat-o ,cine stie niste praguri mici acolo si un eleron.
Caut masina pentru modificari in jur de 2500 E -3000 E.:!::!:

R.Equinox 08-12-12 17:40

1 Attachment(s)
Off
Azi mi-am distrus in totalitate jocu..In 30 de minute l-am refacut..cu tot cu moduri..in fine...
Am refacut masinile..dar..la GMC..am luat alta versiune mai complexa si mai buna..
Masina arata exact ca inainte cu exceptia jantelor si a gumelor..Acest mod nu le are numai jantele arata la fel..dar pe negru..si alte gume..
Va puteti imagina ca na..am facut un schimb si gata..

ONN
O poza cum arata acum GMC-ul...
Attachment 2632410

@Plesa-Am un prieten care are un 5.0 V8..il vinde la pretu de 450E..daca te intereseaza..spune..ca sa stiu daca il tine
@KidForDrift-Ce culoare ii dai?
@Grid28-Frumos Renault..bafta cu el..si ok..astept
@KidForDrift-Bafta la vanzare Tomas!
@Cred-va fi stil GORDINI?
@Plesa-Vat ca ti-ai gasit motor...un V8 suna mai bine=))
@CT 93 BRG-Nici macar regula 7 nu o respecti?..offfff..a 2 abatere...

drifter01 08-12-12 17:53

4 Attachment(s)
Salut.De cateva zile mi-am achizitionat un Nissan R33 GTS cu 2000 de Euro plin de rugina,fara motor,interior,bara fata,praguri,usi,capota portbagaj,stop dreapta,faruri si geamuri.Azi mi-au venit aripirle fata + capota de la chituit,suspensia sport,jantele si usa de la sofer.Maine s-ar putea sa imi vina usa stanga capota de la portbagaj,barile si pragurile si peste cateva zile o trimit la vopsit.Acum ma apuc de chituit toata caroseria si de slefuit o sa urc poze cu toata chituita mai pe seara.Astept pareri si sfaturi ce culoare sa o fac

balint 08-12-12 18:03

3 Attachment(s)
Da deci Equinox a avut dreptate are mult praf la motoras l-am curatat frumos si functioneaza perfect + a primit numerele definitive .. + ca azi am aflat ca numerele imi expirau peste 2 zile :lol::lol::lol: norocul meu :lol::lol:
Attachment 2632432Attachment 2632433
+ Informatiile despre motor .. cele promise
Attachment 2632434
este un motor de 1.6 L (98 HP) B6ZE
Maine i schimb finala neaparat!!!!:D

:arrow:Equi- uite ma ca a venit si la mine sapada :lol::lol: .. Si inca odata Mersi de sfat !:D .. Arat super fain GMC-ul ;);)
:arrow:Sydayel - Mersi :) ! La fel si tie ;) !
:arrow:Jurec - Trebe sa te chem si eu :lol::lol::lol: Vin si eu la concurs CU MAZDA :D:D!
:arrow:Plesa Spor la vanzare tata!8)8)
:arrow:CT 93 BRG - Mda subscriu ce a zis EQUI:???: ( Tot nu inteleg de ce ti-ai schimbat contul ?? :???::???::???::???:)
:arrow:Cred - Sa ai parte de ea ! ;);)
:arrow:Drifter- Ia-o mai incet facei prea multe intr-o zi ...
:arrow:Kid - Ce culoare o faci?? :D

Cred 08-12-12 18:16

1 Attachment(s)
Sa se stearga.

Cred 08-12-12 18:17

9 Attachment(s)
R.Equinox - Va fi in stilul asta (cea albastra)
https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.../page-445.html
balint - Am incercat.

Acu' 20 minute a venit BMW la hala , sefu a fost la o intalnire cu el.
Asa arata cand a plecat (jatele erau imprumutate pentru poze;) )

Si in final arata asa. :cry::x:sad:
Un TIR nu i-a acordat prioritate.

R.Equinox 08-12-12 18:20

@drifter01-...https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.../page-443.html /
Citestele omule!..Nu vii tu aici si te crezi Superman!
@balint-Ai vazut ca am avut dreptate..;)...Ma bucur ca iti place...bafta cu mazda!
@Cred-Aha..ok am inteles..
Pacat de masina..soferul e bine?

DariusAlexandru 08-12-12 18:31

Sunt ultimele posturi ale topicului(sper să mă înşel).Eu nu o să mai postez,nu are rost.
Numa' bine,salut.

Tomas_SlrR 08-12-12 18:45

Mie nu mi se pare corect ca din cauza a 2 tantalai sa inchizi topicul ... cei care nu respecta regulile numai trebuie bagati in seama :???: ... parerea mea ..

KidForDrift 08-12-12 18:54

Ori PUR si SIMPLU BANATI!

balint 08-12-12 19:19

Quote:

Originally Posted by KidForDrift (Post 5278230)
Ori PUR si SIMPLU BANATI!

Asta am propus si eu:???::???: .. dar nu e posibil ..:sad::sad:

CT 93 BRG 08-12-12 19:24

DACA NU MAI POSTEZ VA FAC FERICITI .SI ASA VINE CRACIUNU VA FAC CADOU CA AM DISPARUT DE AICI PENTRU TOTDEAUNA SPOR IN CONTINUARE !!
Rid3r*RaCe aKa CT 93 BRG SE RETRAGE DEFINITV CA SA FACA PE ALTI FERICITI ! SALUT.
RESPECT R.EQUINOX PENTRU TOT AJUTORUL ACORDAT PANA ACUM IN SLRR !

DariusAlexandru 08-12-12 21:20

^ Am mai auzit asta.Şi te-ai întors.
Faptele tale sunt pur şi simplu de grădiniţă.Crezi că dacă apari cu alt nume se uită totul?
Ok,să zicem că da,dar tu ai făcut aceleaşi greşeli.

Nici măcar nu ştiu de ce scriu eu treaba asta când tu,ai continuat să mă ignori de fiecare dată când ţi-am scris în posturile făcute de mine.
Tu azi vopseşti,mâine vinzi,poimâine cumperi.Promit că vb. cu adminii să-ţi facă un topic special,la o categorie specială numită SF,şi lasă-ne frate.

*A nu se înţelege că am ceva cu tine ca persoană,nici măcar nu te cunosc.Pur şi simplu nu respecţi regulile şi trebuie să fi sancţionat*

nyckmen 08-12-12 21:41

10 Attachment(s)
Buna seara...dupa o perioada in care am fost plecat in America m-am hotarat ca nicaieri nu-i ca-n a noastra Romanie.
Inainte de a pleca am vindut doar golful,Bmw fiind lasat in grija unui prieten.
Am adus cu mine in romania din germania ceva 4X4,si anume un Ford F-150 STV Raptor cu 0 km,416 CP,benzinar,6200 ccm(mai multe detalii in anuntul de mai jos),toate aste 63.000 euro,
Dar nu prea ma incanta jentile:(
Si saptm. asta am reusit sa-l imatriculez pe ro:)

Tomas_SlrR 08-12-12 21:51

Quote:

Originally Posted by CT 93 BRG (Post 5278268)
DACA NU MAI POSTEZ VA FAC FERICITI .SI ASA VINE CRACIUNU VA FAC CADOU CA AM DISPARUT DE AICI PENTRU TOTDEAUNA SPOR IN CONTINUARE !!
Rid3r*RaCe aKa CT 93 BRG SE RETRAGE DEFINITV CA SA FACA PE ALTI FERICITI ! SALUT.
RESPECT R.EQUINOX PENTRU TOT AJUTORUL ACORDAT PANA ACUM IN SLRR !

Frate nu are nimeni nimic cu tine ... crezi ca faci topicul mai vesel ca pleci tu ? nu ... dar tu parca prea te grabesti sa le faci pe toate azi ... inainte sa postezi ceva intreaba , uitate pe net , cauta , cere ajutor , cere parere la cineva pe mess de ex

quick_silver2 08-12-12 22:16

Ok,eu am ramas in urma destul de mult, ce aveti cu rider race?
care-i faza?:)

drifter01 09-12-12 00:52

3 Attachment(s)
Gata in sfarsit am terminat de slefuit,chituit masina integral ...astept pana maine la pranz sau mai pe seara sa vina comanda ,daca imi vine comanda la pranz masina deja seara o trimit la vopsit si sper ca pana vineri sa o termin la caroserie si interior,la motor mai astept pentru ca nu am bani momentan.Cam cu cat se vinde un motor de Nissan (RB26) ?

KidForDrift 09-12-12 08:03

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by drifter01 (Post 5278583)
Gata in sfarsit am terminat de slefuit,chituit masina integral ...astept pana maine la pranz sau mai pe seara sa vina comanda ,daca imi vine comanda la pranz masina deja seara o trimit la vopsit si sper ca pana vineri sa o termin la caroserie si interior,la motor mai astept pentru ca nu am bani momentan.Cam cu cat se vinde un motor de Nissan (RB26) ?

Prietene! Tu ai citit regulamentul?:???: Vii tu baietas si de ieri pana azi gata! OMULE! Tot ce faci tu necesita mai mult timp! Ia-o incet...nu te grabi...nu comanzi toate cacaturile odata si maine gata ti-au venit si gata le-ai si montat...nu! Te rog ia o pauza...si uita-te la cateva ZECI de pagini sa vezi cum evolueaza lumea! Deci te rog...ai grija!:???: Uite..incearca sa faci in acelasi timp cu mine!

Am terminat de matuit masina si piesele. Momentan asa arata...urmeaza spritz chit si dupa vopseaua (Ma gandeam sa variez intre un galben spre rosu ceva...)

Tis-ul 09-12-12 08:46

Quote:

Originally Posted by KidForDrift (Post 5278669)
Am terminat de matuit masina si piesele. Momentan asa arata...urmeaza spritz chit si dupa vopseaua (Ma gandeam sa variez intre un galben spre rosu ceva...)

Eu zic să cauți o firmă ceva care să îți facă un paintjob frumos, cu care să te mândrești dupaia..

Tomas_SlrR 09-12-12 09:02

Quote:

Originally Posted by drifter01 (Post 5278583)

Eu zic sa o iei de la inceput ... da uitari acel r33 ruginit si pune mana si ia`ti unu functional ... poate gasesti direct cu rb26de ... si mai citeste odata regulamentul ... daca nu il intelegi il mai citesti inca odata si tot asa pana il vei intelege ... e indicat sa te uiti si cu vreo 50 de pagini in urma sa vezi cum sta treaba

R.Equinox 09-12-12 11:13

Pana ce va linistiti..

Thread Closed!

dary762 09-12-12 11:14

Thread Closed.

aleks 23-12-12 12:04

Va reamintesc un aspect pe care se pare ca-l ignorati: postatul pe 4tuning nu e un drept constitutional.
Aici pot scrie doar oamenii care stiu sa-si foloseasca normalitatea, cumpatarea si argumentele corecte.
Forumul functioneaza la fel si cu noi si fara noi, 10, 100, 500 de useri conteaza, dar nu sunt vitali.
Ori normalizati discursurile, ori nu postati pe 4tuning in viitor, din proprie initiativa sau ajutati de moderatori. Alegerea va apartine voua, exclusiv.
Spor la discutii normale.

All times are GMT +2. The time now is 04:29.

- Copyright 2026 4Tuning