![]() |
|
Re: Totul despre taxa auto pentru maşinile rulate
la bulgari cu ea......
|
hmmm .. mie cam friga treaba cu bulgarii...
|
Quote:
|
Eu stiu ca practic se face o cerere in care se cere sa se refaca testul care spune ce Euro ai. Nu pot da detalii, oricum se cam injumatateste taxa. Interesati-va si voi pe la RAR si astea ;).
|
care ma ajuta si pe mine cu un raspla urmatoarea intrebare:care este cea mai viabila solutie sa incriu un bmw 635csi,an 88,optiuni dela piele,clima manuala,computer,geamuri electrice(ori mai fii dar nu mai stiu)+motorul de 628i
astep orice fel de propunere,si cat mai repede |
eu in cartea din germania imi scrie EURO1 si in romania am primit non-euro, pot face ceva contra?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
poze ai cu masina? |
Quote:
|
Quote:
poze cu masina nu stiu la ce m-ar ajuta daca le postez(oricum masina am cautat-o mult,si e masina exact cum ar trebui sa arate,nu tipla dar cred ca daca ar supunea astia de la rar la toate testele ar trece cu brio,dar astia cum o vad si aud din ce an e imi pun imediat verdictu) asa ca pls help me cu alte idei:D |
Te ajut cu mare placere da pune macar o poza ca mor de curiozitate sa o vad !:D Nu cred ca se supara nimeni
|
Taxa de depreciere: te duci la rar in ziua inc are faci cartea de identitate pt inscriere si itp si tot identificare,daca vor domnii de la rar...dai o taxa de 280~ lei,si iti face o constatare la masina care trebe sa ndeplineasca urmatoarele cerinte : lipsa airbag,lipsa servodirectie,lipsa clima/ac ,lipsa abs...si in acest fel puteti ajunge si la o treime din taxa,,insa maisna sa nu depaseasca cel mult 95-96 !sper ca v-am lamurit !
|
Stie cineva cat o sa fie taxa pt o masina noua cu motor de 1.6 benzina,ca tare mi-e ca nu imi vine masina pana pe 15 decembrie :(
|
da ce e pe 15 decembrie?...mai sus era vorba cu 15 decembrie 2008.......asa ca ...anul asta se plateste taxa noua ..cursul la euro fiind la 37 parca.....de la anul cica s-ar putea sa scoata taxa definitiv.....DAAAARRRRR sa o bage in impozit ....cum ar venii sa platim in rate ...nu e o idee rea....sa vedem ce ne rezerva viitorul (statul ..pardon)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning